- Konu Sahibi victoryvivi
a a, cok enteresan.
bu kv ye ne yapsan haketmis derim bundan sonra.
inan ki anlam veremedik. aramız kötü değildi, elimizden geldiğince iyi ağırladık. ilk geldiğinde 4 günlüktü bebeğim. biletlerini biz cebimizden karşıladık. eşim beni tek bırakıp gitti karşıladı getirdi. ( büyükşehirde yaşıyoruz bi evden çıkıp gelmesi 2 saat, ben daha kendime gelememişim emzirmeyi falan beceremiyorum uykusuzum)
geldi. o gün akşama kadar durdu evde. akşam üstü dedi ki ben tanıdığıma gidicem orada kalıcam bu gece.
garip geldi ama yine ses etmedik aldı eşim götürdü bıraktı. ertesi gün taa öğleden sonra gelecekmiş aldı geri getirdi.
o gün yemek yaptım akşam yemeği için oturdu candy crush oynadı. yaptığım yemekten yedi eline sağlık dedi, eşim topladı yerleştirdi. o akşam kaldı sabah erkenden ben x yere gidicem dedi (buranın ne olduğunu söylemiycem ama müzeye gidicem kadar abuk bir şey) eşimi aldı yine sabahın 8 inde gittiler. ben hep aralarda yalnızım evde bebekle. eşime ihtiyacım var ama anası şoförlük yaptırıyor. gitmiş yine o tanıdığına. o gün bebeğimin sarılığı yükselmiş hastaneden sonuç bekliyoruz ona göre yatırılacak. onun stresine girdim, ağlayıp duruyorum evde yalnız yalnız. tanıdıklarının evinde tadilat işi varmış annesi eşim adına o yapar diye söz vermiş (eşimin mesleğiyle ilgili bi iş) eşim ona koşturuyor ben evde bebek ağlıyor.
bebeği bağladım önüme sling ile. bi tarhana çorbası karıştırayım dedim. ağlaya ağlaya yaptım, o sırada geldi akşam 6da oturdu şapur şupur içti çorbayı.
başka bişey yapamadım kusura bakmayın (!) dedim. aa kızım olsun sorun değil dedi!
ağlama bak üzülme bebeğin iyileşir sarılıktan bişey olmaz dedi (ben kendisine sinir olup ağlıyodum halbuki) bi de teselli etti yani.
saat 8 de bileti vardı yine eşimi de aldı gitti otogara.
benim bütün sinirimi alt üst etti gitti kadın.