Sizde de evlilik şans mıdır ??

Tubaar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
34
21
8
31
Merhaba ablalarım kardeşlerim elbette içinizde çokkk tecrübeliler vardır bu yüzden sıkıntımı sizinle paylaşmak isteddim. 25 yaşındayım bundan 3 sene önce sözlendim aldatıldım ayrıldım .. sonra hayatıma kimseyi alamadım ... çok üzülüyorum bu durum beni çok yıpratıyor .. çok ama çok istiyorum hayatıma birini almayı ama bir türlüü nasip olmuyor karşıma kimse çıkmıyor.. çevremdeki herkes bana diyor güzel kızsın ailen çok iyi saygılı bilmem nesin her erkeğin evlenmek isteyeceği kriterlere sahip bir kızsın ama nasıl hayatında kimse olmaz çok üzülüyorum ... bütün arkadaşlarım evlendi hemde öyle güzel adamlar çıktı ki karşılarına kiminin çocuğu var ... ama bilseniz nasıl da mutlular ... hayatlarını kurdular ... çok özeniyorum .. ailem de istiyor benim düzgün bir insanla evlenip mutlu olmamı ama hiçç karşıma kimse çıkmayınca onlarda üzülüyorlar benim üzüntüme... kendimi yalnız issediyorum.. evet çok güzel bir ailem var ama diğer yandan biraz yalnız hissediyorum .. bende eşimle gezmek yemeğe sinemaya gitmek güzel mutlu vakit geçirmek istiyorum arkadaşlarım gibi ama kimse yok ... düşünüyorum artık bunca evlenen arkadaşlarım nasıl evlendi neden ben de düzgün biriyle evlenemiyorum...gerçekten artık yanımda bir yol arkadaşı istiyorum .. çok istiyorum.. bir görseni çevremde asla evlenemeyecez diyeceğiniz ama evlenip musmutlu yuva kuran o kadar kız var ki... neyim eksik beni diyorum bir tane mi biri çıkmaz karşıma ya bir tane mi :(((( şansım mı yok kaderim mi böyle nedir bilmiyorum:(( ben çok üzülüyorum artık çünkü gerçekten çok istiyorum :(( şiimdiden teşekkür ederim hepinize derdimi dinlediğiniz için

Tam olarak neyi kompleks yaptınız anlamadım. Yaşınız genc. Önünüze beğendiğiniz biri çıkmamış. Size ne elalem evleniyor mu evlenmiyor mu. Önemli olan sizin kendinize göre birini bulmanız. Ben 30 yaşımdan sonra evlendim. Önüme başkaları da çıktı ama iyi ki eşimle evlenmişim. Kader kısmet diye birsey var. Paniğe kapılıp yalnis insanı secmeyin de, biraz sonra evlenin birsey olmaz

3 sene önce sözlenmişsiniz, 22 yaş sözlenmeniz için erkenmiş.
Şimdi 25 yaşındasınız, evlilik bunalımına girmeniz için de erken.

Hayatınızda birini istemeniz çok normal ama olaya evlilik odaklı baktığınız için karşınıza istediğiniz gibi biri çıkmıyor olabilir.
Nasıl bakmam gerekiyor peki

Nasıl bakmam gerekiyor peki

25 yaşındaki bir insan gibi?

Yani ben düşünüyorum da 25 yaşında derdim evlenmek ya da evlenen arkadaşlarım değildi.
İşimle ilgiliydim sürekli bir şeyler öğrenmeye, kendimi geliştirmeye çalışıyordum. Hayaller kurup planlar yapıyordum.
Bir yandan "yüksek lisans mı yapsam" diye düşünüyordum, okul araştırıyordum.
Dansa gidiyordum, salsa öğreniyordum. Dans gecelerine gidip kopuyordum.

Evlilik, evli arkadaşlarım umurumda bile değildi.
Şimdi 30 yaşındayım, bazı evli arkadaşlarım boşandı bile.
Yani hiçbir şeye geç kalmıyorsunuz, korkmayın.
Şu an yaşamanız gerekeni yaşayın; zamanı gelince doğru insanla doğru zamanda tanışıp evlenirsiniz zaten.

Geç olsun hayırlısı olsun. Kısmet bu işler. Sabir dua inanç..

Merhaba ablalarım kardeşlerim elbette içinizde çokkk tecrübeliler vardır bu yüzden sıkıntımı sizinle paylaşmak isteddim. 25 yaşındayım bundan 3 sene önce sözlendim aldatıldım ayrıldım .. sonra hayatıma kimseyi alamadım ... çok üzülüyorum bu durum beni çok yıpratıyor .. çok ama çok istiyorum hayatıma birini almayı ama bir türlüü nasip olmuyor karşıma kimse çıkmıyor.. çevremdeki herkes bana diyor güzel kızsın ailen çok iyi saygılı bilmem nesin her erkeğin evlenmek isteyeceği kriterlere sahip bir kızsın ama nasıl hayatında kimse olmaz çok üzülüyorum ... bütün arkadaşlarım evlendi hemde öyle güzel adamlar çıktı ki karşılarına kiminin çocuğu var ... ama bilseniz nasıl da mutlular ... hayatlarını kurdular ... çok özeniyorum .. ailem de istiyor benim düzgün bir insanla evlenip mutlu olmamı ama hiçç karşıma kimse çıkmayınca onlarda üzülüyorlar benim üzüntüme... kendimi yalnız issediyorum.. evet çok güzel bir ailem var ama diğer yandan biraz yalnız hissediyorum .. bende eşimle gezmek yemeğe sinemaya gitmek güzel mutlu vakit geçirmek istiyorum arkadaşlarım gibi ama kimse yok ... düşünüyorum artık bunca evlenen arkadaşlarım nasıl evlendi neden ben de düzgün biriyle evlenemiyorum...gerçekten artık yanımda bir yol arkadaşı istiyorum .. çok istiyorum.. bir görseni çevremde asla evlenemeyecez diyeceğiniz ama evlenip musmutlu yuva kuran o kadar kız var ki... neyim eksik beni diyorum bir tane mi biri çıkmaz karşıma ya bir tane mi :KK43:((( şansım mı yok kaderim mi böyle nedir bilmiyorum:KK43:( ben çok üzülüyorum artık çünkü gerçekten çok istiyorum :KK43:( şiimdiden teşekkür ederim hepinize derdimi dinlediğiniz için
25 ne ya abartmayın evde kalmış gibi şöyle erken evlilik meraklısı kızlara ayar oluyorum bu kadar evlılık odaklı potansiyel koca arayışına ne zaman girmezseniz o zaman olur 🤦‍♀️

Merhaba ablalarım kardeşlerim elbette içinizde çokkk tecrübeliler vardır bu yüzden sıkıntımı sizinle paylaşmak isteddim. 25 yaşındayım bundan 3 sene önce sözlendim aldatıldım ayrıldım .. sonra hayatıma kimseyi alamadım ... çok üzülüyorum bu durum beni çok yıpratıyor .. çok ama çok istiyorum hayatıma birini almayı ama bir türlüü nasip olmuyor karşıma kimse çıkmıyor.. çevremdeki herkes bana diyor güzel kızsın ailen çok iyi saygılı bilmem nesin her erkeğin evlenmek isteyeceği kriterlere sahip bir kızsın ama nasıl hayatında kimse olmaz çok üzülüyorum ... bütün arkadaşlarım evlendi hemde öyle güzel adamlar çıktı ki karşılarına kiminin çocuğu var ... ama bilseniz nasıl da mutlular ... hayatlarını kurdular ... çok özeniyorum .. ailem de istiyor benim düzgün bir insanla evlenip mutlu olmamı ama hiçç karşıma kimse çıkmayınca onlarda üzülüyorlar benim üzüntüme... kendimi yalnız issediyorum.. evet çok güzel bir ailem var ama diğer yandan biraz yalnız hissediyorum .. bende eşimle gezmek yemeğe sinemaya gitmek güzel mutlu vakit geçirmek istiyorum arkadaşlarım gibi ama kimse yok ... düşünüyorum artık bunca evlenen arkadaşlarım nasıl evlendi neden ben de düzgün biriyle evlenemiyorum...gerçekten artık yanımda bir yol arkadaşı istiyorum .. çok istiyorum.. bir görseni çevremde asla evlenemeyecez diyeceğiniz ama evlenip musmutlu yuva kuran o kadar kız var ki... neyim eksik beni diyorum bir tane mi biri çıkmaz karşıma ya bir tane mi :KK43:((( şansım mı yok kaderim mi böyle nedir bilmiyorum:KK43:( ben çok üzülüyorum artık çünkü gerçekten çok istiyorum :KK43:( şiimdiden teşekkür ederim hepinize derdimi dinlediğiniz için
Kader kısmet..demek ki doğru kişi çıkmamış karşınıza öyle düşünün.valla belki alakasız olacak ama şöyle bir söz hatırlıyorum “yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir” 🙄 hakkınızda hayırlısı olsun.

Herkesin çok mutlu olduğunu nerden biliyorsunuZ??? Hepsi muhtemelen bir şeylere sabredip katlanıyordur.

Uğraşacak bir şeylerin yok mu? Daha 25 yaşında neyin telaşına düştün ya. Hayırlı bir kişi çıkar karşına umarım

25 yaşındaki bir kızın konusuna bak. Allahım. Hep aynı yerdeyiz.

Hindistan ayın yörüngesine uzay aracı oturtuyor , Çin dünya ticaretini elinde tutuyor, Iran nükleer silahla dünyayı tehdit ediyor. Ama biz 25 yaşında "evde kaldım" konusu okumaktan 1 adım ileri gidemiyoruz. .

Bizde de haydi kızlar okula projesi vardı ama sanırım pek etkili olmamış. Olmamis ki aynı yerdeyiz.

Ben umudumu kaybettim artık. Daha bi şey demeyeceğim. Ne yaparsanız yapın.

Bence yssiniz evlenmek icin ideal ama acele etmeyin aman dikkat edin yanlis insanlarla evlenemem düsüncesine giirpte kabul etmeyin iyi taniyin evlilik kader kismet isi sans isi ama bende sizin gibi sansizin simdi bosansam karsima baskasi ciksa ondada kaderim tutmaz bastan nasil giderse öyle gider yinede iyisi ciksin karsiniza iyi ve güzllerin becerikli insanlarin sansi olmaz ben evli iken keske evlenmeseydin diyorum bekarlar evlenmek evli olan kisiler ise bosanmka istiyor hayat cok garip daha önünüzde zaman var allah bilir bakalim gün gelir biri cikar kalbinde isinir gönlünde hayirlisini iste dus et rabbim en iyisnu bilendir

Bebeklikten beri arkadaş olduğum kız.
Annesi geldi bı gün evde kaldım diye ağlıyormuş.
İnanılır gibi değil...
Güzelde bı kızdı.
Duydum şok oldum.
Annesi anneme büyük abimle arasını yapalım mı dedi.
Tabi ki biz kardeş gibi büyüdüğümüz için kabul etmedi.
23 yaşında hiç de kendisine uygun olmayan biriyle evlendi.
O geldi aklıma.

Back
X