Merhaba ablalarım kardeşlerim elbette içinizde çokkk tecrübeliler vardır bu yüzden sıkıntımı sizinle paylaşmak isteddim. 25 yaşındayım bundan 3 sene önce sözlendim aldatıldım ayrıldım .. sonra hayatıma kimseyi alamadım ... çok üzülüyorum bu durum beni çok yıpratıyor .. çok ama çok istiyorum hayatıma birini almayı ama bir türlüü nasip olmuyor karşıma kimse çıkmıyor.. çevremdeki herkes bana diyor güzel kızsın ailen çok iyi saygılı bilmem nesin her erkeğin evlenmek isteyeceği kriterlere sahip bir kızsın ama nasıl hayatında kimse olmaz çok üzülüyorum ... bütün arkadaşlarım evlendi hemde öyle güzel adamlar çıktı ki karşılarına kiminin çocuğu var ... ama bilseniz nasıl da mutlular ... hayatlarını kurdular ... çok özeniyorum .. ailem de istiyor benim düzgün bir insanla evlenip mutlu olmamı ama hiçç karşıma kimse çıkmayınca onlarda üzülüyorlar benim üzüntüme... kendimi yalnız issediyorum.. evet çok güzel bir ailem var ama diğer yandan biraz yalnız hissediyorum .. bende eşimle gezmek yemeğe sinemaya gitmek güzel mutlu vakit geçirmek istiyorum arkadaşlarım gibi ama kimse yok ... düşünüyorum artık bunca evlenen arkadaşlarım nasıl evlendi neden ben de düzgün biriyle evlenemiyorum...gerçekten artık yanımda bir yol arkadaşı istiyorum .. çok istiyorum.. bir görseni çevremde asla evlenemeyecez diyeceğiniz ama evlenip musmutlu yuva kuran o kadar kız var ki... neyim eksik beni diyorum bir tane mi biri çıkmaz karşıma ya bir tane mi
((( şansım mı yok kaderim mi böyle nedir bilmiyorum
( ben çok üzülüyorum artık çünkü gerçekten çok istiyorum
( şiimdiden teşekkür ederim hepinize derdimi dinlediğiniz için