sizde de nefes alma da sorun oluyor mu son zamanlarında olan hamişler?

muntazaman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
365
151
103
of doğuma az kaldı, ama ben oturamıyorum bile, nefes alamıyorum, kaburgalarımın altından altından sıkıntı basıyor fenalıklar geliyor içime, daralıyorum çok fazla, sizler de oluyo mu böyle a dostlar? sıkıntı basması böyle hani içinize bi fenalık bi sıkıntı düşer de yerinizde duramazsınız ya onun gibi uyuyamıyorum yatamıyorum oturamıyorum yerimde duramıyorum yoruluyorum nefes alamıyorum, noluyor yav . )

aynen canım anlattıklarını yaşıyorum
göğsümğün altını sıkıştırıyor oğlum onun dışında
içim daralıyor evde yerimde duramıyorum
yeri geliyor ayaklarım acıyor sızlıyor ama illa ordan oraya bişeyler yapasım var içim içime sığmıyor
geceleri dönmekten ne uyuyorum ne de eşimi uyutuyorum

canim sen bilinc altinda dogum yaklasiyo diye strese giriyo olmayasin.bende böyle sikintilar yok ama rüyalarima giriyo
ne yalan söyliyim cok korkuyorum.dogum yaklastikca korku basiyo.Allah hepimizi bi solukta kurtarsin insallah.

aynen gögsümün altından sıkıştırıyor ve sırtım kaburgalarım ağrıyor hele yemekten sonra,o yüzden yemek yiyemiyorum ve benim daha 2ayım var... (((

benm de son ayım öyle geçti,oflaya poflaya.. oturmak kalkmak bile bi iş olmştu bn için.
ama geçti gtti çok şükür,oğlum artık 3 aylık

evet, doğum zamanı yaklaştığı için sıkıntı da duyuyorum, kafamda onca soru var doğru, ama onu yakında gideceğim ilk doktor randevumda doktorumla oturup ne var ne yok konuşucam. ama bu duyduğum nefes sıkıntısı, kaburga altı sıkıntı yaşamam, psikolojik değil bence, tamamen gebeliğin vermiş olduğu ağırlık, bebeğin baskısı ve benim astım hastası olmam.
Allah hepimize yardım etsin, hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Hayırlı evlatlarla buluştursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…