Sizde de oldu mu buna benzer eyler???

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
mrb arkadaslar
ben temmuzun 4 ünde nişanlandım 18 gün oluo işte
sewgilimle nişandan 3 ay öncesinden nişan zamanına kadar o kadar kötü şeyler yasadık ki
birbirimizi yiyoduk herseyimiz batıodu resmen
hiçbişeyden mutlu deildik o kadar kötüydük nişandan 1 hafta önce ayrılma derecesine geldik
ama bunu yapamazdık 1 hafta sonra nişanlanıcaktık we herkes biliodu kendime yediremezdim
zaten onsuz da olamazdım
aslında kawgalarımızın cogu ondan kaynaklanıodu
ufacık bişey yapması beni cileden cıkarıodu
we şöyle diodum hep allahım bana yardım et ne olursa olsun ama herseyin hayırlısı olsun die hep allaha sıgınıodum
açıkcası korkarak böyle bi işe adım atıodum ama cok da sewiodum
sonra nişanlandık işte aradan 18 gün gecti we bu 18 gün içinde o kadar iyiyiz ki anlatamam yha sanki ilk baslardaki gibi heyecan mutluluk hersey ilk baslardaki gibi
kawga etmioruz birbirimizi kırmıoruz
gün boyu sürekli konusuoruz telefonda ama görseniz öyle güzel ki aşkm bitanem ölürüm sana kurban olurum seni sewiorum bunlar agzımızdan düşmüo
we beni cok sasırtıo mutlu da edio
eskiden aramasını beklerdim saatlerce şimdi beklemiorum iç beklemediiim anda calıo telefonum
msjlar deseniz döktürüo :) anlicaınız o kadar güzel ki hersey
merak ettiiim şu sizlerde de oldu mu aynı seyler
böyle ayrılma derecesine geldiniz mi böyle büüük bişeye adım atmanın stresi miydi yoksa
hani derler yha nikahta keramet wardır bizde şöyle mi demeliyiz nikahta keramet wardı :)
allahımdan dileğim bozmasın bu mutluluumuzu inş hersey böyle dewam eder
bişei de merak ediorum nikahtan önce de böyle bişe olur mu ???
kusura bakmayın cok uzun oldu şimdiden tşkler :kedi:

canım tartışmalarınızın derecesini bilmiyorum ama zaten söz ,nişan birbirnizi tanıma sürecidir.arada adapte olamama alışamama olabilir tabi.ufak tartışmalar,evliliğin ilk günlerinde bile olur zamanla oturur.ama bahsettiğim ufak tefek atışmalar,abartı olmayanlar.umarım herşeyiniz yoluna girer ve mutlu bir evliliğe doğru gidersiniz.

ahhhh canım hele nıkahtan onceee stresten resmen ınsan bırbırını yıyooo valla bız az kavga etmedık ama kısa surelı oluo canm nısanlılık en gusel zamandır tadını cıkarmaya bakın allah nazarlardan saklasın sızı bızı tum sevenlerıkırmayın bırbırınızı hep mutlu olun ıns..:Saruboceq:sevgılerr

saol cnm benim biraz içim rahatladı tek bizde olmamıs en azındankaydirigubbakcemile5

tartışmalarımız ufak tefek seylerdi ama büyütüoduk yada bi sonuca baglayamıoduk yada ilgisiz dawranıodu ama gecti işte hepsi o kadar da büyük sorunlar deil kabul ediorum ben biraz uzatıodum ama cileden cıkarıodu psikopat olmustum gözüm hiçbişei görmüodu belki baska biri olsa dayanamazdı ama o da bende dayandık we gecti bittti hersey cok güzel artık:dance:

uffff öyle söyleme olmasın ben artık cok yoruldum kafamızı dinlioruz ikimizde hersey cok güzel zaten ona da söyledim ben böyleysem senin yüzünden böyleyim sen ii ol ben hep ii olurum hersey saan baglı dedim :jeyyar:

ben nişanlı kalmadım hemen evlendik ama o strestendir canım düğün hazırlıklarında bizde birbirimizi yiyoduk yani ama tamamen stres kaynak sonra geçio gidio ................allah bozmasın canım

ben hiç nişanlanmadım ama bnm kuzenime de böyle oldu aynı anlattığın gibi ama şu an çok iyiler

Gelinlik yüzünden bile ayrılanlar var neymiş gelinlik istediği gibi olmamış. O alıncaktı bu alınmayacaktı nişan atan, düğünü iptal ettiren az değil.
Sakın sakın kırmamaya çalışın birbirinizi bu dönemler tatlı sert geçsin .

Canım biz düğün alışverişinde bir kapışmıştık ki sorma.Ayrılıyorduk,aileler girdi araya da öyle düzeldikkaydirigubbakcemile3 Oluyor yani böyle şeyler.Önemli olan evlendikten sonra mutlu bir beraberlik yaşamanız..

e o da biras fasla :) ama bizde de şey oldu nişan için ben bi abiye begenmiştim çok güzeldi ailesi onu istemedi yakısmadııını söölediler falan çok begenmeme ragmen onların dediii oldu tmm dedim :umursamaz:

e o da biras fasla :) ama bizde de şey oldu nişan için ben bi abiye begenmiştim çok güzeldi ailesi onu istemedi yakısmadııını söölediler falan çok begenmeme ragmen onların dediii oldu tmm dedim :umursamaz:

Bak şimdi kendi söylediğimle çelişiyor gibi olucam ama bir dahaki sefere müsade etme .
O kıyafetleri sen giyeceksin fikir beyan etsinler ama seni zorlamalarına müsade etme.
Orta yolu bulun ne ardan ne selden.Tamamen ipleri ellerine verme sonra önce iyiydi sonra kötü olan gelinlerden olursun misal ben gibi..

ahh canımm biz ne tartışmalar yaşadık var ya anlatamam yani:) gerek onun yüzünden gerek benim yüzümden, ama hep stresten oldu vs, nişan üstü yaşadık, düğüne 20 gün kala yaşadık, illa oluyo yani böyle şeyler, mümkün olduğunca kırmamaya bakın birbirinizi, herşey gelip geçiyo sonra gülersiniz birbirinize.. 14 günlük evliyim ve şu anda o kadar mutluğum ki anlatamam :)

Katiliyorum.....Ailelerinde iliskiye dahil olmasindan kaynaklaniyor sanirsam...

Önceleri sadece iki kisi sevgili iken birden ailelerinde iliskiden haberdar olmasi cok büyük tartismalara neden oluyor...malesef

haklısınız kızlar bunu bizzat bende yaşamış biri olarak...seevgiliyken normal olan şeyler nişanlanınca farklılaşabiliyor...sorunlara aileler müdahale etmeye çalışıyor..
kendimizin halledeceği şeylere bile ailelerden iyi veya kötü tepki gelmesi durumu biraz zora sokabiliyor...önemli olan eğer sevgi ve saygı bağı kuvvetliyse çiftlerin birbirine destek olması ...sorunları kendilerinini konuşup çözebilmesi ve ailelere müdahale ettirmemesi...
tabi ailelerden fikir almak büyüklerden çok güzel bir şey bunu yapıyoruz ama herşeyede
müdahale ettirmek gereksiz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…