- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
ahhhh canım hele nıkahtan onceee stresten resmen ınsan bırbırını yıyooo valla bız az kavga etmedık ama kısa surelı oluo canm nısanlılık en gusel zamandır tadını cıkarmaya bakın allah nazarlardan saklasın sızı bızı tum sevenlerıkırmayın bırbırınızı hep mutlu olun ıns..:Saruboceq:sevgılerr
canım tartışmalarınızın derecesini bilmiyorum ama zaten söz ,nişan birbirnizi tanıma sürecidir.arada adapte olamama alışamama olabilir tabi.ufak tartışmalar,evliliğin ilk günlerinde bile olur zamanla oturur.ama bahsettiğim ufak tefek atışmalar,abartı olmayanlar.umarım herşeyiniz yoluna girer ve mutlu bir evliliğe doğru gidersiniz.
Benim bildiğim, gördüğüm en büyük tartışmalar nişanlıyken oluyor
belkıde herseyı abartıyorsundur oyuzden oluyordur
biraz alttan almalsın
Canım biz düğün alışverişinde bir kapışmıştık ki sorma.Ayrılıyorduk,aileler girdi araya da öyle düzeldikkaydirigubbakcemile3 Oluyor yani böyle şeyler.Önemli olan evlendikten sonra mutlu bir beraberlik yaşamanız..
Gelinlik yüzünden bile ayrılanlar var neymiş gelinlik istediği gibi olmamış. O alıncaktı bu alınmayacaktı nişan atan, düğünü iptal ettiren az değil.
Sakın sakın kırmamaya çalışın birbirinizi bu dönemler tatlı sert geçsin .
e o da biras fasla :) ama bizde de şey oldu nişan için ben bi abiye begenmiştim çok güzeldi ailesi onu istemedi yakısmadııını söölediler falan çok begenmeme ragmen onların dediii oldu tmm dedim :umursamaz:
Katiliyorum.....Ailelerinde iliskiye dahil olmasindan kaynaklaniyor sanirsam...
Önceleri sadece iki kisi sevgili iken birden ailelerinde iliskiden haberdar olmasi cok büyük tartismalara neden oluyor...malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?