Sizde de oldu mu buna benzer eyler???

valla bence en tehlikeli dönem düğünden iki ay öncesi biz toplam 5 ay nişanlı kaldık zaten son iki ayı kabus gibiydi 3 yıldır evliyim ondan önce 3 yıl da flört dönemi var o dönemde ettiğimiz kadar çok kavga toplamda etmedik
ama düğünden sonra resmen sihirli değnek değdi üstümüze Allah bozmasın
Sanırım bu nişan ve düğün hazırlıklarının stresinden oluyor bu iş aileler de işin içine girip her kafadan bir ses çıkınca insan ne olduğunu şaşırıyor
aradaki saygıyı kaybetmeyip bağrış çağrış kavgaya dönüştürülmediği sürece tartışmaların sağlıklı olduğunu düşünüyorum ben bir nevi fazla buharın salınması gibi bişi patlamadan hallediyorsun o yüzden korkmayın fazla stres kalmayınca hiç bişi olmaz

Allah dualarini duymus tatlim opuyorumnanaktan

herkezin nisanliliklta yada evlenme öncesi bu tarz sorunlar yasadigini okuyoruz goruyoruz

biraz hosgörüyle güzelce atlatabileceginize inaniyorum

simdiden mutluluklar :1hug:

Allah dualarini duymus tatlim opuyorumnanaktan

herkezin nisanliliklta yada evlenme öncesi bu tarz sorunlar yasadigini okuyoruz goruyoruz

biraz hosgörüyle güzelce atlatabileceginize inaniyorum

simdiden mutluluklar :1hug:

çok tşk ederim bizde atlattık çok şükür ama bi de şöyle bişe war atlatamayıp ayrılabilirdik:1no2: çünkü o noktaya kadar geldik çok zordu hersey ama düzeldi belki sewgimizin büyüklüüü we dogru düşünmemiz sayesinde şimdi böyleyiz

ben eşimle 4 sene flört ettim ama nişanlandıktan ve evlendikten sonra birbirimize olan ilgilimiz geçirdiğimiz 4 senelik flört evresinden her zaman fazla oldu. yani aslına bakarsan evlendikten sonra erkekler değişir derler benim kocişte değişti ama süper olumlu yönde maşallah. eskiden olduğundan çook çoook daha iyiyiz:)

offf offff
benimde 23 gün sonra nikahım var ve kafam çok karışık sıkıldım bınaldım ve acaba diorum yanlış kişi mi? inanamıyorum herşey hazır ama beni çok mutsuz ediyor mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ewet canım normal biz 5 yıl çıktık birbirimizi yedik ama çok seviyoruz birbirimizi ve kopmadık hiç geçen yıl nişanlandık 1 yıldır her şey çok güzel nişanlnınca gerçekten her şey değişiyor.bu hafta sonu düğünümüz var 2 gün sonra ama ikimizde sitresten yine birbirimizi yiyoruz ama eminimki buda düzelecek nikantan sonra değişecek her şey şuan ikimizdede düğün sitresi var ve 6 yıl doldu artık birbirimizi tanıyoruz iyice

arkadaşım nazar degmesin....dikkat et...
nişanlılık dönemleri en hasas dönemlerden biridir..
artık işin içinde senin ve nişanlısı aileside var...
cesaretinden ötürüde tebrik ederim..olumsuzluga ragmen, kavgalara ragmen, korka korka nişanlanmışsın helal olsun.....1 hafta kaldı nişanımıza ayrılamam yazmışsın tatlım 20 yıllık evli olanlar yuvasını yıkıyor...hayat bu herşey olabilir...evlendikten sonra ayrılmaktan sa nişanlı iken bazı şeyleri görüp ayrılmak daha iyidir benım fikrim...

sanada hayırlı ugurlu olsun canım....dügüne sayılı gün kalmışken ufak tefek şeyler olur....
heyecan stres vardır sizde şimdi...dügün bittiginde inanın büyük bir oh çekeceksiniz...

sanada hayırlı ugurlu olsun canım....dügüne sayılı gün kalmışken ufak tefek şeyler olur....
heyecan stres vardır sizde şimdi...dügün bittiginde inanın büyük bir oh çekeceksiniz...

sağolasın canım benim evet hemde nasıl sitres var anlatamam onada banada dokunsan patlıcak gibiyiz ama inşallah hayırlısıyla atlatıcaz az kaldı

merhaba tatlım...öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...o psikoloji erkeklerin yüzde 90 inda var şekerim kendi akıllarınca artık seni evleneceği kız olarak gördüğü için böyle davranıyolar.sevgiliyken aman ne olacağı belli değil gözüyle bakıyolar...ne alakaysa...erkek milleti işte boşver.madewm mutlusun tadını cıkar tatlım...stres yapma relax ol mutlu günler seni beklesin hep....sağlıcakla...

dogru söylüosun cnm zaten bundan sonra öyle şeylere izin wermicem çok haklısın saol opuyorumnanaktan

aileler derken biz gecen yaz sözlendik bu yaz nişanlandık nişanlımın ailesiyle sürekli görüşüorum ama aramızda o kadar tartısmalar oldu hiçbirinden annesinin haberi yoktu kawgalı olsak bile her seferinde aramız ii diodum hersey cok güzel diodum nişandan 1 hafta önce demiştim yha ayrılma derecesine geldiimizde nişanlım çok kötü olmus hiçbişe yemiomus sinirliymiş odaya cekiliomus falan annesi sormus tugceyle bi problem mi war die o da yok falan demiş e telefonun hiç calmıo noldu falan demiş yok bişe demiş nişanlım sonra annesi beni aradı bende o gün aglamaklıyım sürekli ne görsem aglıorum biri nasılsın dese gözlerim doluo annesi sordu işte nası gidio ii annecim derken sesim nası titrio neyse zorladı ilk defa problemleri anlattım kadın şok oldu seni bu kadar üzüo muydu falan benle arkadas gibi konustu hem anlattım hem agladım cözüm yolu önerdi falan ayrılmak istio musun die sordu kısacası aramızın düzelmesine cok yardımcı oldu ama bi daha ööle her problemde anlatmam tabi çok büyük bi olay olursa aramızda belki anlatırım

sizinki de strestendir canım olumlu düşünmeye calıs bak nikahtan sonra dersin iiki sabretmişim die hersey o kadar güzel olacakki ewlenince bunu düşün sürekli hersey cok güzel olcak de we dua et kaydirigubbakcemile5

hayırlı ugurlu olsun cnm allah hep mutlu etsin bir yastıkta kocayın inş opuyorumnanaktan

sewiodum cünkü ne olursa olsun wazgecemezdim işte sewginin büyüklügü cok önemli
allah korusun kimsenin yuwası yıkılmasın çok zor bişe

Allah tamımına erdirsin tatlım.Ben henüz nişanlı değilim sözlüyüm seneye nişan yapacağız Allah nasip ederse şu anda stres,tartışma falan yok bizde ama zaman yaklaştıkça olacaktır büyük ihtimalle.

Ne mutlu ki şu anda herşey dilediğin gibi.ınşallah her daim böyle devam eder.
Rabbim güzel dualarını kabul etsin.. opuyorumnanaktan

amin canım benim cok saol ama bu sözlülük sürecini ii degerlendir ne yaparsan o zaman yaparsın erkekler sözlüyken daha cok üzerine düşüo sewgililerinin işte nişan öncesi son 3 ay falan çok kötü :S inş hafif bi şekilde atlatırsınız mutluluklar canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…