- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
Allah dualarini duymus tatlim opuyorumnanaktan
herkezin nisanliliklta yada evlenme öncesi bu tarz sorunlar yasadigini okuyoruz goruyoruz
biraz hosgörüyle güzelce atlatabileceginize inaniyorum
simdiden mutluluklar :1hug:
ewet canım normal biz 5 yıl çıktık birbirimizi yedik ama çok seviyoruz birbirimizi ve kopmadık hiç geçen yıl nişanlandık 1 yıldır her şey çok güzel nişanlnınca gerçekten her şey değişiyor.bu hafta sonu düğünümüz var 2 gün sonra ama ikimizde sitresten yine birbirimizi yiyoruz ama eminimki buda düzelecek nikantan sonra değişecek her şey şuan ikimizdede düğün sitresi var ve 6 yıl doldu artık birbirimizi tanıyoruz iyice
sanada hayırlı ugurlu olsun canım....dügüne sayılı gün kalmışken ufak tefek şeyler olur....
heyecan stres vardır sizde şimdi...dügün bittiginde inanın büyük bir oh çekeceksiniz...
off off aynılarını ben yaşıyorum bir buçuk gün sonra nişanım var tabiri caizse düşman gibiyiz
Bak şimdi kendi söylediğimle çelişiyor gibi olucam ama bir dahaki sefere müsade etme .
O kıyafetleri sen giyeceksin fikir beyan etsinler ama seni zorlamalarına müsade etme.
Orta yolu bulun ne ardan ne selden.Tamamen ipleri ellerine verme sonra önce iyiydi sonra kötü olan gelinlerden olursun misal ben gibi..
haklısınız kızlar bunu bizzat bende yaşamış biri olarak...seevgiliyken normal olan şeyler nişanlanınca farklılaşabiliyor...sorunlara aileler müdahale etmeye çalışıyor..
kendimizin halledeceği şeylere bile ailelerden iyi veya kötü tepki gelmesi durumu biraz zora sokabiliyor...önemli olan eğer sevgi ve saygı bağı kuvvetliyse çiftlerin birbirine destek olması ...sorunları kendilerinini konuşup çözebilmesi ve ailelere müdahale ettirmemesi...
tabi ailelerden fikir almak büyüklerden çok güzel bir şey bunu yapıyoruz ama herşeyede
müdahale ettirmek gereksiz bence...
offf offff
benimde 23 gün sonra nikahım var ve kafam çok karışık sıkıldım bınaldım ve acaba diorum yanlış kişi mi? inanamıyorum herşey hazır ama beni çok mutsuz ediyor mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ewet canım normal biz 5 yıl çıktık birbirimizi yedik ama çok seviyoruz birbirimizi ve kopmadık hiç geçen yıl nişanlandık 1 yıldır her şey çok güzel nişanlnınca gerçekten her şey değişiyor.bu hafta sonu düğünümüz var 2 gün sonra ama ikimizde sitresten yine birbirimizi yiyoruz ama eminimki buda düzelecek nikantan sonra değişecek her şey şuan ikimizdede düğün sitresi var ve 6 yıl doldu artık birbirimizi tanıyoruz iyice
arkadaşım nazar degmesin....dikkat et...
nişanlılık dönemleri en hasas dönemlerden biridir..
artık işin içinde senin ve nişanlısı aileside var...
cesaretinden ötürüde tebrik ederim..olumsuzluga ragmen, kavgalara ragmen, korka korka nişanlanmışsın helal olsun.....1 hafta kaldı nişanımıza ayrılamam yazmışsın tatlım 20 yıllık evli olanlar yuvasını yıkıyor...hayat bu herşey olabilir...evlendikten sonra ayrılmaktan sa nişanlı iken bazı şeyleri görüp ayrılmak daha iyidir benım fikrim...
off off aynılarını ben yaşıyorum bir buçuk gün sonra nişanım var tabiri caizse düşman gibiyiz
Allah tamımına erdirsin tatlım.Ben henüz nişanlı değilim sözlüyüm seneye nişan yapacağız Allah nasip ederse şu anda stres,tartışma falan yok bizde ama zaman yaklaştıkça olacaktır büyük ihtimalle.
Ne mutlu ki şu anda herşey dilediğin gibi.İnşallah her daim böyle devam eder.
Rabbim güzel dualarını kabul etsin.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?