SİZDE DE OLDU MU.NE YAPMALIYIM:-(

Aa bunu ilk kez duyuyorum

Şampuanla çözemezsiniz, dengeli beslenmeye ve zamana ihtiyaç var. Analı babalı büyürler inşallah.

Allah hepimizinkini bagislasin insallah.cok sagolun bende kel kalicam diye korkuyodum.yakin zaman da gecer insallah

[QUOsağolungizingulsahi, post: 38637348, member: 505187"]canım işyerinde bi abladan biliyorum onunda bu şekil olmuştu hatta abartmıyorum kellik derecesine gelene kadar saç dipleri görünüyordu saçları açılmıştı bayağı. Ama sonra 3 ay süreyle düzenli olarak sarımsak özlü şampuan kullandı hala kullanıyor ama ilk aydan itibaren etkisini hissetti ve gözle görülür bi çoğalma oldu dökülmeleri de bayağı azalmış saçları şuan bayağıı gür yani araştır istersen sarımsaklı şampuan aktarlarda bulunuyormuş[/QUOTE]
Cok sagolun...benimde on kısımlarımda cok seyreldi.zaten seyrek saclarim.at kuyrugu yapinca azicik bi sac kaldi.cok üzülüyorum. Dediginiz sampuani eşim almisti ilk kizimda kokusu hosuma gitmedi diye kullanmamistim.bende biraz da koku takintisi var.sampuan secerken kokusundan karar verme gibi kötü bi alışkanlığım var malesef.ama bu da bana ders oldu

Doğumdan sonra demir ilacı kullandınız mı doktor bana verdi ama ben kullanmadım. Benim saçlarım da inanılmaz dökülüyordu. 6 ay falan diye okudum nette ama neredeyse 2 sene belli aralıklarla şiddetlenerek döküldü. 2 buçuk yaşında sütten kesince o dökülen saçlar çıkmaya başladı. Kafamda birsürü küçük saç oluştu. Yani korkulacak bişey yok. Şimdilik doktora da gitseniz aynı şeyi söyleme ihtimali yüksek ama siz yinede bir gidin değerlerinize baktırın

[QUOTEst: 38652067, member: 309372"]Doğumdan sonra demir ilacı kullandınız mı doktor bana verdi ama ben kullanmadım. Benim saçlarım da inanılmaz dökülüyordu. 6 ay falan diye okudum nette ama neredeyse 2 sene belli aralıklarla şiddetlenerek döküldü. 2 buçuk yaşında sütten kesince o dökülen saçlar çıkmaya başladı. Kafamda birsürü küçük saç oluştu. Yani korkulacak bişey yok. Şimdilik doktora da gitseniz aynı şeyi söyleme ihtimali yüksek ama siz yinede bir gidin değerlerinize baktırın[/QUOTE]
Bende kullanmadim malesef.cok haklisiniz

benim saçlarım düşük yaptıktan 1 ay sonra avuç avuç aşırı derecede döküldü ki saçlarım normalde hiç dökülmezdi ve çok gürrdü 3 ay içinde saçlarımın 4/1 kaldı şuan 2 tane farklı markanın şampuanını kullanıyorum 10gündür demirvitamini kullanıyorum demir vitaminm çokdüşmüş sanki %50 farketti dökülmesi ama devam ediyor hala inşalah tamamen geçr yoksa kel kalacağım

pamuksekerim23, post: 38652568, member: 640281"]benim saçlarım düşük yaptıktan 1 ay sonra avuç avuç aşırı derecede döküldü ki saçlarım normalde hiç dökülmezdi ve çok gürrdü 3 ay içinde saçlarımın 4/1 kaldı şuan 2 tane farklı markanın şampuanını kullanıyorum 10gündür demirvitamini kullanıyorum demir vitaminm çokdüşmüş sanki %50 farketti dökülmesi ama devam ediyor hala inşalah tamamen geçr yoksa kel kalacağım[/QUOTE]
Insallah gecer sizinki de...ben pek istahli biri degilim tek başıma iken hic canım yemek yemek istemez.vitamin filan ne hamileyken kullandım ne de sonrasinda.aldim ama icmedim benimkinde ondan olabilir.tesekkur ederim ilginize. ..

ral 00, post: 38652492, member: 648501"]Saclarini za maya sürün internette tarifi var[/QUOTE]
Bildigimiz mayaarastiricam cok sagolun ilk defa duyuyorum bunu

Benım 1 kızım var..çocuk seni tanıyınca dokulmeye baslar derlerdi..aynen öyle oldu..aktı nerdeyse saclarım..on taraf komple seyreldi..kızım 1 yasına gırene kadar surdu..sımdı 22 aylık dokulenler 15 cm uzadılar..sonucata saclar geri geliyor ama çok fena oluyor dokulmesi..

Sırf bu yüzden ıkıncı cocugu yapmaktan korkuyorum..

öncelikle çok geçmiş olsun
hamilelikte yükselen hormonların doğumdan birkaç ay sonra birden düştüğü için saçların dökülüyor geçer üzülme
benim kafa tamamen kel kalmıştı neredeyse

Kesinlikle bi doktora görünün en iyisi bebek emziriyosunuz sonuçta doktor kontrolünde kullanın ne kullanıcaksınız

Aynen ya on tarafim cok seyreldi.kapali biriyim ama evin icinde namazdan namaza kapatirim kimse yoksa.yine de can sıkıcı bi durum.insallah benimki de yeniden gelir.cevabin icin tesekkur ederim

Aynisi bana da oldu oglum 3 4 aylikti sanirim saclarimi elime attigimda cok fazla miktarda dokulurdu.hele banyoda avuc avuc abartiyorum dokuluyordu.daha sonra yerine yenileri cikti kel kalmadim cok sukur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…