Aa bunu ilk kez duyuyorumbenimde doğumdan sonra berbat döküldü eczanede satılan ampuller var isimleri bapanten bemiks bunları tatlı bademyağıyla azıcıkında sarı kantoran yağıyla karıştırıp saçlarıma sürüyorum daha bi iyi şimdi
Allah hepimizinkini bagislasin insallah.cok sagolun bende kel kalicam diye korkuyodum.yakin zaman da gecer insallahallah bağışlasın yavrularınızı benim de 2 tane var oğlum 3 yaşında kızımda şuan 15 aylık .Benim saçlarım çok dökülürdü elimi saçıma attığım an elimde birsürü saç kalırdı .Tamam kesin kel olacam derdim.emziriyodum halada emziriyorum.Ama hatırladığım kadarı ile 10 aylık falan olunca öyle kesildi dökülme .Onun için korkmayın , tüm vitaminler anne sütü ile bebeğe gittiği için bu durumların olması normal gibi geliyor.Yani tek değilsiniz birçok arkadaşımdada öyle özellikle yenidoğanda en fazla başlar ve zamanla azalır.Genede dr ile görüşebilirsiniz.Belki ek vitamin yazabilir size.Sevgiler....
Şampuanla çözemezsiniz, dengeli beslenmeye ve zamana ihtiyaç var. Analı babalı büyürler inşallah.
Dogru söylüyorsunuz....ilk çocuğunda vitamin ihtiyacın çok yoktu belkide ondan dökülmedi..
Bence test yaptır, çıkar zaten orada vitamin eksikliğindendir.
Şampuanla çözülmez..
Doğumdan sonra demir ilacı kullandınız mı doktor bana verdi ama ben kullanmadım. Benim saçlarım da inanılmaz dökülüyordu. 6 ay falan diye okudum nette ama neredeyse 2 sene belli aralıklarla şiddetlenerek döküldü. 2 buçuk yaşında sütten kesince o dökülen saçlar çıkmaya başladı. Kafamda birsürü küçük saç oluştu. Yani korkulacak bişey yok. Şimdilik doktora da gitseniz aynı şeyi söyleme ihtimali yüksek ama siz yinede bir gidin değerlerinize baktırınMerhaba hanımlar. ..Günlük takip eder çok lazım oldukca da yorumlara katılırım ancak ilk kez konu açıyorum.hadi bismillah
2tane kizim var.biri martta 3yasina girecek insallah.diger kızım henüz 5aylik
son zamanlarda (2-3aydir filan) asiri dercede saclarim dökülüyo.cocuktan diyolar ama ilk kizimda bu derece bi sorunla karsilasmadim
ne yapacagimi bilmiyorum.farkli sampuanlar filan kullaniyorum bi faydasi yok.ne zaman elimi sacima atip uclardan hafif ceksem bi suru sac geliyo.derdime bir care
cevap yazarsaniz cok sevinicem.simdiden tesekkur ederim lutfen bilgi sahibi olanlar yazmadan gecmeyin ne yapabilirim neden bu kadar dokuluyo olabilir...sevgiler...
benim saçlarım düşük yaptıktan 1 ay sonra avuç avuç aşırı derecede döküldü ki saçlarım normalde hiç dökülmezdi ve çok gürrdü 3 ay içinde saçlarımın 4/1 kaldı şuan 2 tane farklı markanın şampuanını kullanıyorum 10gündür demirvitamini kullanıyorum demir vitaminm çokdüşmüş sanki %50 farketti dökülmesi ama devam ediyor hala inşalah tamamen geçr yoksa kel kalacağımMerhaba hanımlar. ..Günlük takip eder çok lazım oldukca da yorumlara katılırım ancak ilk kez konu açıyorum.hadi bismillah
son zamanlarda (2-3aydir filan) asiri dercede saclarim dökülüyo.cocuktan diyolar ama ilk kizimda bu derece bi sorunla karsilasmadim
ne yapacagimi bilmiyorum.farkli sampuanlar filan kullaniyorum bi faydasi yok.ne zaman elimi sacima atip uclardan hafif ceksem bi suru sac geliyo.derdime bir care
cevap yazarsaniz cok sevinicem.simdiden tesekkur ederim lutfen bilgi sahibi olanlar yazmadan gecmeyin ne yapabilirim neden bu kadar dokuluyo olabilir...sevgiler...
öncelikle çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar. ..Günlük takip eder çok lazım oldukca da yorumlara katılırım ancak ilk kez konu açıyorum.hadi bismillah
Gecer merak etmeyin ,stres yapmayın benim gibi tecrübe konuşuyor akışına bırakın gitsinAllah hepimizinkini bagislasin insallah.cok sagolun bende kel kalicam diye korkuyodum.yakin zaman da gecer insallah
Hadi insallahöncelikle çok geçmiş olsun
hamilelikte yükselen hormonların doğumdan birkaç ay sonra birden düştüğü için saçların dökülüyor geçer üzülme
benim kafa tamamen kel kalmıştı neredeyse
Aynen ya on tarafim cok seyreldi.kapali biriyim ama evin icinde namazdan namaza kapatirim kimse yoksa.yine de can sıkıcı bi durum.insallah benimki de yeniden gelir.cevabin icin tesekkur ederimBenım 1 kızım var..çocuk seni tanıyınca dokulmeye baslar derlerdi. öyle oldu..aktı nerdeyse saclarım..on taraf komple seyreldi..kızım 1 yasına gırene kadar surdu..sımdı 22 aylık dokulenler 15 cm uzadılar..sonucata saclar geri geliyor ama çok fena oluyor dokulmesi..
Sırf bu yüzden ıkıncı cocugu yapmaktan korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?