Öncelikle evlenmek için yaşınızı dert etmeyin. Kuzenim 30 yaşında evlendi 4 yıl arayla 2 oğlu var. Eşimle lise sondan beri birlikteyiz. Ben 28 yaşımdayım kızım 16 aylık 30a bişey kalmadı diyorum. Kafamızda 30 yaşı bi yere koymuşuz yaklaştıkçada insan korkuyo. Hele çocuk olduktan sonra zaman öyle hızlı geçiyo ki hiç bişey anlamıyosunYillar gectikce hayati kaciriyormusum gibi geliyor?29 yasindayim,30'a girdim.Daha dün üniversitede okuyordum.Simdi meslege baslamisim ve 7.yilimdayim.Garip bir sekilde yaşlanıyorum. Insan yaslandikca daha kotu olacakmis gibi hissediyorum.Yaslanmak kotu bir sey mi?30'u bile kabul edemezken 50 de 60 da napcam ben.O günleri gorup görmeyeceğim bile mechul gerci de..Sendrom gibi bir durum yasiyorum.Bekarim bir de.Yasitlarim coluk cocuga karisti ben hala yalniz.Gerci benim tercihim.Ama uyumlu olabileceğim bir insan da yok.onceden umitliydim bu konuda.Anlasmak kolaydir saniyordum.Yillar gectikce herkesle anlasilmazmis onu anladim.Hah iste bu dedigim biri dr cikmadi ki.Kimle gorustiysem bunla omur gecnez dedim.Sanki kacan bir treni kosturarak yakalamaya çalışıyor gibiyim.Ama yanlis trene de binmek istemem..Yaslanmak kotu bir sey mi?Insan ruh esini nasil bulur?Ya cocugum olmazsa ki ben sinif ogretmeniyim ve cocuklara asigim..Yogun olmasa da boyle kaygilar icindeyim.Yardim eder misiniz bana?
Evet haklisin.insanlara sans veriyorum. Ama olmadinsu ana kadar.Yaşlanmak kötü bir şey değil. Kaçan bir tren de yok endişe etmeyin. 30 yaş evli de olsa bekar da olsa herkeste aynı duyguları uyandırıyor. Geçecek.
Ama şöyle de bişey var, bu adamla ömür geçmez diyormuşsunuz ya, sizinle ömür geçer mi peki? Kötü huylarınız, katlanılması gereken davranışlarınız, idare edilmesi gereken alışkanlıklarınız yok mu? Evlilik denge kurma ve idare etme sanatıdır. Hiç birimiz dört dörtlük değiliz, karşımızdaki adamlar da dört dörtlük değil. İdare ediyoruz, görmezden geliyoruz, alttan alıyoruz karşılıklı bir şekilde. İnsanlara şans verin.
Kendi hayatınızı yaşayın, mutlu olmaya bakın; bu hayat kısa gerçekten. Kendinize, beden ve ruh sağlığınıza iyi bakıyorsanız ve hayatta kendi istediklerinizi gerçekleştirebiliyorsanız yaşlanmak kötü bir şey değil. Ben 40 yaşımdan sonra evlendim ve çok mutlu bir evliliğim var, buna rağmen bekar olup evlenmeyenler hiç üzülmesin diyorum. Bekar olmanın da evli olmaya kıyasla çok avantajları var evlenince elinizden giden. Evliliğin de iyi yanları var ama bekarlık sultanlıktır diye boşuna dememişler :) Mevcut durumunuzun tadını çıkartın, ister evli ister bekar. Çocuk istiyorsanız ileride evlat da edinebilirsiniz.Yillar gectikce hayati kaciriyormusum gibi geliyor?29 yasindayim,30'a girdim.Daha dün üniversitede okuyordum.Simdi meslege baslamisim ve 7.yilimdayim.Garip bir sekilde yaşlanıyorum. Insan yaslandikca daha kotu olacakmis gibi hissediyorum.Yaslanmak kotu bir sey mi?30'u bile kabul edemezken 50 de 60 da napcam ben.O günleri gorup görmeyeceğim bile mechul gerci de..Sendrom gibi bir durum yasiyorum.Bekarim bir de.Yasitlarim coluk cocuga karisti ben hala yalniz.Gerci benim tercihim.Ama uyumlu olabileceğim bir insan da yok.onceden umitliydim bu konuda.Anlasmak kolaydir saniyordum.Yillar gectikce herkesle anlasilmazmis onu anladim.Hah iste bu dedigim biri dr cikmadi ki.Kimle gorustiysem bunla omur gecnez dedim.Sanki kacan bir treni kosturarak yakalamaya çalışıyor gibiyim.Ama yanlis trene de binmek istemem..Yaslanmak kotu bir sey mi?Insan ruh esini nasil bulur?Ya cocugum olmazsa ki ben sinif ogretmeniyim ve cocuklara asigim..Yogun olmasa da boyle kaygilar icindeyim.Yardim eder misiniz bana?
30 yaş hiç de geç değil ben de öğretmen adayıyım sınava çalıyorum 26 yaşındayım ben de aksine 30 a doğru evlenmek istiyorum erken evlenmek bana sıkıntılı geliyor çünkü biraz baba evının rahatlığını evlenince bulamam ama sizin yaşınızda insan ne istediğini bilir çoğu arkadaşım ilk maddiyat ve tipe bakıp evlendıler çoluk cocuğa karışanlarda oldu ancak sıkıntılılıar boşandı bazıları çünkü karakterden önce başka şeylere önem verdiler. Şuan ben sadece karakteri iyi mi yanında mutlu muyum huzur veriyor mu eğleniyor muyum buna önem veriyorum bir de elinde güzel bi mesleği olsun zaten ıkı kişi el ele verip evini arabasını alabilirler. 30 yaş da artık genç yaş eskiden orta yaş grubu gibi bakılırdı şimdi 50 yaşındaki insanlar orta yaş grubu kendinize baktığınız sürece o yaşlarında tadını çıkarıcsksınız her yaşın farklı bir güzelliği vardırYillar gectikce hayati kaciriyormusum gibi geliyor?29 yasindayim,30'a girdim.Daha dün üniversitede okuyordum.Simdi meslege baslamisim ve 7.yilimdayim.Garip bir sekilde yaşlanıyorum. Insan yaslandikca daha kotu olacakmis gibi hissediyorum.Yaslanmak kotu bir sey mi?30'u bile kabul edemezken 50 de 60 da napcam ben.O günleri gorup görmeyeceğim bile mechul gerci de..Sendrom gibi bir durum yasiyorum.Bekarim bir de.Yasitlarim coluk cocuga karisti ben hala yalniz.Gerci benim tercihim.Ama uyumlu olabileceğim bir insan da yok.onceden umitliydim bu konuda.Anlasmak kolaydir saniyordum.Yillar gectikce herkesle anlasilmazmis onu anladim.Hah iste bu dedigim biri dr cikmadi ki.Kimle gorustiysem bunla omur gecnez dedim.Sanki kacan bir treni kosturarak yakalamaya çalışıyor gibiyim.Ama yanlis trene de binmek istemem..Yaslanmak kotu bir sey mi?Insan ruh esini nasil bulur?Ya cocugum olmazsa ki ben sinif ogretmeniyim ve cocuklara asigim..Yogun olmasa da boyle kaygilar icindeyim.Yardim eder misiniz bana?
Yillar gectikce hayati kaciriyormusum gibi geliyor?29 yasindayim,30'a girdim.Daha dün üniversitede okuyordum.Simdi meslege baslamisim ve 7.yilimdayim.Garip bir sekilde yaşlanıyorum. Insan yaslandikca daha kotu olacakmis gibi hissediyorum.Yaslanmak kotu bir sey mi?30'u bile kabul edemezken 50 de 60 da napcam ben.O günleri gorup görmeyeceğim bile mechul gerci de..Sendrom gibi bir durum yasiyorum.Bekarim bir de.Yasitlarim coluk cocuga karisti ben hala yalniz.Gerci benim tercihim.Ama uyumlu olabileceğim bir insan da yok.onceden umitliydim bu konuda.Anlasmak kolaydir saniyordum.Yillar gectikce herkesle anlasilmazmis onu anladim.Hah iste bu dedigim biri dr cikmadi ki.Kimle gorustiysem bunla omur gecnez dedim.Sanki kacan bir treni kosturarak yakalamaya çalışıyor gibiyim.Ama yanlis trene de binmek istemem..Yaslanmak kotu bir sey mi?Insan ruh esini nasil bulur?Ya cocugum olmazsa ki ben sinif ogretmeniyim ve cocuklara asigim..Yogun olmasa da boyle kaygilar icindeyim.Yardim eder misiniz bana?
Cnm senin yaşındayken başladı aynen bu duygu bende. Şimdi 40 yaşındayım. Evlendim bir çocuğum var ama o başka konu, hayatı yakalama yöntemi değil yani. Evet yaşlanmak kötü bişey, boş teselliler bana göre değil. Sadece şu var ki yapacak bişey yok, herkes bu dönemlerden geçecek. Iş ki kimseye muhtaç olmadan yaşlanalım.Yillar gectikce hayati kaciriyormusum gibi geliyor?29 yasindayim,30'a girdim.Daha dün üniversitede okuyordum.Simdi meslege baslamisim ve 7.yilimdayim.Garip bir sekilde yaşlanıyorum. Insan yaslandikca daha kotu olacakmis gibi hissediyorum.Yaslanmak kotu bir sey mi?30'u bile kabul edemezken 50 de 60 da napcam ben.O günleri gorup görmeyeceğim bile mechul gerci de..Sendrom gibi bir durum yasiyorum.Bekarim bir de.Yasitlarim coluk cocuga karisti ben hala yalniz.Gerci benim tercihim.Ama uyumlu olabileceğim bir insan da yok.onceden umitliydim bu konuda.Anlasmak kolaydir saniyordum.Yillar gectikce herkesle anlasilmazmis onu anladim.Hah iste bu dedigim biri dr cikmadi ki.Kimle gorustiysem bunla omur gecnez dedim.Sanki kacan bir treni kosturarak yakalamaya çalışıyor gibiyim.Ama yanlis trene de binmek istemem..Yaslanmak kotu bir sey mi?Insan ruh esini nasil bulur?Ya cocugum olmazsa ki ben sinif ogretmeniyim ve cocuklara asigim..Yogun olmasa da boyle kaygilar icindeyim.Yardim eder misiniz bana?
Yasimi seviyorum ama zaman gecse ve yaslanmasak.o zaman nasil olurdu acaba.30 a girerken oluyo oyle seyler
Sonra geciyor o yaslarin tadinin ayri okdugunu farkediyor insan.20 lerimde olmayi istemezdim ya ben 35 imde mutluyum.
Galiba hakkisin.Aleovera cicegi tek gecerim.Hem suyunu ic.hem jelini krem olarak kullan.hem de cildini temizle.hem ekonomik hem guzel.36 yaşındayım. Kendimi çok genç hissediyorum. 30 yaşa anlam yüklemek çok saçma . Güzellik sektörünün kadınlara dayatması bence. 30dan sonra anti aging adı altında daha pahalı ürünlere geçmemizi istiyorlar
Evet yapıyorum zaten var evimdeGaliba hakkisin.Aleovera cicegi tek gecerim.Hem suyunu ic.hem jelini krem olarak kullan.hem de cildini temizle.hem ekonomik hem guzel.
Kendine iyi bakarakYasimi seviyorum ama zaman gecse ve yaslanmasak.o zaman nasil olurdu acaba.
Benim de var.cok iyi.Evet yapıyorum zaten var evimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?