çünkü büyüyorsun, mantıklı düşünmeye başlıyorsunAynı yaştayız. Bazen düşününce şaşırıp, endişeleniyorum ama en güçlü hissettiğim yaştayım ona eminim. Ben bu yaşı sevdim garip bir şekilde. Evlenir miyim, çocuğum olur mu bilmiyorum. Ama hazır da hissetmiyorum, o sorumluluğu kendimde bulmuyorum. Oysa bundan 5 yıl önce çok hazır ve bu sorumluluklara hazırdım, garip
Niye öyle dediniz ki? Çok üzüldüm inanın bu sözünüze“Sanki kacan bir treni kosturarak yakalamaya çalışıyor gibiyim.” En azından sizde durum bu ben hepten geri geri koşuyormuş gibiyim
Ben de benzer durumlari yasadim.25 yasinda nisan bozdum.Ayni dusuncelere sahibiz.Ama kendimi tanimam ve kesfetmem yillar aldi.25 yasinda ben degildim.Simdi hem olgun hwm de kendini seven,deger veren ve yalnizca kendisi ucin yasayan bor insanim.Ben de cocuklasiyorum cunku hic cocuk olmadım. Isin guzel tarafi bu bana mutluluk verdigi gibi cevreme de mutluluk vwriyor.ben de 28 yaşındayım.25 yaşında iken biriyle tanıştım evlenme aşamasına geldim çeyizlerimi bile aldım fakat ayrıldık.şu an neden evleneyim ki diye soruyorum kendime.yani açıkcası evlenememe gibi bir korkum yok.isteğim de yok.her şeyiyle emin olmadan bu işe girişilmeyeceğini anladım çünkü.bekar olmanın hele ki mesleğin var ise paranı kazanıyor isen çok çok güzel yanları var.ama asıl önemli olan hissettiğin yaş.benim 30 olmama 2 yıl var ama yaş aldıkça daha da çocuklaşıyorum.ve 25 yaşında iken bu kadar enerjik ve mutlu değildim.bende tersine işliyor galiba :) ikizler burcu olmanın etkisi de olabilir
Umarim çikar ama oyle biri yokmus gibi bilmiyorum yani cok bekledim.Evet ben de mukemmel degilim ama karsima boyle seyleri zevkle yapacagim bir insan cikmadi,cikmiyor.Okulda yok.aile lde yok.arkadas cevresinde yok..30 a gelmiş hayatına hiçbir şey katmamış insanlar var.siz okumuş meslek sahibi olmuş işini seven biriyseniz daha ne oldun. Turlara katılın çıkın gezin . Ancak tabi gelen kısmetleri değerlendirin de:) evlilik güzel şey. Hele de eşinle arkadaş gibi anlaşabiliyorsan sana ayak uyduruyorsa sen ona ayak uyduruyorsan... hatta bence eşle gezmek alışveriş yapmak vs arkadaşlarla olmasından daha iyi . Birbirimi tanıyorsun o senşn istediğini yapıyor sen onu daha fedakar olunuyor yani. Diğer türlü sürekli bir etrafındakinin kaprisi temini isteği. Bunarada fazlasıyla arkadaşım var bende öğretmenim tayinli olduğum okuldan arkadaşlarım yeni okulum üniversite vs. Yani onlarla da ayrıca bir sürü şey yapıyorum ve eşimde keza öyle ayrı sosyal ortamlarımız ortak arkadaşlarımız ve başbaşa yaptıklarımız.. ama eş ile olan kısmı en eğlencelisi. Naçizane fikrim:) umarım karşınıza anlayabileceğiniz birisi çıkar hayatı dolu dolu yaşarken yaş geçiyor endişesi taşımazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?