Yapısı öyledir belkide, hep mi böyleydi bir süre sonra mı oldu bunda saklı belki de cevap...Eger ki cinsellik istiyorsa bana yaklasir dokunur sarilir.ama onun haricinde opup koklamasi askim falan demesi yok yani ben kendimi sadece cinsellik esnasinda degerli hissediyorum.bana sariliyorsa biliyorum ki cinsellik istiyor .ben de sadece bunu istemiyorum.her zaman beni degerli hissettirsin istiyorum
Bi sohbette dinlemiştim erkeklerin romantiklik anlayışı cinsellikmiş erkeklerin fıtratından gelen bişeymiş bu. Şimdi nasıl sohbetler dinliyon gızım sen diyebilirsinizKizlar esimle birbirimizi seviyoruz fakat romantiklik yok gunluk hayatta.en basitinden askim birtanem gibi kelimler bile kullanmiyoruz.ben kullaniyorum ona mesaj atiyorum seni seviuorum falan diye ama esim hic boyle mesajlar atmiyor askim falan demiyor.cinsellik olarak esim benden daha hevesli.Ben romantiklik omadigi icin surekli hevesli olamıyorum.onceden esime soyluyordum sen de bana ss askim falan de diye artik soylemiyorum.
Güzel kılıf bulmuşlar,Bi sohbette dinlemiştim erkeklerin romantiklik anlayışı cinsellikmiş erkeklerin fıtratından gelen bişeymiş bu. Şimdi nasıl sohbetler dinliyon gızım sen diyebilirsinizama dini bi sohbetti valla kadınların erkekler hakkında bilmesi gerekenler diye dinleyin tavsiye ediyorum:)
Vaaov gercekten var mı öyle insanlar ben dizi film karakteri sanıyordum onları hep ..Güzel kılıf bulmuşlar,
Sohbeti hazırlayan erkekti heralde.
Neyse,
Yok öyle bir şey,inan yok.
Her gün sevdiğini belli eden,söyleyen,yatmak istemese de sarılan,öpen kocalar var.
Tavsiye ettiğin şeye dikkat etmek lazım,diyorum.Vaaov gercekten var mı öyle insanlar ben dizi film karakteri sanıyordum onları hep ..
Ne kadar gıcık bi durum ya. Bunları okuyunca korkuyorum evlenmektenEger ki cinsellik istiyorsa bana yaklasir dokunur sarilir.ama onun haricinde opup koklamasi askim falan demesi yok yani ben kendimi sadece cinsellik esnasinda degerli hissediyorum.bana sariliyorsa biliyorum ki cinsellik istiyor .ben de sadece bunu istemiyorum.her zaman beni degerli hissettirsin istiyorum
Korkacak bir şey yok,seçimini iyi yapmak lazım,tanıdığım çok çift böyle,kumru gibi evde.Ne kada
Ne kadar gıcık bi durum ya. Bunları okuyunca korkuyorum evlenmekten
İkinci evliliğimi olacak eminim ama sonradan değişenleri falan görünce işteKorkacak bir şey yok,seçimini iyi yapmak lazım,tanıdığım çok çift böyle,kumru gibi evde.
Allah bozmaz,kulun bozmasına da izin vermesin.
Ben 1 yıllık evliyim düğünümüzün ertesi gün degisti adam askim canim bitanem ömrüm hepsi bitti. Simdi cok nadir soyluyor arada pır pır oluyor kalbim bünye unutmuş tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?