Sizde durum nasıl?

Kiminin derdi kiminin devasi :))
Beni 3 ay tek basima eve kapatip, yemegimi ve internetimi verin de acuk kafa dinleyeyim.
Kendi isimi batiedim, askiya aldim, bakicimiza veda ettik, bey ise basladi, ve 1.5-3-5 yaşlarında 3 bebe, dubleks ev
Loreth Loreth Her turlu yenerim 🤣🤣
Gecer gecer merak etmeyin
Cok sikildiysaniz benim en kucuk veledi bir kutuya koyup kargo ile gonderebilirim.
Evinize nese gelir. 🙄

Aman hocam ne yaptınız ? Burda öğretmenli konular linç edilir.Geçen bir tane hadsiz öğretmenlerin maaşından kesilsin diğer memurlara verilsin diye buyruk bile verdi :KK70:Şaka bir yana biraz daha dayanmalısınız,arkadaşlarınızla ailenizle görüntülü konuşmaya çalışın.Ailenizin yanına gidebilince zaten bu sıkıntılarınız geçer

Beni 3 ay tek basima eve kapatip, yemegimi ve internetimi verin de acuk kafa dinleyeyim.
Kendi isimi batiedim, askiya aldim, bakicimiza veda ettik, bey ise basladi, ve 1.5-3-5 yaşlarında 3 bebe, dubleks ev
Cok sikildiysaniz benim en kucuk veledi bir kutuya koyup kargo ile gonderebilirim.
Evinize nese gelir. 🙄
Ayyy en küçüğü ben alırım ya, bayılıyorum ona. Üstelik battı balık yan gider. Ha 2 kız ha 3 kız.
Yenmene gelince, dördüncüyü de yap madem de farkı iyice aç. Çok lazım çünkü. Buyur madalyaların hepsi senin olsun. :KK53:

Evinize nese gelir. 🙄
Ayyyy yok demem gelsin. İngiliççe öğretir, mıncırır korona bitince yollarım size :KK68: Çok da iyi bakarım bak:KK48:

Aman hocam ne yaptınız ? Burda öğretmenli konular linç edilir.Geçen bir tane hadsiz öğretmenlerin maaşından kesilsin diğer memurlara verilsin diye buyruk bile verdi :KK70:Şaka bir yana biraz daha dayanmalısınız,arkadaşlarınızla ailenizle görüntülü konuşmaya çalışın.Ailenizin yanına gidebilince zaten bu sıkıntılarınız geçer
Konuşuyoruz ama onda bile kötü oluyorum, depresif ruh hali işte. Olmamak lazım ama “dayanamıyooooom dayanamıyoooomm”:KK42:

Ayyy en küçüğü ben alırım ya, bayılıyorum ona. Üstelik battı balık yan gider. Ha 2 kız ha 3 kız.
Yenmene gelince, dördüncüyü de yap madem de farkı iyice aç. Çok lazım çünkü. Buyur madalyaların hepsi senin olsun. :KK53:

Noooooooooo
Yemezler.
Buyuk konusmicim.

Ayyyy yok demem gelsin. İngiliççe öğretir, mıncırır korona bitince yollarım size :KK68: Çok da iyi bakarım bak:KK48:

Ahfjsjfs ah keske mincirabilsek.
Kendisinin adini yanlis koymusuz.
Tripnaz, kaprisgul falan olmaliydi.
1.5 yasinda nasil kendi kendine piremses olmayi basardi bilmiyorum.
Biz yapmadik.
🤣

Yalnızlığın tadını bilmeyenlerde bugün :KK70:
Bu süreçler geçip hayat ilerleyip çoluk çocuğa karışınca " corona zamanı da ne güzeldi ya 3 ay mis gibi tek başıma" demezseniz bir şey bilmiyorum :KK70:
Bunu diyeceğimi o kadar iyi biliyorum kiii o_O
Yine de diyorum çocuklu ev ne güzel, neşeli olur, uğraş olur vs. Bekara boşamak kolay misali :halay: Yıllarca yalnız yaşamanın etkileri galiba evde uzun süre durunca hepte delirdim:110:

Yooook hiç bir mazeret kabul görmüyor buradaki ve toplumdaki öğretmen düşmanları tarafından. Öğretmen lafı gördü mü koşa koşa gelip saydırmaya tüm nefretini kusmaya başlıyorlar. 😁 öğretmenim demeseydin iyiydi bacım memurum falan deseydin 🤭 öğretmen ve boş vakti aynı konu içinde kullanmışsın bir de 😁 gelecekler birazdan bekliyorum 💃🏻💃🏻
Aman çağırmayalım 🤣

Ya çocuklar arkadaşsız kalınca deliriyorlar. =( Kardeşi olan avantajlı bence şu zamanda, tek çocuk olanlar ne yapsınlar bütün gün evde yetişkinlerle? Yani veliler de haklı bir açıdan. Evde idare etmek gerçekten zor. Bundan bağımsız olarak, öğretmenliği elbette bilemem ama düşüncesi bile bana çok yıpratıcı geliyor. =) Birkaç ay kafa dinlemeden, sürekli götürülebilecek bir tempo olamaz yani bence.
Çocuklar için daha zor ve hassas. Hepimizde izler bırakacak bu günler ne yazık ki.. Yıpratıcı ama çok güzel yanları da var. ☺️

Hanımefendinin mesajında öğretmenliğe dair bana yıpratıcı geliyor mesajı vardı da ona demiştim yıpratıcı ama güzel diye 🤣🤣🤣🤣

ama sizin dediğiniz de mevcut tertemiz sıyırdım 🤣🤣

Bence gayet iyisiniz.
Su donemde kendinize bir seyler bile katmissiniz daha nolsun.
Biz cocuklarla akil sağlığımizı korumayi ve bosanmamayi hedefledik mesela 🤣
Bence bu da bir basari.😎

Back
X