• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizde etrafınızda böyle bir olay yaşadınız mı?

Benım oglum bana benzıyor hem huy olarak hem fızıksel olarak. Ancak bır kac zaman once fark ettım kı amcamın kızınada cok benzıyor. Ten renklerı bakısları gozlerı . Amcamın kızıda kuzenler arasında tek sarısın olmayan ama beyaz tenlı kızımız. Oglumda oyle. Hıc yadırgamadım bu durumu ne varmıs yanı
yani herkes herkese benzer konunun amacı ne
kucuk biribin buyuk birine benzetilmesi olayını etrafinda duyan varmidir yani

Ya dalga geçiyorsun yada gerçekten iyi değilsin pskolojik yardım al ben yinede dalga geçtiğini dusunuyorum ne saçma konular aciyosunya

doktorumdan sonra cikti bu olay tekrar gitmeye utaniyorum

Doktorla daha sık görüşmeniz gerekiyor demek ki.

Bu grip degil, bir kez git ilac al iyiles.

Ki gripte bile durum agirlasinca tekrar gidersin.

Gerekiyorsa 3 gunde bir gidin.

Neden utanıyorsunuz bunu hic anlamadim.

akrabaya benzemeye ne gerek var ?
Sokakta kanbağı 0 olan kişiyle bile ikiz derecesinde benzeyebilir insan.

Benzemek istemiyosan kaşını saçını değiştir o kişiye benzetilmekten kurtul.

arkadaşım doktora git ve açtığın konuları göster. Konuşmana bile gerek yok. O seni anlayacaktır.
Ekran Resmi 2016-10-19 15.38.09.webp

teyzenın cocugu olma ıhtımalınımı dusunuyorsun?
Teyzene benzeyebılırsın benzeyemezmısın annen dogurmus olsa bıle?

İki beyaz ebeveynin siyahi çocuklarının olduğunu duydun mu hiç? Bu yaşanmış bir olay ve tamamen genetik sebeplerden. Bundan doğal bir şey yok genler düşündüğümüz kadar basit değil.

sütçüye benzemesinde:skandal:, akrabaya elbet benziycek ,ana baba kahverengi gözlü olup mavi gözlü bebekleri oluyor bunların aldatma meselesi diye bakarsan ya nerden baktığına bağlı günah almak istersen bülent ersoyun çocugu bile dersin ,ama anatomi gen ırk gibi bilimsel şeyler vardır ,teyzeler bilmez sakızlarıyla anca dedikodu yaparlar o teyzeler gibimi bakıyosan kesin aldatma var herşey beyninde :spor:

bu forum kocası tuvaletten çıktıktan sonra adamın ellerini asitle yıkamaya çalışan tipler gördü, sende git psikiyatriste.. elbette küçüğü büyüğe benzetirler ne yani ofişin babası aynı ofişe benziyor mu diyecekler, saçma :KK53:

Back
X