• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizde etrafınızda böyle bir olay yaşadınız mı?

20 yaşındasın iki kelimeyi bir araya getirip derdin nedir onu bile ifade edemiyorsunda birilerine benzetilmiş olmayı mı sorun ediyorsun..
kitap oku hem meşgale olur böyle boş şeylere kafayı takmazsın hem kelime hazinen gelişir nasıl cümle kurulur öğrenmiş olursun..
takıntılıysanda git destek al..

Evet. Teyzemin arkadaşı bebekliğinden beri diyordu X'a çok benziyor diye teyzem de benzetiyormuş zaten. Annem, babam ve birçok akraba bana benzetiyor ben de tabii. ama benim hoşuma gidiyor bu durum. Siz neden rahatsız oldunuz ki?
Evet. Teyzemin arkadaşı bebekliğinden beri diyordu X'a çok benziyor diye teyzem de benzetiyormuş zaten. Annem, babam ve birçok akraba bana benzetiyor ben de tabii. ama benim hoşuma gidiyor bu durum. Siz neden rahatsız oldunuz ki?
şuan kac yasinda peki kusuruma bakmazsan

Çoğumuz yaşamımız boyunca birilerine benzetilmişizdir ister çocuk olsun ister genç olsun ister yaşlı olsun , bu kafaya takılıp üzülecek bir durum değil bir çocuğa benzetilmek çocuk gibi görünmek değildir veya bir yaşlıya benzetilmek te yaşlı gibi görünmek değildir kaş yapının dudak şeklinin yüz şeklinin benziyor olmasıdır bunda kafana takıcak üzülecek bir durum yok lütfen sakin ol

Kim kime benziyor,niye benziyor,nasıl benziyor,benziyorsa ne yapmalı,niye yapmalı,nasıl yapmalı?
Birşey anladıysam arap olayım.

Ben Babaanneme benziyormuşum tanıyamadım kendisini hiç. Anneme babama hiç benzemem.
Şimdiiii
Amaç? Sorunun amacı nedir?

Ayrıca fotoğrafını gördüm güzel bir kadın değilmiş ama Cidden benziyor :110: hatta çok iyi huylu mülayim bir kadınmış huyu değil de tipi benziyor derler:KK53:
Bazı şeyleri değiştiremezsiniz. Sevmek ve kabullenmek en kolayı. Kendinizi biraz rahat bırakın..

uzman değilim yardımcı olamam ama bir ara benimde vardı sürekli ellerimi yıkama ihtiyacı hissediyordum farkına vardığımda düşünmemeye çalıştım dikkatimi başka yöne kaydırdım sürekli aklıma geldikçe ben sanırım hafif geçiriyordum ve atlattım seninkinin derecesi ne bilmiyorum ama yardım almalısın bir sürü konu açmışsın dönüşme lafına takılmışsın. herkes herkese benzeyebilir bu akrabanda olabilir hiç alakan olmayan bir yabancıda içini ferah tutmaya çalış kendine telkinler ver sakinleştir kendini yapamıyorsan yardım al...

Back
X