Sizde kışın böylemisiniz🤔

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba

Yağmur, kapalı hava bende de depresif bir etki yaratır. Ama işime gücüme bakabiliyorum çok şükür..
Havaya kadar dert de çok malum. Keşke tek sıkıntı mevsim olsaydı.. :)
Cok şükür bende işlerimi yapıyorum ama hep uykum geliyo evden cok cıkmak istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
Bence psikiyatriye gitmelisin.
Yazdıkların "bipolar bozukluk" belirtileri ile aynı.
Her insanda böyle olmaz, hastalık belirtisi bunlar

Al benden de o kadar..Ben kışın depresif bambaşka biriyim yazın rengarenk durmadan gezmem isyeten bi tip oluyorum...

Rabbimin gücüne gitmesin ama
Bende sevmiyorum kışı 😳
Anksiyetem azıyor 🤦‍♀️
Demekki yalnız degilmişim bir cogumuzda varmış bu durum.insan ilişkilerinide etkiliyo bakmayın mesela bu sekil ruh hali gereksiz asabiyetede sebep olabilir alınganlıgada sebep olabilir

Demekki yalnız degilmişim bir cogumuzda varmış bu durum.insan ilişkilerinide etkiliyo bakmayın mesela bu sekil ruh hali gereksiz asabiyetede sebep olabilir alınganlıgada sebep olabilir
Ben zaten 7/24 asabiyim kuzum🤭🤭 ama ilaç taraftarı değilim 4 sene kullandım zor bıraktım aşırı unutkanlık başladı 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ben de kışı hiç sevmem kapalı havalarda ruhum daralıyo baharı yazı daha çok severim

Ben de aynı durumdayım
Sırf bu sebeple nefret ettim kış mevsiminden

Back
X