- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi Durummleyla
Bunun bilimsel bir açıklaması vardı, hatta bu yüzden insanlar kışın daha fazla tatlı yiyorlarmış, mutluluk hormonu ihtiyacı yüzünden. Ve gelsin kilolar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan degeri derken kansızlık dersen var bende kansızlık canmKan değerlerin kaç canım? Belki o yüzdendir.
Kışın ayı olasım geliyo o dereceKışı en sevmeyen benim sanıyordum. Uyumayı ve bir daha uyanmamayı bile isteyebiliyorum. Kış falan dinlemeden, lingir lingir gezip, tozanlara özeniyorum. Benim öyle bir enerjim hiç olmuyor. Ama, hayatın içinde her şey var ve biz yaşamak, çalışmak zorundayız. Kendimizi toplayıp, günlük vazifelerimizi yapıyoruz. Zamanda bir şekilde, akıp gidiyor işte.
ben hafta içi akşam evden çıkmak istemiyorum adeta. yazın full gezen ben kışın iptal oluyorum resmenMerhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
Cok şükür bende ev işlerini yapıorm ama ne bileyim bir enerjisizmbende sevmem ve daralırım içim sürekli heyecanlı bir şey olacak gibi. Ama işimi de yaparım. Bana ev işleri iyi geliyor biraz kafam dağılıyor. Bugün camları sildim mesela hem temiz hava aldım hem temizledikçe rahatladım terapi gibi![]()
Mevsimsel depresyon olabilirMerhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
Sanırım bencede normal çünkü cogu insanda varmıs benm gibiBen de aksine baharda yazın depresifim. Kışın daha çok çalışma eğilimindeyim. Hava kapalı dışarıda yapılabilecek çok aktivite olmuyor ve günlerde kısa bundan dolayı uyku moduna daha cabuk giriyorsunuzdur. Bence normal görünüyor.
Tabi sıcak havada terli terli gezmek elbette zor.ama hava kapalıyken de bi matem var gibiMevsimsel depresyon olabilir
Bende tam tersi yazın yapış yapış sıcak havayı sevmem güneş tepede iken bir yere gitmeyi yolculuk etmeyi bile sevmem
Evden dışarı adım atmak istemem
bende tam aksıne kısları daha verımlıyımdır gecelerı daha algım acıktır enerjıgımdırMerhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
Yalnz olmamak güzel gercekten sadece bende mi bir anormallik var dicektmyaz insanıyım, keşke hep 350 derece olsa, güneş olsa, deniz olsa, cıvıl cıvıl ağaçlar olsa, kuşlar olsa.kış geldi mi depresyona giriyorum resmen.yalnız değilsin![]()
Bilmem ben sevmiyorum sıcağı kışın doğduğum için belkideTabi sıcak havada terli terli gezmek elbette zor.ama hava kapalıyken de bi matem var gibi
Anksiyetesi olmayan insan kalmadı bu ne menem bir şeyRabbimin gücüne gitmesin ama
Bende sevmiyorum kışı
Anksiyetem azıyor![]()
Kapalı hava, soğuk hatta kar bile bemde depresyona sebep oluyor. İnanın yazdıklarınızı iyi anlıyorum.Merhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
Merhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
Bence siz mevsimsel depresyon yaşıyorsunuz kış ayında daha kötü oluyor insan ciddenMerhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
Yav he he arkadaş bayagı depresyon yaşıyor ve mevsimsel depresyon semptomları bunlar.Havalardan havalardan. :)))))
Sizi Antalya ya alalım kışı mumla ararsınız yeminleBen de aynıyım. Nefret ediyorum kıştan.