- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
- Konu Sahibi Durummleyla
Orhan Veli Kanık mahveden hava temalı şiir yazmışsa vardır bir bildigi. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D vitaminini güneş sayesinde üretiyoruz vücudumuzda. Kışın pek güneş görmediğimiz için doğal olarak D vitamini düşüklüğü yaşıyoruz, takviye almıyorsak. D vitamini ve B12 eksikliği, trigliserid yüksekliği de yorgunluk halsizlik hissi yapar. Eğer baktırmadıysanız bir baktırmanızı öneririm. Bende 5 çıktı D vitamini, normal değerin en düşüğü 30’muşMerhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
O da etkiler tabi kiKan degeri derken kansızlık dersen var bende kansızlık canm
Evet kışın birden fazla kötü olay yasadım.ilk saglık problemim kılındı.en yakın akrabalarm hep kışın oldu.ayrılıklar üzüntüler kışın.hiç bu yönden bakmamıstım tesekkur edermKışın kötü bi olay yaşadınız mı? Mesela ben 2017 kışında travmatik bi olay yaşadım ve o tarihlerde kendimi mutsuz ve kaygılı hissediyorum. Bunu kışa bağlıyodum ama düşününce olaydan kaynaklandığını fark ettim.
Evet belkide olabilir.sadece ben mi böyleym diyordum megersem ülkenin yarısı kışın böyleymişBence siz mevsimsel depresyon yaşıyorsunuz kış ayında daha kötü oluyor insan cidden
Bende öyleyim hava da ota bo...Merhaba arkadaşlar dert diye yazmıyorum allahın verdiklerine binlerce şükürler olsun hamdolsun.her kış mevsimi klasik bu durumu yasadıgm için fikir almak istiyorum.ne zaman kıs gelse içimden hiç bişey yapmak gelmiyo artı cok daralıyo içim gereksiz bir hüzün endişe bazen bşeyleri kafaya takma gereksiz alınganlıklar yasıyorum baharın gelmesiyle bitiyor.doktora gitmek istemiyorum hemen malumunuz ilaç veriyorlar kullanmak istemiyorum.tüm bi kış kış uykusuna yatsam keşke.sizdede oluyor mu bu tek benmi böyleym acaba
Cok ilginc bunu anlayamiorum bi turlu. Ben de tam tersi kış ve kapali havalar tam benlik. Anksiyetem azaliyor icim huzur doluo. Insanlarin cikip gezemio oluşları sokaklarin bosalmalari acayip bi guven veriyo huzur kaplatio içimi. Herkesin kendi kabugunda oluşu. Hic yaz gelmese aramam yemin ediorum. Hele ilk bahar beni acayip hüzünlendirir agaclatin beyaz beyaz cicek acmasi hep ölümü kaybettiklerimi hatirlatir. Sonbahar keza ayriliklari hatırlatir sevmem.
Sanırım biraz o mevsimde neler yasadıklarmzlada alakalı birazda kişisel özelliklerimizle alakalıMesela ama şuan güneş var yaz görünümlü bu beni mutlu ediyor şuan misal ama bazen yağmur kapalı hava mutlu eder değişiyor kafamda deli sorular![]()
Aynen öyleSanırım biraz o mevsimde neler yasadıklarmzlada alakalı birazda kişisel özelliklerimizle alakalı
Kansızlık ve B12 eksikliği var evetTroid, d vit b12 vit eksikliginiz yoksa eger gayet dogal bir durum
Gunesin doganin uykuda oldugu bir donemde insan da uyuşuyor