Sizde mi böylesiniz?

ya aynı dert bendede var güya gezmeye çıkıyorum ama soluğu alışveriş merkezinde alıyorum.:1closedeyes:ihtiyacım olmadığı halde bişey almadan eve giremiyorum ya:mymeka:son 2 dir o kadar mağazayı gezip hepsinden bişey beğeniyorum hangisini alsam diye düşünürken heyheylerim geliyo kızıp hiçbişey almadan çıkıyorumsırnaşık şey dünde pazar diye eşimle alışverişe gittik bi sürü şey beğendim eşim alalım dedi yok dedim almıycam güya kar yaptım kendimce ama gelirken arabayla sen çık takozun üstüne tekeri patlatsenağlamaallahtan yoldan çıkıp gitmedik bize bişey olmadı ama kıyafete verceğim para tekere gitti birde lastikçi bulamadık pazar pazar ıssız bi yerde ne maceraydısırnaşık şey:roflol:

Çoğu zaman bende çarşıdan elim boş dönmem.
Çok severim alışveriş yapmayı... Ama kararında yaparım..
Çünkü şuan kaba bi tabir olucak ama aile parası yiyorum.
kendim kazanınca dozunu aşabilirim ancak!

Bunun adı tüketim çılgınlığıdır, başka birşey değildir.
Biraz kendinize gelin arkadaşlar, nedir bu savurganlık.

o kadar kanalize edilmişizki tüketmeye sonuç budur işte.

ben aylardır kendime hiç bişey alamıyorum kızlar daha doğrusu hayatımda doğru düzgün gidipte gönlümce bişey almadım desem yeridir,maaşımı aldığım günden 2 gün itibariye ev kirasıydı,faturalardı çeyiz masrafı derken elime hiç birşey kalmıyor,,maaşının büyük bir kısmını istediği gibi harcayanlara çok imreniyorum

off ne sen sor ne ben söyleyim
annem en son bi parça daha alırsan seni bunlarla beraber çöpün yanına koyucam dedi
geçen haftadan beri hiç bişey almıyom:çok üzgünüm:

aynen öyle :1closedeyes: evde koyacak yer de yok zaten, gardrop tıka basa dolu, alırsam nereye koyucam derdi var, ayrıca 5-6 senelik kıyafetlerime bile çok sevmişsem kıyamıyorum,hala saklıyorum, yeri geldikçe giyorum tabide ama yenilerede hayır diyemiyorum

Aynı sorun bende de var. Alıyorum alıyorum yine giyinmeğe kalktığımda bişey yok. En sonunda kocam beni kapıya koyacak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…