Ben bunun çözümünü kendimce şöyle bulmuştum, almanın sonu olmadığını kabullendim. Vitrinde süper bir hırka gördüm diyelim, hemen kendime soruyordum: "Buna gerçekten ihtiyacım var mı yoksa sadece beğendiğim için benim olmasını mı istiyorum?" Cevap ikincisiyse bi süre bakıp geçiyordum. Hırkayı aldığımı farzedelim, 2 gün sonra ona çok uyacak bi etek görürüm onu alırım, sonra bi de ayakkabı, çorap derken... Baktım ki yeni bir parça beraberinde diğerlerini alma isteği uyandırıyor, daha ilk parçayı almadan kendime ona gerçekten ihtiyacım olup olmadığını soruyorum.. Bende işe yarıyor. :sm_cool:
Funnyda, merak ettiğim bir şey var, Pembe Dolap'da aldıklarını görüyorum, aldıklarının hepsini giyebiliyor musun? Zamanın oluyor mu yani hepsini giymeye? Hepiniz çok zevkli parçalar seçiyorsunuz ama içiniz yanmıyor mu o kredi kartı ekstrelerini öderken.. :uhm:
canım 200 ne kı ey gidim eyyyyyyyyyyyyyyy:)))))))))))))))))bir çizme ne kadar biliyomusun ben komple yenı olmak istiyorum çıldırdım resmenkaydirigubbakcemile2
Kışın pek aramıyorum paltomu pek cıkarmıomda:roflol::roflol:
Yazın gider baya alırdım. :jeyyar:
Takı almama cok kızıo annem:icecream: Sen evden gitsen genişlicek ev dio
aaaa üstüme iyilik saaaalık-tatlicadiarzu-
Yarında cattı yine cumartesi ne giycezzzzzÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Cuval mı? giysem :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?