Sizde nasıl bir anlam ifade ettiğini merak ediyorum

Ay evet neler yazmis öyle karsi taraf.2 sn bile dayanamam böyle tiplere.Bu ne kendini begenmedir.Lost dizisinde yakışıklı bur sawyer vardi ,o da ayni böyle yaklaşıyordu kadinlara Bana denk gelseydi nokta bile yazmam bu tiplere.

Cem Yılmaz'ın uyudun mu??? Hikayesi geldi aklıma..Hahhhh birisi daha yazmış

Biri sizinle konusmuyor niye acaba diye tarot kartlarindan mi medet umuyorsunuz gercekten
Geldi beklenen kaotik insan. Hayır hanımefendi medet ummuyorum enerjiye inanıyorum ve bu doğrultuda bunun sebebini kendimce sorguluyorum. O insan bu paylaşımdan sonra çok defa benimle iletişime de geçti, kimseye yapışık değilim yani huzurlu uykular size

O zaman size bir sir vereyim iletisim diye bir kavram var. Hatta iletisim cihazlari vs de icat oldu. Sebebini kendinizce tarot acarak sorgulayacaginiza iletisim kurmayi deneyin. Daha net cevaplar alirsiniz. Daha dogrusu cevap alirsiniz.

O zaman size bir sir vereyim iletisim diye bir kavram var. Hatta iletisim cihazlari vs de icat oldu. Sebebini kendinizce tarot acarak sorgulayacaginiza iletisim kurmayi deneyin. Daha net cevaplar alirsiniz. Daha dogrusu cevap alirsiniz.
Ben kimle açık iletişim kurup kime karşı sessizleşeceğim iyi biliyorum siz yormayın o güzel aklınızı :)

Kelebeği, şarabı bilmem ama mal oğlu mal etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…