- 10 Ağustos 2022
- 34
- 30
- 3
- 24
- Konu Sahibi babyfistikyesil
-
Ne zannediyo kendini acaba? Gece içmiş yani, alkollü iken yazmış size bunu anlıyorum hikayesinden.neden dedim demek ki seninle konuşmak istiyorum dedi
Ben de aynı noktaya takıldım kendini bu kadar büyüteceği bir yaklaşımım olmadı ona genel tavrı herhaldeNe zannediyo kendini acaba? Gece içmiş yani, alkollü iken yazmış size bunu anlıyorum hikayesinden.
Böyle diyen bir adamla ben olsam görüşmezdim. Ağzının payını da verirdim. Ne kadar da kendini yüceltmiş. Ne demek bu senin için iyi bir şey?bu saatte atmamalıydım ama bu senin için
iyi bir şey demiş
Yani kimin için iyi bir şey olduğu tartışılır pek tabi..Bence kendini beğenmişinn teki, kurufasulye misin kardeşim, nimetten mi sayiyosun kendini yazar yollarım ben, senin için iyi bişey ne ya, padişahım lutfettin, gerzkaaaalihshshshs ay sinirlendim
atmamalıydım ama bu senin için
iyi bir şey demiş
demek ki seninle konuşmak istiyorum
O zaman cevap herkesin tuttuğu kendine yazsinhdgdhYani kimin için iyi bir şey olduğu tartışılır pek tabi..
Gecenin bir vakti mesaj atan adamın bir elinde telefon olduğu aşikar.Muamma olan kısmı diğer elinde ne olduğu yahut ne tuttugu
Şimdi tekrar düşünelim,bu kimin için iyi bir şey..
Ben olsam storylerine bakmazdım. Hem ona güzel bi şoklama olur hemde iyice mabadı kalkmamış olur.Ben şu an memleketimdeyim okuduğum şehirden birisiyle mesajlaşıyordum sonrasında konuşmalarımız aza indi ben de nedeni ne diye tarot açıyordum eski sevgilisiyle bağlantılı olduğunu düşündüm böyle olunca da biraz kuruldum
Dün akşam bana mesaj attı ama tamamen onun bulunduğu şehire ne zaman gideceğimi öğrenmek için atılmış bir mesajdı mesafeli bir şekilde cevapladım aslında cevaplayabileceği bir mesaj yazmıştım ama görüldü attı
Gece 1de bana napıyosun diye mesaj atmış bu saatte atmamalıydım ama bu senin için
iyi bir şey demiş hayır hiç iyi bir şey değil günün en boş ve en sıkıldığı anında atmış gibi hissettimneden dedim demek ki seninle konuşmak istiyorum dedi ben de ben gün içini tercih ediyorum diyip güldüm tamamdır iyi geceler kusura bakma dedi cevapsız bıraktım
Bugün "kelebek etkisini duymuştum da kimse bana şarap etkisinden bahsetmemişti” diye hikaye atmış herhangi bir atıf var mı ya da ne söylemek istemiş olabilir
Woaww adam bulunmaz hint kumaşı olmak istemiş ama kapağınızın sesi burdan duyuldu iyi yapmışsınız.Ben şu an memleketimdeyim okuduğum şehirden birisiyle mesajlaşıyordum sonrasında konuşmalarımız aza indi ben de nedeni ne diye tarot açıyordum eski sevgilisiyle bağlantılı olduğunu düşündüm böyle olunca da biraz kuruldum
Dün akşam bana mesaj attı ama tamamen onun bulunduğu şehire ne zaman gideceğimi öğrenmek için atılmış bir mesajdı mesafeli bir şekilde cevapladım aslında cevaplayabileceği bir mesaj yazmıştım ama görüldü attı
Gece 1de bana napıyosun diye mesaj atmış bu saatte atmamalıydım ama bu senin için
iyi bir şey demiş hayır hiç iyi bir şey değil günün en boş ve en sıkıldığı anında atmış gibi hissettimneden dedim demek ki seninle konuşmak istiyorum dedi ben de ben gün içini tercih ediyorum diyip güldüm tamamdır iyi geceler kusura bakma dedi cevapsız bıraktım
Bugün "kelebek etkisini duymuştum da kimse bana şarap etkisinden bahsetmemişti” diye hikaye atmış herhangi bir atıf var mı ya da ne söylemek istemiş olabilir
Asıl şu mesajdan sonra görüldü atman lazımdı.bu saatte atmamalıydım ama bu senin için iyi bir şey demiş
Hepimiz aynı noktaya takılmışız gerçekten irrite oldum ben de bu bana tekrar yazar hepimizin içini rahatlatacak bir cevap vereceğime söz veriyorum djdjdkd
Alkollüyken aklına gelmişsiniz ve o halde aklına sizin gelmiş olmanızın iyi bir şey olduğunu ima etmiş ama sizden uzak durmak istiyor bence.Ben şu an memleketimdeyim okuduğum şehirden birisiyle mesajlaşıyordum sonrasında konuşmalarımız aza indi ben de nedeni ne diye tarot açıyordum eski sevgilisiyle bağlantılı olduğunu düşündüm böyle olunca da biraz kuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?