Sizde nasl oluyor bu durumlar

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Şuan dokunsanız ağlayacağım o haldeyim yanı millete çicekler hediyeler kolyeler gelsin hepsi hemen hemen her yerde paylaşılsın ben göreyim sonra sevgiliniz size 14 şubat kutlamam ben sorn etme diye mesaj atsın bu nasl bir odunluktur geçen sene 14 şuabt mesajı atmadın diye trip atan sen değlmiydin şimdi ne oldu

Hmmmmm...
Kutlamamayı anlarım, biz de kutlamayız, adı bile geçmez sosyal medya olmasa.
Ama geçen sene kutlamadın diye trip atan adam bu yıl kutlamıyorum diyorsa bariz saçmalıyordur.

Hediye alamadı ondan kaçıyordur.
Oysa hediye almasa, güzel sözlerden oluşan bir mesajla duygularını ifade etse filan yeterliydi değil mi?
Sahi yeter miydi?

Hmmmmm...
Kutlamamayı anlarım, biz de kutlamayız, adı bile geçmez sosyal medya olmasa.
Ama geçen sene kutlamadın diye trip atan adam bu yıl kutlamıyorum diyorsa bariz saçmalıyordur.

Hediye alamadı ondan kaçıyordur.
Oysa hediye almasa, güzel sözlerden oluşan bir mesajla duygularını ifade etse filan yeterliydi değil mi?
Sahi yeter miydi?
Zaten hediye istemiyorum sadece kutlaması yeterliydi

Ben de eski sevgilimle hediyeleşmezdim Sevgililer Günü'nde ikimiz de saçma buluyorduk. Ama bir yemeğe falan çıkarıyordu sağolsun, bir kadeh de şarabımızı içip dönüyorduk. "Ben 14 şubat kutlamam sorun etme" diyen bir sevgili odundur yani belki ben kutlarım Allah Allah bir tek senin düşüncen önemli değil ki? İnsan karşısındaki mutlu olsun diye bir yemeğe çıkarır en azından. Ayıp etmiş sevgiliniz. Geçen sene trip attığına göre saçma da bulmuyor demek ki.

Siz kutlamadınız mı
Benim nişanlım askerde geçen sene kutlamadık ondan önceki sene de ondan önce de. Yahu ben zaten içimden gelince hediye alıyorum mesaj atıyorum sevdiğimi söylüyorum. Herkeşlemeyin. Tanışma yıldönümünü, doğum gününü, ilk öpüşmenizi kutlayın ama sevgililer günü ne Allah aşkına

Neden peki?
Sen onun sevgilisiysen onun için özelsen o senin için degilmi?
Hediye almadım çünkü yanımda değil başka bir şehirde ve öyle rahatlıkla kargo posta yoluyla gönderim yapılamıyor bir hafta sonra geldiğinde alırım diye düşünüyordum ama kutlamayan insana ne hediyesi alacağım

Ben de eski sevgilimle hediyeleşmezdim Sevgililer Günü'nde ikimiz de saçma buluyorduk. Ama bir yemeğe falan çıkarıyordu sağolsun, bir kadeh de şarabımızı içip dönüyorduk. "Ben 14 şubat kutlamam sorun etme" diyen bir sevgili odundur yani belki ben kutlarım Allah Allah bir tek senin düşüncen önemli değil ki? İnsan karşısındaki mutlu olsun diye bir yemeğe çıkarır en azından. Ayıp etmiş sevgiliniz. Geçen sene trip attığına göre saçma da bulmuyor demek ki.
Ayrıca ayrı şehirlerdeyiz sadece tek istediğim bir mesajdı

bugün sevgiler günü mü? ayy buraya takılınca öğrendim ayı günü unuttum resmen.kocama bir mesaj atayım bari:) geçen yıldan dolayı intikam aliyor olabilir mi?böyle gereksiz triplere giren erkekler var bazen.yada belki süpriz yapAcaktir bilerek öyle yazmıştır.bir ihtimalde gerçekten böyle günlere önem vermiyor olabilir.bende takılmam böyle seylere ama beklediginizi ,onemsedeginizi bildigi için en azindan güzel bir mesaj atabilirdi..

bugün sevgiler günü mü? ayy buraya takılınca öğrendim ayı günü unuttum resmen.kocama bir mesaj atayım bari:) geçen yıldan dolayı intikam aliyor olabilir mi?böyle gereksiz triplere giren erkekler var bazen.yada belki süpriz yapAcaktir bilerek öyle yazmıştır.bir ihtimalde gerçekten böyle günlere önem vermiyor olabilir.bende takılmam böyle seylere ama beklediginizi ,onemsedeginizi bildigi için en azindan güzel bir mesaj atabilirdi..
Normalde de sevmez böyle günleri biliyorum amaaa İnsan beklentiye girebiliyor

Şuan dokunsanız ağlayacağım o haldeyim yanı millete çicekler hediyeler kolyeler gelsin hepsi hemen hemen her yerde paylaşılsın ben göreyim sonra sevgiliniz size 14 şubat kutlamam ben sorn etme diye mesaj atsın bu nasl bir odunluktur geçen sene 14 şuabt mesajı atmadın diye trip atan sen değlmiydin şimdi ne oldu
cidden odunluk valla.
hediye önemli değildir.
insan sevdiği kadına iki kelime güzel söz de söyleyemiyorsa ne denir ona bilmem.
parayla değil ya bu da.
iki cümleyle gönül almanın pazarlığı mı olur?

Benim beyde beklentiye girmeyeyim diye dün akşamdan özel birşey yapmadığını söyledi. Sevginin günümü var dedi. E dedim günü yoksa en son ne zaman bir çiçek çikolata aldın.Ne zaman özel bir yemeğe götrüdün? Anca tartışınca yapılıyo bunlar. Bi çiçek gönder bari dedim göndermiş. Bende akşam yemek ısmarlicam mesela ona.

Back
X