- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
DiyorsunÖzel günleri kutlamayı, hediye almayı sevmem. Asıl sıradan bir günde hediyeleşince sürpriz oluyor ve sevgi asıl o zaman belli oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DiyorsunÖzel günleri kutlamayı, hediye almayı sevmem. Asıl sıradan bir günde hediyeleşince sürpriz oluyor ve sevgi asıl o zaman belli oluyor.
Herkes önem vermiyor böyle günlere. Ama çiftlerden birisi bile önem verse kutlanmalı bence. Yoksa o insan değersiz hisseder kendini. Sizin sevgilinize gelince bir yıl önce trip atıp bir yıl sonra ben kutlamam demesi saçmalığın danişkası... Daha önce de söylemiştim tekrar söylüyorum ilişkinizde bir şeylerin bittiğini düşünüyorum benŞuan dokunsanız ağlayacağım o haldeyim yanı millete çicekler hediyeler kolyeler gelsin hepsi hemen hemen her yerde paylaşılsın ben göreyim sonra sevgiliniz size 14 şubat kutlamam ben sorn etme diye mesaj atsın bu nasl bir odunluktur geçen sene 14 şuabt mesajı atmadın diye trip atan sen değlmiydin şimdi ne oldu
Belkide bende Arada öyle düşünüyorum durHerkes önem vermiyor böyle günlere. Ama çiftlerden birisi bile önem verse kutlanmalı bence. Yoksa o insan değersiz hisseder kendini. Sizin sevgilinize gelince bir yıl önce trip atıp bir yıl sonra ben kutlamam demesi saçmalığın danişkası... Daha önce de söylemiştim tekrar söylüyorum ilişkinizde bir şeylerin bittiğini düşünüyorum ben
14 şubat ve bunun gibi diğer zamanları kutlamamak çiftlerin ortak kararı olmalı. Biz mesela yılbaşı kutlamıyoruz, bu ortak düşüncemiz. O yüzden kimse üzülmüyor. 14 şubat kutlamıyoruz sayılır ama eşim sağolsun ufak tefek bir şeyler yapıyor bazen, beklemiyorken sürpriz olması hoşuna gittiğinden. Yıldönümünde yemeğe gidiyoruz hediye almıyoruz. Doğumgününde hediye. Onun haricinde normal zamanlarda asıl hediye alır benim eşim. Ama bunlar hep hemfikir olduğumuz şeyler. Bir taraf üzülüyorsa kutlanmadığında kutlanması gerekiyor demektir. Gelsin de sizi ikna etsin o zaman öyle ters ters havadan konuşacağına.Şuan dokunsanız ağlayacağım o haldeyim yanı millete çicekler hediyeler kolyeler gelsin hepsi hemen hemen her yerde paylaşılsın ben göreyim sonra sevgiliniz size 14 şubat kutlamam ben sorn etme diye mesaj atsın bu nasl bir odunluktur geçen sene 14 şuabt mesajı atmadın diye trip atan sen değlmiydin şimdi ne oldu
Biraz önce öyle birşeyler yazdı ki bilemedimm tripe devam etmelimiyim bilemedim14 şubat ve bunun gibi diğer zamanları kutlamamak çiftlerin ortak kararı olmalı. Biz mesela yılbaşı kutlamıyoruz, bu ortak düşüncemiz. O yüzden kimse üzülmüyor. 14 şubat kutlamıyoruz sayılır ama eşim sağolsun ufak tefek bir şeyler yapıyor bazen, beklemiyorken sürpriz olması hoşuna gittiğinden. Yıldönümünde yemeğe gidiyoruz hediye almıyoruz. Doğumgününde hediye. Onun haricinde normal zamanlarda asıl hediye alır benim eşim. Ama bunlar hep hemfikir olduğumuz şeyler. Bir taraf üzülüyorsa kutlanmadığında kutlanması gerekiyor demektir. Gelsin de sizi ikna etsin o zaman öyle ters ters havadan konuşacağına.
Şuan dokunsanız ağlayacağım o haldeyim yanı millete çicekler hediyeler kolyeler gelsin hepsi hemen hemen her yerde paylaşılsın ben göreyim sonra sevgiliniz size 14 şubat kutlamam ben sorn etme diye mesaj atsın bu nasl bir odunluktur geçen sene 14 şuabt mesajı atmadın diye trip atan sen değlmiydin şimdi ne oldu
Hiç birşey yapmazbu kadar zor olan neymiş, ilişki dediğin şey birbirinin beklentilerini hoş görüp, karşılamaya çalışmaktır birazda, çiçeksepetinden tek tıkla gidiyor yani, çok zor değil, kadın tek tıkla mutlu edebildiğin bişey işte
bakalım anneler gününde annesine ne yapıyor sonuçta iki günde aynı şey
Hiç birşey yapmaz
Yok onun için hiç bir günün bir irinden farkı yoko zaman kırılmana gerek yok bence, demekki özel günlere alerjisi var adamın, seni mutlu edebilir çok kolay şeylerle ama belkide ideolojik olarak karşıdır, o zaman yapacak birşey yok, senin kırılman küsmen, aslında sıradan bir günün tatsız geçmesine sebep olur, o yüzden boşver bence takılma
deseydin ha anneler gününde elinden ne gelirse yapar, o zaman iki yüzlü derdim burnundan getir derdim
Yok onun için hiç bir günün bir irinden farkı yok