sizde yalnız hissediyor musunuz?

edce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
100
33
kızlar mrb;

Öncelikle burda herkes birbiri için birşeyler yazıo gördüm çok hoşuma gitti . Benim sorunum şu 28 yaşındayım bekarım ve içimde garip bir his var aşka hiç inancım yok etraftaki ilişkileride gördükçe çok yıprandım. 1 yıl önce iş yerimde birlikte oldugum biri tarafından aldatıldım sonra başka birine bir ey hissedicek oldum oda çok bencilce duygularda ben ondan hoşlanınca benden vazgeçti.Aslında hereyim var çok şükür sevdiğim bir işim arkadaşlarım ama çok güçsüz ve inançsız hissediyorum aşka kendimi yalnız kalıcam böyle ölücem gibi geliyor belki sizden gelicek 1 2 cümle benim nefes almama yardım eder diyede buraya yazdım .

Ayy ablam sen tükenmişlik sendromuna girmişsin kafana böyle takarsan bulamazsın da Neşeli ol pozitif ol eğlen gez dolaş arkadaşlarınla Gül eğlen şükür herşeyim var diyorsun daha nolsun elbet biri çıkıcak karşına

İşin arkadaşların varmış. Ne güzel işte. Kendi kendine mutlu olmayı öğren canım. Hayatında biri olduğu zaman mutlu olursun diye bi şey yok. Inşallah olursun ama hayırlısını iste. Iyi düşün iyi olur inşallah

Evet ben de öyle hissediyorum, lakin durumdan rahatsız mıyım onu bilmiyorum. Hissizliğin deryalarındayım ama boğulmuyorum, sırt üstü sürükleniyorum işte.

Herşey bir kaç aya bakar, bir bakarsınız ki hayatınız değişiyor. Bu arada insanı mutsuz eden şey yalnızlık olmadığı gibi, insanı mutlu eden şey de evlilik değil. bir çok evli kadın bekarken ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunu düşünüyor. Melsele birini bulmaktan ziyade birlikte mutlu olacağınız biri bulmak.

Evliliği hiç düşünmezken evlenmiş,çocuk yapmıs ve bosanmıs bırı olarak;su an ne ısterdın desen: İyi ve kalıcı bır ısım,arkadaslarım ve o gunlerdekı rahat mutlu huzurlu hayatımı ısterdım derım sana...

Ben çok gülerim, çok eğlenirim ama bunu kendi başıma da yapabilirim. Bu yüzden yalnız hissetsem bile beni pek etkilemiyor. :KK30:

Size de tavsiyem, çıkın gezin her günü dolu dolu yaşayın. Tek başınıza bile olsanız eğlenebilirsiniz. Önemli olan sizi eğlendirecek aktiviteleri bulmak :)

aşka inanırsanız aşk da size inanır. sevin gönlünüzce.

Yaaa hepinize cok tsk. Ediyorum allah razi olsun hepinizin guzel hayatları olsun ins. Sadece bazrn nefes alamiyor insan gecmisteki zorluklar simdi elinde olanlari hazmetmeni zorlastirio ama cok sukur ins. Olur birisi hayatimi birlikte gecirecgim biri yoksa faso fiso bi suru insan var

X