Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizden ayrılan sevgilinizi aramamak mesaj atmamak için kendinize nasıl engel oldunuz ?
Bazen kendime engel olamıyorum , sürekli.düşünmekten kafayı yiycem uyumadan önce son düşündüğüm uyandığımda ilk düşündüğüm o. Unutmak istiyorum. Aklımdan kalbimden çıksın istiyorum
Sildim herşeyini numarasını da ama tabiki numarası ezberimde :) boş vaktimde değilki her türlü meşguliyetin ortasında onu düşünürken buluyorum kendimi. Artık yaziyim yada ariyim isteği gelmiyo da işte düşünmek istemiyorum aklımdan çıksın istiyorum
valla ben şu ara gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum
ama mesela iş bitince yani adet görürsem ya da gebeysem gerek kalmicak
sende de iş bitmiş
kendini zor tutacagın birşey de yok :)
yeni ayrildiniz muhtemelen o yüzden aklında ama zamanla daha az aklına gelmeye başlayacak sonra bi bakmissin tamamen unutmussun. yeterki tekrar yazma yada yazarsa karşılık verme .
yeni ayrildiniz muhtemelen o yüzden aklında ama zamanla daha az aklına gelmeye başlayacak sonra bi bakmissin tamamen unutmussun. yeterki tekrar yazma yada yazarsa karşılık verme .
Unutmak söz konusu değil sadece bir süre sonra canın acımaz. Onuda şöyle düşün; vücudunun bir yerine sütekli acı vericek bişey uygulasalar bi süre sonra uyuşuyor anlamıyosun artık onun gibi...okadar...