Sizden ayrılan sevgilinizi aramamak mesaj atmamak için kendinize nasıl engel oldunuz ?

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Bazen kendime engel olamıyorum , sürekli.düşünmekten kafayı yiycem uyumadan önce son düşündüğüm uyandığımda ilk düşündüğüm o. Unutmak istiyorum. Aklımdan kalbimden çıksın istiyorum :(

Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulun, tüm mesajlaşmalarınızı ve ezberinizde değilse telefon numarasını rehberinizden silin :)

Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulun, tüm mesajlaşmalarınızı ve ezberinizde değilse telefon numarasını rehberinizden silin :)
Sildim herşeyini numarasını da ama tabiki numarası ezberimde :) boş vaktimde değilki her türlü meşguliyetin ortasında onu düşünürken buluyorum kendimi. Artık yaziyim yada ariyim isteği gelmiyo da işte düşünmek istemiyorum aklımdan çıksın istiyorum :(

valla ben şu ara gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum
ama mesela iş bitince yani adet görürsem ya da gebeysem gerek kalmicak
sende de iş bitmiş
kendini zor tutacagın birşey de yok :)

yeni ayrildiniz muhtemelen o yüzden aklında ama zamanla daha az aklına gelmeye başlayacak sonra bi bakmissin tamamen unutmussun. yeterki tekrar yazma yada yazarsa karşılık verme .

yeni ayrildiniz muhtemelen o yüzden aklında ama zamanla daha az aklına gelmeye başlayacak sonra bi bakmissin tamamen unutmussun. yeterki tekrar yazma yada yazarsa karşılık verme .
1 ay olmak üzere işte. İnşallah dediğiniz gibi olur. Şu an ne kadar zman geçsede geçsin hiç unutamıycakmışım gibi hissediyorum..

Unutmak söz konusu değil sadece bir süre sonra canın acımaz. Onuda şöyle düşün; vücudunun bir yerine sütekli acı vericek bişey uygulasalar bi süre sonra uyuşuyor anlamıyosun artık onun gibi...okadar...

Beni istemeyeni ben neden istiyorum ki diye bir kendine sor bakalım:) Vazgeçiceksin emin ol;)

onun kotu yonlerını dusun. sana deger verseydı senden ayrılırmıydı? senı ıstemeyen bırını hemen unutman lazım. ve hayırlısı buymus de gec

Back
X