Sizden başka anlatacak kimsem yok burada :(

Lojmanlarda kalmıyor ki misafirhanede kalıyor evli değil sosyal medya hesabında bir sürü fotoğraf var zaten arkadaşının düşünü olmuş ona gitmiş açıklama olarak da darısı başıma yazmış
Sen yine de tanımadığın insanları evine alma. Sende gitme. Ortalık fena. Dikkat et kendine ama hatalısın bunu bil. Sende adama karşılık vermişsin ve sapık muamelesi yapmışsın.

Ne kadar abartmışsınız. Ayrıca yeterince tanımadığınız birini evinize çağıracak kadar cesaretli olup öpüşünce kendinizi kotu hissedecek kadar ozguvensiz olmanız garip geldi. Ya da hep küçük yerlerde mi yaşadınız? Yani fazlasıyla saf ( iyi niyetli) misiniz anlayamadım.
Ben istanbul da doğup büyüdüm. Asla ilk buluşmayı evimde yapmam. Hi evime çagirmissamda öpüştük diye karşımdakine sapık muamelesi yapmam. 30 yaşında adam sonuçta :)

Tutucu bir ailede ve yerde büyüdüm o yüzden bu bana fazla geldi o gittikten sonra çok ağladım bilmiyorum :(

Iyi de dogru durust tanimafigin adami neden evine aldin ki? Allah korusun ya tecavuz etse? Disarida gorus boyle insanlarla. Gorunup gorunmemesi onun sorunu. Onun icin kendini neden tehlikeye atiyirsun ki. Hem sanki bu adam evli ya da sevgilisi var. Cok guvenme bence. Gizli sakli gorusuyor cunku.

Evli değil ama sevgilisi olabilir eğer öyleyse üzülmem bile canı cehenneme

Merhaba kızlar bu sene farklı bir şehire atandım
Birisiyle tanıştım kendisi astsubay
Ben 25 o 30 yaşında
Tanıştığımızdan beri çok ilgiliydi bana karşı
İlk başlarda arkadaş olarak görsem de son zamanlarda ben de ona karşı farklı hissetmeye başladım
Küçük bir yerde yaşıyoruz askeri rütbe olarak en üst oymuş
Dışarıda buluşamayız beni gören olursa senin de benim de arkamdan konuşurlar hoş olmaz dedi
Ben de onu evime çay içmeye davet ettim
Geldi oturduk sohbet ettik
Giderken ona sarılmak istedim sarıldım ve o beni öptü
Hem de ilk buluşmada daha sevgili bile değiliz:KK43:
İlk başta karşılık versem de çok rahatsız oldum yapacak işlerim var diyerek kibar bir şekilde onu kovdum
O gün hiç konuşmadık
2 gün sonra mesaj attı cevap vermedim
Yılbaşı akşamı ben ona mesaj attım yol uygulaması yapıyorlarmış oradan karakola geçeceğim dedi baya yoğundu
Perşembe günü yine ben mesaj attım konu beni öpmesine geldi yapmaman gereken bir şeyi yaptın dedim gece saat 11.30 civarında
Uyudu herhalde sabah bana şu mesajı atmış

Sen yaklaşınca bende boş bulundum bir an yakınlaştım. Ama ilk başta karşılık vermiştin sende. Sonrasında böyle tepki vereceğini bilsem yapmazdım.Özür dilerim.

Bunu gördüm bir şey yazmadım.Aradan iki gün geçti ve hala yazmadı benim mi yazmam gerekiyor?Ne yazayım?Yoksa yazmayayım mı lütfen akıl verir misiniz :KK43:
kuzum çok takıyorsun adam anın büyüsüyle öpmüş ne var ki bunda.Büyütülecek bisey de yok hem uyarmışsın geri yaz adama boşu boşuna tavır alma soğur senden

Sen yine de tanımadığın insanları evine alma. Sende gitme. Ortalık fena. Dikkat et kendine ama hatalısın bunu bil. Sende adama karşılık vermişsin ve sapık muamelesi yapmışsın.

Ben katiliyorum. 30 yasinda kadinim ne davet ederim ne giderim baskasinin evine . Neden derseniz

1. Zaman cok cok kotu tecavuz ederler, darp ederler
2. Benim icin uygunsuz. Tanimadiim bir insanin hele ki flort durumu olan biriyse evinde olmak benim icin uygunsuz

Evet lojmanlara yakin mi dedigine gore, evli de olabilir. Bunu dusunemedim.
Lojmanlarda birşey var ama çözemedik. Konu sahibi evli olmadığından emin. Dışarda görüşmek istememe gibi bir hakkı yok ne olursa olsun. Sonuçta eve girerken de görebilirler. Görmesinler diye canını tehlikeye atmış kızcağız da.

Sanmıyorum ama dedikoducu bir yerde yaşıyoruz duyulursa benim için de kıza bak komutanı ayarttılar derler ama bunu takmazdım demek ki o takıyor
Ben hala inanmadim kusura bakma. Bu adam evli bile olabilir. Sana laf gelmesinden degil, sanki kendi birseylerden kaciyor. Kendini dusunuyor, seni degil. Seni dusunse idi eve gelmezdi. Lojmana yakin mi derken birseylerden korkuyor. Cok guvenme bu adama.

Sevgili değilsiniz, eve davet, sarılma, öpme bence çok hızlı, küçük yerdesiniz o da küçük yerde ve bir asker 2 3 seneye gidecek ben yerinizde olsam hiç yaklaşmam niyeti gönül eğlemek zaman geçirmek gibi geldi

Niyetini nasıl anlayabilirim peki

Lojmanlarda birşey var ama çözemedik. Konu sahibi evli olmadığından emin. Dışarda görüşmek istememe gibi bir hakkı yok ne olursa olsun. Sonuçta eve girerken de görebilirler. Görmesinler diye canını tehlikeye atmış kızcağız da.

Dışarıdan çok sert ve egolu biri gibi görünüyor
Demek onun bu görüntüsünü bozmamdan korktu

Ben hala inanmadim kusura bakma. Bu adam evli bile olabilir. Sana laf gelmesinden degil, sanki kendi birseylerden kaciyor. Kendini dusunuyor, seni degil. Seni dusunse idi eve gelmezdi. Lojmana yakin mi derken birseylerden korkuyor. Cok guvenme bu adama.

Bundan sonra zaten buluşursak dışarıda buluşuruz yoksa bu iş biter

O zaman sevgili bile değiliz deme adımı atılmış yani .. neyse zamana bırak ama dikkatli ol ne kadar severden sev evine alma Ahlaki boyutu beni ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez ben daha çok güvenlik bakımımdan bu devirde bilmiyorum haberler her gün neler duyuyoruz ...

Back
X