Sizden başka anlatacak kimsem yok burada :(

O zaman sevgili bile değiliz deme adımı atılmış yani .. neyse zamana bırak ama dikkatli ol ne kadar severden sev evine alma Ahlaki boyutu beni ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez ben daha çok güvenlik bakımımdan bu devirde bilmiyorum haberler her gün neler duyuyoruz ...

Yok almam zaten

Lojmanlarda birşey var ama çözemedik. Konu sahibi evli olmadığından emin. Dışarda görüşmek istememe gibi bir hakkı yok ne olursa olsun. Sonuçta eve girerken de görebilirler. Görmesinler diye canını tehlikeye atmış kızcağız da.
Evet ne cesaret onu anlamadim. Adamin evli olmadigindan nasil bu kadar emin onu da anlamadim. Benim eski esimin nufus cuzdaninda da evli iken bekar yaziyordu, o evlenince nufus cuzdanini degistirmemisti. Acaba nufus kagidinda bekar yazdigini mi gordu de inandi ama o bile delil degil ki? Adam neden lojmandan sakinir ki? Bilmiyorum ya burnuma hic iyi kokular gelmedi.

Ama iki seferdir ben yazıyorum yine mi ben yazayım :KK43:
Hayır siz yazmayın. Akışına bırakın bu durumda. Ve sonuçta tanınan bir milletvekili falan değil ya. O biraz abartı geldi. Evli olmasa bile sevgilisi olabilir. Ve lütfen bir daha evinizde asla bulusmayin kimseyle. Milleti kesip bavullara koyup saklıyorlar yani şakası yok bu işlerin.
Dışarı da asla buluşmuyor mu ? Aman birisi mi gorur diyor. Tamam o zaman görüşmeyelim deyip salin ipini. Bir erkek zaten çok istiyorsa sizinle vakit geçirmeyi yer zaman mekan yaratır yine de buluşur. Merak etmeyin.

Ben sorun olan hiçbir şey görmedim. Öperken siz de isteyerek öpmüşsünüz zorla öpmemiş ya. Gayet normal şeyler..

Valla ilk buluşacağım birini evime çağırmazdım, sarılmazdım, öpmeye çalışsa da izin vermezdim. Karşılık vermișsiniz tepkiniz yersiz olmuş yani.

Nufud cuzdaninda bekar yazabilir. Evli ikes esimin de bekar yaziyordu, cunku degistirmemisti. Bazi erkekler ozellikle degistirmiyorlar. Cok safsin ya.

Bunu bu kadar mesele ederek olayın büyüsünü bozmuşsunuz, adam ne desin. Ya hiç yapmayacaktınız ya da yaptınız keyfini çıkaracaktınız. Böyle kendisi de sapık muamelesi görmüş gibi olmuş

Onu çok iyi tanıyan bir öğretmen arkadaşım var aramız iyi sır tutar
Ona sorsam mı acaba hayatında biri mi var diye

Nufud cuzdaninda bekar yazabilir. Evli ikes esimin de bekar yaziyordu, cunku degistirmemisti. Bazi erkekler ozellikle degistirmiyorlar. Cok safsin ya.

Çok ortak tanığımız var bunu saklayamazdı ki illaki birine sorsam öğrenirdim

Evet ne cesaret onu anlamadim. Adamin evli olmadigindan nasil bu kadar emin onu da anlamadim. Benim eski esimin nufus cuzdaninda da evli iken bekar yaziyordu, o evlenince nufus cuzdanini degistirmemisti. Acaba nufus kagidinda bekar yazdigini mi gordu de inandi ama o bile delil degil ki? Adam neden lojmandan sakinir ki? Bilmiyorum ya burnuma hic iyi kokular gelmedi.
Çok ileriye gidersek sahte kimlik yapan da var. Nüfus cüzdanını görmüş evet ve sosyal medya hesabında darısı başıma yazmış evlenenlere. Ne olursa olsun evde buluşmanın sonuçları bu işte..

Back
X