• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizden çabucak vazgeçen biri

Böylesi de hiç çekilmez 🤷‍♀️ ne zaman olaya olgunca yaklaşıp dönerse o zaman son kez bir düşünün. Yine aynı şey tekrarlanırsa bu böyle sürecek demektir. Bırak gitsin ya ne uğraşıyorsun. 😏
Sanmıyorum döneceğini arayacağını 3 gün boyunca durabildiği zaman olmuştu ki ben aradım öyle konuştuk hallettik.
Yoksa arar mıydı sanmıyorum.
Böyle kolay bi şekilde vazgeçebiliyor o zoruma gidiyor.Ailesine beni çok iyi anlatıyormuş çok seviyorum bilmem nee.
Ama bana gösterdiği farklı.
Kaybetmekten korkmadığını gösteriyor.
Bensiz yapabiliyor ama ben aşırı üzülüyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum konuşabileceğim kimse yok tekim.:(

Arkadaşlar,dün tartıştık.
Ve hemen bitirme lafını kullanabiliyor,kolayca vazgeçebiliyor bende sinirlendim engelledim her yerden o da aynı şekilde karşılık verdi.Daha önceki tartışmada 2,3 gün konuşmadan durabildi,hayır yani ciddiyiz de aileler biliyor falan.
Ben konuşmadan duramıyorum ama beceremiyorum bunu her tartışmada arayan taraf ben oldum haklı da olsam.Bu sefer aramayı düşünmüyorum 🥺
Çok üzülüyorum ne yapmam gerek bilmiyorum etrafımda konuşabileceğim kimse de yok.
Bu kadar kolay bi şekilde vazgeçmesi beni mahvediyor.Yan yana olunca veya aramız iyiyken sevgisini hissediyorum ama böyle en ufak tartışmada bitme noktasına getiriyor konuşmuyor.
Ne istediğini anlamıyorum kötü biri de değilim ailesi çok değer veriyor ve çok seviyor beni.Kendi ailem gibi.
Daha geçen gün yanıma gelme planları yapıyordu ayarlıyorum falan diyordu
seni kendine köle olmani kendisinin ise vazgecilmez ama seni istedigi an hayatindan silebillir bunu senin beynine kazimaya calisiyor at gitsin cöplüge bunun gibiler ancak ömür törpüsü olur sen icten ice cürütür kendileriyse yaptiklari pisikolojik iskenceyle simarik egoist küstah ve kabaca yasamayi bilirler yeterki ellerine kurbanlarini gecirsinler

Aramadım kendisi sabah annesinden mesaj attı,yine beni suçluyor.
Her yerden engelledin diyor artık bittin bende diyor.
Sonra da annesinden de engelledi.
Aman isabet olmuş, kendisi biraz geriz...li herhalde. Sakın arama, şimdi bir üzülürsen evlenince bin üzülürsün. Ben nisanlimdan ayrıldığımda annem 'geriye bakmak yok, hep ileri' demişti, sende öyle yap. Çok daha iyi adamlar var.

Sizi kaybetmekten korkmayan biri ile ciddi düşünmeyin

küsen insandan oldu bitti nefret ettim, bir insanla konuşmaya tahammül edemeyecek duruma geliyorsan o insanla bir daha muhattap olmazsın.
küslük saçma sapan bir şey bana göre,ilerde evlenincede böyle evin icinde surekli küsen biri ile yaşayacaksiniz çok zor gerçekten.

Aman isabet olmuş, kendisi biraz geriz...li herhalde. Sakın arama, şimdi bir üzülürsen evlenince bin üzülürsün. Ben nisanlimdan ayrıldığımda annem 'geriye bakmak yok, hep ileri' demişti, sende öyle yap. Çok daha iyi adamlar var.
Yani madem bitirelim diyorsun 1 gün sonra neden annenden mesaj atıp engelliyorsun
Bir de bana vicdansız diyor,engelledin beni her yerden diyor Şaka gibi gerçekten.
Ben ne olursa olsun beni bırakmayan biri istiyorum..
Seviyor muyum evet kalbe söz geçmiyor ama tek tarafın çabasıyla olmaz ki..

küsen insandan oldu bitti nefret ettim, bir insanla konuşmaya tahammül edemeyecek duruma geliyorsan o insanla bir daha muhattap olmazsın.
küslük saçma sapan bir şey bana göre,ilerde evlenincede böyle evin icinde surekli küsen biri ile yaşayacaksiniz çok zor gerçekten.
Kesinlikle öyle,galiba çok üstüne düştüm kendisini vazgeçilmez sandı.
Ama asla aramam ben.
Yıldım tükendim.
Bir kere de o çaba göstersin..
Seven insan çabucak vazgeçemez ya.

Ben aramam yemin ettim çünkü.
Dönmezse bile doğru insan olmadığını anlamış olursun.
Kimse ilişkisinin pamuk ipliğine bağlı olmasını istemez, zorlukları birlikte şjte aşmak ister, hatalarını affettirmeye çalışan birini ister.
Bana böyleleri henüz duygusal olarak olgunlaşamamış insanlar olarak geliyor. Böyleleriyle hayat geçirmek çok zooorrr

Dönmezse bile doğru insan olmadığını anlamış olursun.
Kimse ilişkisinin pamuk ipliğine bağlı olmasını istemez, zorlukları birlikte şjte aşmak ister, hatalarını affettirmeye çalışan birini ister.
Bana böyleleri henüz duygusal olarak olgunlaşamamış insanlar olarak geliyor. Böyleleriyle hayat geçirmek çok zooorrr
Çok haklısın,konuyu çözmek yerine ayrılmak en basiti.
Ve o basit olanı istedi bana bitirelim dedi benim yalvarmamı falan bekledi herhalde bende gururuma yediremeyip her yerden engelledim ne yapsaydım ki ? Kaldıramadım hemen bitsin lafını.
Şimdi de her yerden engelledim diye beni suçlayan mesajlar atmış.Vicdansiz diyor engelledim diye şaka gibi.Seni sevdiğimi biliyorsun niye aramızı düzeltmeye çaba göstermiyorsun ki yani onları yazıp engelleyeceğine güzel bir şekilde konuşabilirdin.
Çok konuştum ya :)

Igrenc bir sey, bende yasadim böyle bir sey cok kötü. Sana tavsiyem fazla bir sey bekleme. Cunku en sonunda sen yalvarmadikca biter bu iliski. Bende de en son bitirdim tabiki bir daha aramadi bende aramayinca tamamen bitti. Seni kaybetmekten korkmayan biriyle ciddilik filan olmaz.

Ailesi tabi sever sizi, huysuz oğlunu kime kaktırcaklar? Evlenirseniz görürsünüz, o zaman oğluşları nasıl kıymetli olur.

Çok haklısın,konuyu çözmek yerine ayrılmak en basiti.
Ve o basit olanı istedi bana bitirelim dedi benim yalvarmamı falan bekledi herhalde bende gururuma yediremeyip her yerden engelledim ne yapsaydım ki ? Kaldıramadım hemen bitsin lafını.
Şimdi de her yerden engelledim diye beni suçlayan mesajlar atmış.Vicdansiz diyor engelledim diye şaka gibi.Seni sevdiğimi biliyorsun niye aramızı düzeltmeye çaba göstermiyorsun ki yani onları yazıp engelleyeceğine güzel bir şekilde konuşabilirdin.
Çok konuştum ya :)
Zihniyeti belli.
Peşimden koşan biri olsun, koşsun ama benim de totom kalksın, yüz vermeyeyim, karşı taraf bana yalvarsın tipi.
Sen kendin için silmeye bak bu çocuğu, kendine yapacağın en güzel iyiliklerden olur.
Neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum, dönmesini beklemekten ziyade enerjini silmeye çalışmaya harca

Zihniyeti belli.
Peşimden koşan biri olsun, koşsun ama benim de totom kalksın, yüz vermeyeyim, karşı taraf bana yalvarsın tipi.
Sen kendin için silmeye bak bu çocuğu, kendine yapacağın en güzel iyiliklerden olur.
Neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum, dönmesini beklemekten ziyade enerjini silmeye çalışmaya harca
O yalvarma arama deviri bitti,neden hep her şeyi ben yapıyorum ki ? Üzerine düştükçe kendini bir şey sandı.
Size şunu söyleyeyim hiç umursamadığım zamanlar o peşimden koşup duruyordu üzerime titriyordu.
Demekki böylesi gerekmiş,artık geri çektim kendimi,tek çaba gösteren ben olmayacağım.
O çabayı isteği görmedikçe birlikte olmayacağım.
Kalbime söz geçirebilsem keşke hemen atabilsem içimden ama hep bi umudum var.. 😭😢💔

Back
X