Sizden dua istiyorum arkadaşlar :(

Bende ayrılıyorum Hayırlısı olsun diyorum artık. Canımın yandığı yerden yansınlar başka bisey demiyorum

Allahım lütfen sevgilisi geri dönsün,çok amin.....Allah aşkına konu acmaninda şokunu çıkardınız artık ya...
Başkasının ağzından olan daha tehsirlidir bu dünya dua üzerine duruyor birini sevindirmek için dua etmenin sevabını bilseydiniz böyle konuşmazdınız

Başkasının ağzından olan daha tehsirlidir bu dünya dua üzerine duruyor birini sevindirmek için dua etmenin sevabını bilseydiniz böyle konuşmazdınız

Mevzu gunaha sevaba girerse size soylenecek cok daha farkli yorumlar olur. giden gitmistir gittigi gun bitmistir hayat felsefesine davet ediyorum sizi:KK53:

Heeee muska yapalım mı ???
Yok yok geri Döndürme Büyüsü ..
Arkadasım Hayırlısı buymuş de geç ...
Allah'ım yarabbim sen bu Gençler'e akıl fikir ve :KK47::KK47:

Belkide hayirlisi boyledir kardes uzulme ilerde uzulcene simdi bi iki gun uzulur unutursun

Siz de bdv'ye dini konu acmanin yasak oldugunu bilseydiniz acmazdiniz. Dualarimiz sizinle bolumu var, orasi konunuzun yeriydi ;)

Dua etmenin sevabini günahını bana öğretme olurmu sen asıl nasıl dua istenir onu düşün...sevgilimle barisayim dua edin denmez,Allahım hakkımda ne hayırlısıysa o olsun denir...Ayrıca konunun yeri değil burası (bir derdim var değil)senin dert dediğini rabbim hayır etmiştir sana belkide ne dersin...?

Başkasının duası kabul olur diyorsun ama bu sipariş dua

Ben seni ağlarken yolda görsem içimden ne derdi varsa ferahlığa çıksın diye dua etsem o başkasına dua etmektir zira seni tanımam ve içimden gelmiştir

Ya da tv de felakette gördüklerimiz çocuğu olmayanlara hamilelerin genel olarak duası gibi

Sipariş dua ile sevgili geri dönmez Allah böyle takdir etmiş de o zaman önüne bak

Hayir senin icin dua etmek istemyorum.
Neden seni terkeden birini hala geri istiyosun?
Onursuzmusun?

Back
X