Kızlar yarın öğle misafirim var. Biliyorsunuz hamileyim ve öğlen verebileceğim güzel bir menü istiyorum. Böyle yemek değil ama börek tatlı tarzı bi servis yemeği yapmak istiyorum ama aklımda hiç Bişey yok. Sizden güzel fikirlerin geleceğinden eminim. Lütfen bana yardımcı olunn
Teşekkür ederim cnmfavori listem:
kuskus salatası
patatesli buzluk böreği
zeytinyağlı barbunya
piyano kek
(tarifleri nefistarif sitesinden bulabilirsin)
Hmm iyi fikir bakayım hele hazır çay varsa alayımBu taeiflerden daha kolayı
Gelene sipariş vermek.
Birine tatlı birine salata birine de börek.
Çay koyabilirsin sanırım
Olmadı bi termos da çay getirsinler
hazır baklava yufkasından patatesli börek. kısır. kek. çay.Kızlar yarın öğle misafirim var. Biliyorsunuz hamileyim ve öğlen verebileceğim güzel bir menü istiyorum. Böyle yemek değil ama börek tatlı tarzı bi servis yapmak istiyorum ama aklımda hiç Bişey yok. Sizden güzel fikirlerin geleceğinden eminim. Lütfen bana yardımcı olunn
Ne bu şimdi yardımcı mı oldunuz siz hamile ve bebekli bir kadına?favori listem:
kuskus salatası
patatesli buzluk böreği
zeytinyağlı barbunya
piyano kek
(tarifleri nefistarif sitesinden bulabilirsin)
Ne bu şimdi yardımcı mı oldunuz siz hamile ve bebekli bir kadına?
Bence senin menü güzelKızlar yarın öğle misafirim var. Biliyorsunuz hamileyim ve öğlen verebileceğim güzel bir menü istiyorum. Böyle yemek değil ama börek tatlı tarzı bi servis yapmak istiyorum ama aklımda hiç Bişey yok. Sizden güzel fikirlerin geleceğinden eminim. Lütfen bana yardımcı olunn kızlarr patatesli börek yanına kısır ve haşhaş tatlısı nasıl olur sizce
Patatesli börek yanına kısır ve haşhaş tatlısı nasıl olur
Oturarak yapacağın güzel bir peynirli tepsi böreği olabilir, kakaolu kek, patates salatası, havuç salatası, yada o tarz bir salata, basit bir poğaça yapabilirsin çok uğraştırmaz bunlar hatta çok yoruluyorsan bi çeşidi hazır koyuverirsin artık ne yapcan gebelikte idare ederler seni merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?