- 22 Ekim 2016
- 35
- 1
- 86
- 31
- Konu Sahibi elifkubra546
Sizden hoşlanan, reddettiğiniz biri size ''sana zarar gelmesin'' yazmışsa ne hisseder, o kişiye karşı ne düşünürsünüz? Birde ''sana zarar gelmesin'' hangi anlamlara gelir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birşeyler hissetmeniz gerekmez ama en azından sizin için böyle düşünen biri olduğunu bilmek size ne hissettirirdi?Geri cevirdigim ve hoslanmadigim biri ise umrumda olmaz. Burada cumle anlamini arastirmazdim.
birşeyler hissetmeniz gerekmez ama en azından sizin için böyle düşünen biri olduğunu bilmek size ne hissettirirdi?
Ben ondan hoslanmiyosam bisey dusunmem. Banane!Sizden hoşlanan, reddettiğiniz biri size ''sana zarar gelmesin'' yazmışsa ne hisseder, o kişiye karşı ne düşünürsünüz? Birde ''sana zarar gelmesin'' hangi anlamlara gelir?
Biz buna ego kasması diyoruzGayet acik ve net ifade edilmiş bir cümlenin altında başka anlamlar aramayı nasıl beceriyorsunuz merak ediyorum bazen...
Sizden hoşlanan, reddettiğiniz biri size ''sana zarar gelmesin'' yazmışsa ne hisseder, o kişiye karşı ne düşünürsünüz? Birde ''sana zarar gelmesin'' hangi anlamlara gelir?