Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Size açılan birine hangi koşullarda şans verirsiniz?
karşındaki insan kendisini ne kadar tanıtırsa o kadar tanırsın zateen.nişanlıyken bile ben bu tarafını bilmiyordum diyebiliyordum.ama beni çok önemsiyordu herşeyimle ilgileniyordu sanırım benim içn doğru biri dedim güvenmeyi ögrendim ona.ama biliyomusun onun ailesi beni,benim ailem dee onu istemedi. ne günler geldi geçti yaaa
mantıkla olmuyo bacım ben böle aynı anlattığın gibi içim ısınsın istiyorum. Allahın verdiği bişey işte, oturduk bekliyoruz napalım. olmazsa da olmasın hiç, kaderde yokmuş deriz.
Hani cekim yasasi felan diyorlar ya ben aslinda inanmam öyle seylere ama sonradan öyle yaptikdan sonra hayatima askin girdigini farkettim.
Mesela nerde elele veya öpüsen bir cift görsem, hemen gözlerim dolardi ve Allahim hayirlisiyla bana da nasip et derdim.
En fazla bir ay sonra hic beklemedigim bir anda buldu beni ask.
Benim kuzenim 38 yasinda ve daha yeni buldu aski, bu yaz evlenecek.
Onuda cok kisi ile tanistirdilar ama olmadi hic, hos bu seferde öyle oldu yine tanistirildi hatta ilk zamanlar hic istemedi ama bizimkiler cok sevmisler damadi o zaman, o da haliyle etkilendi bu durumdan. Daha sonra görüsmeye devam ettikden sonra ben asik oldum dedi.
Yani demem o ki bu konular gercekten kisiden kisiye degisiyor.
etrafta çok fazla adayın olması kafa karıştırıcı gerçekten... adaylarınla buluşmadan önce yada bir arkadaşın da dediği gibi sence oluru olmazı belirle ki zaten bunu biraz olsun yapmışsın sanırım..zaman ilerledikçe araya mantık daha çok giriyor derlerdi de şu yaşıma gelince anlar oldum bende bazılarının durumları baştan ofsayt olabiliyor...aile yaşamları,iş-meslek durumları ( çalışsın yada çalışmasın,işine gösterdiği önem,sorumluluk bilinci)...gibi..tüm bunları düşündükten sonra,başta heycan duymadığın birine de şans verebilirsin bence..gün geliyor heycan duyabiliyorsun çünkü
benim için ilk önce memleketi önemli.. allahıma bin şükür aynı memleketten olmayan birine kocam olabilir gözüyle bakamıyorum ben hiç.. aynı yerden olmalıyız ki gelenek göreneklerimiz uymalı akrabalarımız bir araya geldiklerinde samimi olarak konuşacak birşeyleri olmalı.. yani ortak paylaşımlar :)
ve vazgeçilmez bir diğer kriterim de nerede oturduğudur.. istanbulda değilse kesinlikle olmaz.. çünkü benim bütün ailem arkadaşlarım hepsi burda. sevdiklerimden uzakta yaşayamam ben..
eğer üstteki iki tamamsa ondan sonra düzenli bir işi var mı evi arabası var mı bunlara bakarım. araba değişmez şartım değil ama beni ne kadar rahat ettirebileceği evlendikten sonra ne kadar rahat yaşayabileceğimiz önemli..
işi ve evi de varsa buluşurum. işte en önemlisi aslında buluşmadan sonrası :) ' nerde ne konuşacağını ve nerde nasıl davranacağını bilen ' biriyse beni etkiler zaten.. akıllı olması önemli. beni güldürmesi çok önemli ki moralim çok bozuk diilse kolay gülen biriyimdir benim için tipin etkisi kesinlikle sıfırdır . en tipsizine bile aşık olabilirim :d ama pis olmyck. temiz ve bakımlı olması çok önemli.. yanında da kendimi ' güvende ' ve mutlu hissettiysem sıkılmadıysam ilişki başlar :)