yaş olmuyo bari aşk problemleri mi çözeyim dedin![]()
aynen ama onu da yapamıyomuşum aşkta sayısal oluyosa demek ki o yüzden çözememiş olabilir



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaş olmuyo bari aşk problemleri mi çözeyim dedin![]()
benim lugatımdan bir kelime![]()
senin yazdıklarını okudukça karşımda da o şekilde konuştuğunu hayal ettim de.
iyi ki karşımda değilsin.........![]()
havanı yesinlerlugatında varmış... erkeğin lugatı olmasın o!!! bana daha çok karşımda ki bir bayanmış gibi gelmedi.. dalga geçen bir erkek hissettim:26:
babam hariç diğerleriyle (aneem ve abilerim) aramız iyidir genelde
Canım ilk başta erkekler çok ilgili davranır sen ne zamanki ona körkütük aşık olursun her seferinde barışırsın o zaman derki haa bu benim elimde beni seviyo ben naparsam yapıyım beni affeder moduna giriyo ve artık sallamamaya başlıyo. sen zaten her daim onunla olduğunu hissettiriyosun . eee sonunda noluyo eski sevgili bilmemne böyle şeyler ortaya çıkıyo . çapkınlıkta yapsam bunun ruhu duymaz duysada bi şekilde yalanlarla yediririm sanırlar. bende sana tavsiye tatlım sakın arama . sen şimdi ona alıştın o yüzden . barıştığımda sarılmak bile gelmiyo içimden diosun. ama ayrıyken yokluğunu hissediyosun buda aşkın artık bittiğine alışkanlık haline geldiği durumudur. sen şimdi alıştığın için böyle hissediyosun. biraz arkadaşlarınla görüş sosyalleş o nasıl paylaşıyomuş facede sende paylaş emin ol yokluğunu o kadar hissetmiceksin hayat böyle daha güzel gelicek sana . benim ilişkimde aynıydı ilk başlarda deli divane sonra umursamaz tavırlar falan . bende yokluğunu hissedince kahrolurdum . al bak üç gün önce bitirdim. çok seviyorum ama onun bu lakayıt davranışları ( seninkinin yaptığı gibi) tahammül edilebilir gibi değil. yol ver gitsin. etrafında ne insanlar var. görmezden gel umursama köpek et onu. hakediyolar![]()
Aılendekı ılgısızlıgı dısardakı kısılerle tamamlamaya calısıyorsun gıbı geldı bana
Daha konuyu okumaya baslar baslamaz bu konu sahte dedim. Hailelikten sonra onsezilerimin gelistigini anladim simdi.sahte konu.
![]()
Hiç inandırıcı bi konuymuş gibi gelmedi bana ama.![]()
Evet bu bi alışkanlık olabilir çok haklısın çünkü hiç aralıksız 10 ay beraberdik ve çok alışmıştım. Çok teşekkür ederim ya içimi çok rahatlattın gerçekten bunları okuduğuma mutlu oldum ve tavsiyelerine uyucam :)
uymalısın emin olonsuz hayat dahi iyi gelicek sana karışanın yok edenin yok takıl hayatını yaşa başka birini bul demiyorum ama
sınavlarına çalış ygs yi kazan üni de neleri gelir önüne
Aman gençlik aşkları işte keyfini çıkarın ama sizin aşk biraz yalama olmuş gibi de neyse daha yaşınız küçük istediğini yap![]()
Pek öyle bişey değil evdekiler çok üstüme düşerler bi dediğim iki edilmez tek kız olduğum için sanırım birazda şımartıldım ve çok sevilirm. Abilerm olduğu için erkeklerine ilgisine sevgisine ihtiyacım yok çok şükür bu halime Rabbim bozmasın :)
Eksık olan bırsey var demekkı![]()