Size beddualar etmis ailenize küfürler etmiş birisini affeder misiniz

Eşiniz annesiyle barışabilir ama siz barışmak zorunda değilsiniz. Ama tabi sizin fikrinize saygı duyacak bir eş lazım oda sizde yok.
Var gibi. Kendisi mecburiyetten konustu. Annesi bize geldi guya barismaya. O aksam korkmustum ama esim de affedemiyor annesi olmasina ragmen.

Var gibi. Kendisi mecburiyetten konustu. Annesi bize geldi guya barismaya. O aksam korkmustum ama esim de affedemiyor annesi olmasina ragmen.
İnşallah var olmaya devam eder. Önceki konuları da düşünerek söyledim bunu, eşiniz zamanla baskı yapar hale dönmez umarım.

Eşiniz yanınızdaymış şükür
Sizden iyisi yok :KK66:
Bi ara acaba donecek mi annesine dedim ama simdilik mecburiyet disinda iletisim kurmadi. Asil mesele karsi taraf bos durmayacak. Annesi guya evi terketmis kizinda kaliyormus. Esimin gel demesini bekliyor yani. Oyle birsey olmaz ama. Neden evini terketmis o da belli degil.

İnşallah var olmaya devam eder. Önceki konuları da düşünerek söyledim bu, eşiniz zamanla baskı yapar hale dönmez umarım.
Insallah. Cunku tek tesellim esimle bu konuda istedigim gibi konusabiliyor olmam. Asla savunmaya gecmiyor.

Bi ara acaba donecek mi annesine dedim ama simdilik mecburiyet disinda iletisim kurmadi. Asil mesele karsi taraf bos durmayacak. Annesi guya evi terketmis kizinda kaliyormus. Esimin gel demesini bekliyor yani. Oyle birsey olmaz ama. Neden evini terketmis o da belli degil.
Olsun olsun boşverin, eşiniz yanınızda olmasa napardınız. annesiyle küs kalmaz bence konuşur ama mesafesini korur, önemli olan da bu. Eşinizin ailesini Silmesinden sonra u dönüşü yapıp eve gelmesine müsaade edeceğini sanmıyorum , siz yine de çok düşmanca davranmayın

Orası acik zaten. Evet var ama ne yapilabilir. Benim gozum korktu. Ayakustu kirk tane yalan soyluyor. Beni esime buyu yapmakla sucladilar. Annesini degil beni savunuyor esim. Buyu yapmisim yoksa annesinin yaninda olurmus. Ben simdi bu insanciklarin buyu muyi isine girmeyeceklerini nerden biliyim.
Evine sokma. İnanma soyle buyu islerine falan. Uzak dur huzurunu bozmasinlar ywter

Sorum konuda acik aslinda. Kv evimizin ortasina etti resmen. Beddualar etti. Esime baska es bulacagini soyledi. Ikimize de beddualar etti. Benim aileme kufur etti arkalarindan. Esim benden bosansin diye bana iftira attilar kiziyla birlikte. Yapmadigim seyleri yaptin dediler. Esimin sahit oldugu konularda bile yalan soylediler.

Tek sorun kiskanclik ve esimden para alamamalari. Bu arada ikimiz de calisiyoruz. Hersey gozlerine batti. Gezdigimiz yer evimize aldigimiz esya. Tatil planlarimiza dahil olmaya kalkti. Kendi cikarina parayla halledilebilecek seyler yaptirmaya kalkti. Bu arada bize ailesinin bir kurus faydasi olmadi hic.

Siz olsaniz boyle birisini affedebilir misiniz.
Onu af edersem kendi kendime ve aileme ihanet etmiş sayarım kendimi
Bazı şeylerin affı olmaz

Sorum konuda acik aslinda. Kv evimizin ortasina etti resmen. Beddualar etti. Esime baska es bulacagini soyledi. Ikimize de beddualar etti. Benim aileme kufur etti arkalarindan. Esim benden bosansin diye bana iftira attilar kiziyla birlikte. Yapmadigim seyleri yaptin dediler. Esimin sahit oldugu konularda bile yalan soylediler.

Tek sorun kiskanclik ve esimden para alamamalari. Bu arada ikimiz de calisiyoruz. Hersey gozlerine batti. Gezdigimiz yer evimize aldigimiz esya. Tatil planlarimiza dahil olmaya kalkti. Kendi cikarina parayla halledilebilecek seyler yaptirmaya kalkti. Bu arada bize ailesinin bir kurus faydasi olmadi hic.

Siz olsaniz boyle birisini affedebilir misiniz.

Siz sürekl kayınvalideyi eleştiren konular açıyorsunuz ki yerden göğe haklısınız o ayrı ama profilinizi biraz karıştırdım eşiniz ondan bin beter ve aslında biçok sorunun kaynağı eşiniz.

Size tavsiye edebileceğim tek şey çocuk yapmamanız olur,bu aileyle daha çok sorun yaşarsınız sonunuz da yok sizin. Bugün değilse yarın ayrılık.

Eşim yanımda filan demeyin yahu yaşadığınız sorunlardan muhakeme yeteneğiniz zarar mı gördü ne 🙄

Insallah. Cunku tek tesellim esimle bu konuda istedigim gibi konusabiliyor olmam. Asla savunmaya gecmiyor.
annesi atmaz er ya da gec senden ara bulucu davranmani isteyecek arada kaliyomus bahanelerine siginacak ve suclu hep sen olacaksin annem af diledi ya diyecek neler neler ins yasanmaz ama bu hep boyledir

Affetmem ve görüşmem. Evime de kabul etmem.

Siz yine de eşinize karşı çok eleştirmeyin. O bi gün ters tepebilir. Hiç yokmuş gibi davranmak, onlardan nefret dahi etmiyomuş gibi yapmak en güzeli. Yoksa olur da eşiniz bi gün annesiyle iyi olmak isterse ilk suçlayacağı kişi siz olursunuz. Ne iyi ne kötü olun. Ve tabi ki affetmeyin.

Back
X