Size beddualar etmis ailenize küfürler etmiş birisini affeder misiniz

4 yaşında bir erkek çocuğu annesi olarak yazıyorum ve büyükte konuşuyorum eğer oğlumun ilerde sizin gibi bir eşi varken ben böyle rezillikler yaparsam beni tımarhaneye kapatsın çünkü kafayı yemişim demektir.

4 yaşında bir erkek çocuğu annesi olarak yazıyorum ve büyükte konuşuyorum eğer oğlumun ilerde sizin gibi bir eşi varken ben böyle rezillikler yaparsam beni tımarhaneye kapatsın çünkü kafayı yemişim demektir.
Size cok tesekkur ederim bu yaklasimin icin. Uzun suredir bu sorunlarla bogusuyorum. O kadar cok hırpalandım ki. Herkes benim uzerimden hesabini gormeye calisti. Cok kiymetli bu yorumun.

Bende 5 yasinda bir erkek 10 yasinda bir kiz evladi annesi olarak katiliyorum arkadasim o tinarhane kapisina atsinlar beni de o zaman cunki bu apacik delilik

Neden böyle birini affedip effetmeme meselesi kafanıxa takıldı? Gerçekten affedebilir misiniz?

Sorum konuda acik aslinda. Kv evimizin ortasina etti resmen. Beddualar etti. Esime baska es bulacagini soyledi. Ikimize de beddualar etti. Benim aileme kufur etti arkalarindan. Esim benden bosansin diye bana iftira attilar kiziyla birlikte. Yapmadigim seyleri yaptin dediler. Esimin sahit oldugu konularda bile yalan soylediler.

Tek sorun kiskanclik ve esimden para alamamalari. Bu arada ikimiz de calisiyoruz. Hersey gozlerine batti. Gezdigimiz yer evimize aldigimiz esya. Tatil planlarimiza dahil olmaya kalkti. Kendi cikarina parayla halledilebilecek seyler yaptirmaya kalkti. Bu arada bize ailesinin bir kurus faydasi olmadi hic.

Siz olsaniz boyle birisini affedebilir misiniz.

Evet affederdim. Ama ne onun ne de başka kimsenin bundan haberi olmazdı. Konuşmazdım, görüşmezdim, aynı ortama girmezdim, gerekirse hukuki yollardan hakkımı arardım. Ama affederdim. Çünkü affetmemek kendimize, ruhumuza yük. Nefret ve öfke dolu olmak insanın sağlığına zararlı.

Yani başlığa istinaden: Affetmek ve görüşmek farklı konular. Kendi içinizde affedip, görüşmeyebilirsiniz.

Sorum konuda acik aslinda. Kv evimizin ortasina etti resmen. Beddualar etti. Esime baska es bulacagini soyledi. Ikimize de beddualar etti. Benim aileme kufur etti arkalarindan. Esim benden bosansin diye bana iftira attilar kiziyla birlikte. Yapmadigim seyleri yaptin dediler. Esimin sahit oldugu konularda bile yalan soylediler.

Tek sorun kiskanclik ve esimden para alamamalari. Bu arada ikimiz de calisiyoruz. Hersey gozlerine batti. Gezdigimiz yer evimize aldigimiz esya. Tatil planlarimiza dahil olmaya kalkti. Kendi cikarina parayla halledilebilecek seyler yaptirmaya kalkti. Bu arada bize ailesinin bir kurus faydasi olmadi hic.

Siz olsaniz boyle birisini affedebilir misiniz.
Esiniz ailesidir görüşebilir ama ben olsam kesinlikle görüşmem. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez sadece o anki çıkarı gereği vazgecermis gibi yapar sonra eskisinden daha fazka sokar. Mesafenizi ve tavrımızı koruyun derim.

Evime gelmeye kalkarsa ne yapacagim onu bilmiyorum. Ben zaten gitmem de. Bir de esimle yasadigim eve evimiz dedigim icin onu yabanci olarak saymisim güya. Bundan bile sorun cikardi. Amacim asla o degildi. Aklimin ucundan bile gecmedi.

Valla bence amacınız da o olsun. Evet esinizle sizin eviniz kv nin değil. Esiniz annesidir hizmetini etsin o affedebilir ki eşiniz affermelidir de ama bence siz mesafeli olun rezmiyetinizi koruyun

Ama gorusmek istemiyorum. Yuzlerini gormeye tahammulum yok.

Bende senin konumunda gibiyim. Kesinlikle görüşmek istemiyorum. Istemedigin hic bir seyi de yapma. Evine gelirse esjn hizmet etsin sen keyfine bak muhabbet etme. Sakın yüzün düşmesin ki mutlu olmadjn. Keyifli ol. Bu arada arkadaşın demek istedigi kv affedip affetmeme konusunu olacak kadar onemli bir insan değil o yüzden önemsemem demis ki bence de kendimiz icin onemli pozisyonuna sokup kendi canımızı sıkıyoruz. Esimizin sorunu deyip kafayi hic takmamak ve görüşmek istemiyorsak ta görüşmeyiz. Hani dusardaki herhangi bir knsan gibi.

Kim olursa olsun affetmem elimden geldiğince canına okurum yağmur yağsa su vermem o kadar uzun boylu değil hadi ben neyse ama aileme ölmüş anneme tek varlığım babama ters laf konuşacak hele bir de koca akrabası olacak el insanı Allah yarattı demem elimden geleni ardıma koymam ailem benim kırmızı çizgim

Allah tez vakitte ıslah etsin o kaynanayı. Elbette eşin senin yanında durmak zorunda bu bir artı değil ki olması gereken bu sağduyulu bir insanın yapması gereken şey bu. Hatta eşine karşıda çizgini belli et sakın kendini suçlu hissetme. Evini sirkeli suyla temizle deniz tuzu bulundur evinde mutlaka. Kötü enerjilerden korunmak için iyi gelir bol bol dua et gecicek hepsi

B Birolmak eşin ve annesi senin ciddi anlamda dengeni bozmuslar.Son iki /üç haftadır sürekli sıkıntı halinde olduğunu gösterir konularını okuyorum. Ben konularında senin sadece kayinvaliden ile değil eşinin dengesizlikleri ile de bogusmak zorunda kaldığini görüyorum. Yakında bedensel rahatsızlıklar olarak sana doner yaşadıkların.Ben bir uzmandan destek almani tavsiye ederim.

Af mı diliyor?
Eşinin tutumu nedir?
Ben boylelerinin degisecegine inanmıyorum, mesafede fayda var..

Hayır. Hatalar affedilebilir. Kötülüklerse hata değildir. Kadın gayet bile isteye tüm iğrençliğini konuşturmuş. Yerinizde olsam öldü kabul ederim, bir daha yüzünü görmem.

Kim olursa olsun affetmem elimden geldiğince canına okurum yağmur yağsa su vermem o kadar uzun boylu değil hadi ben neyse ama aileme ölmüş anneme tek varlığım babama ters laf konuşacak hele bir de koca akrabası olacak el insanı Allah yarattı demem elimden geleni ardıma koymam ailem benim kırmızı çizgim

Ah şu senin su ailesine kesin tavrın dirayetin var ya beni benden alıyor. Keşke senin gibi baştan tavrımı koyabilseydim. Tam destekçinim

Back
X