size bi sorum var???

elfidatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
94
1
46
İstanbul
eşim beni yaklaşık 2 3 ay önce tehdit etti sebebi annesiyle beraber oturmamam. ya annemle beraber otururuz, yada ayrılırız dedi bu sebepten ayrılmayalım dedim ve snra çözüm yollarını aradım. snra ben ona senin ailenle beraber oturmak ve görüşmek zorunda deilim dedim (ama görüşüyorum)oda bana bende senin ailenle görüşmek zorunda deilim dedi ve görüşmüyo bu konu böyle kaldı ne ayrıldık ne mutluyuz hiç bi sonucu yok konuşamıyoruz bu konuyu devamlı tartışıyoruz ailemle görüşmüyo ve benden ayrılmıyoda ne yapmak istiyo anlamıyorum annesiyle beraber oturmak istemesinin en büyük sebebide maddiyat bu arada önerilerinizi bekliyorum...

bence eşinin yaptığı bencillik, böyle bişeyi kabul etme derim ben, herkez kendi evini yuvasını bilicek ya ev içinde ev olmaz, tabi şartlarıda sen biliyosun, inatlaşmayın bu aranızı dahada kötü yapar bu konuyu güzelce masaya yatırın yani iletişime geçmeden adam akıllı işler dahada sarpa sarıyor, bide senin ailenle ortada sebep yokken görüşmemeside hiç hoş değil hatta bunu demeniz bile :S inşallah bi an önce olumlu sonuçlara ulaşırsınız

iletişime geçebilmeyi bende çok istiyorum ama her an tartışma her an kavga çok zor oluyo, ikimizde soğuduk birbirimizden bu olaylardan dolayı, benim anlamadığım beni neden tehdit ediyo? gerçekten ayrılmakmı istiyo yoksa sadece bi tehditmi anlamıyorum anladığım tek şey var oda çok yıprandığım 4 seneye yakındır mücadele ediyorum artık gücüm kalmadı napcam bilemiyorum

ne yani siz böyle mutsuzken bu konuda hala ısrarlı ve seninle arasının böyle olmasından rahatsızlık duymuyormu :50:

bu konu için hiçbişey yapmıyo, ama sadece şunu yaptı üzüldüğümü görünce benle ilgilendi teselli etmedi. ama beni mutlu etcek şeyler yaptı bu konuyu çözmek için uğraşmıyo dediklerinde ısrarlı sanki inatlaşıyo benimle ama bu olay çok yıpratıyo zaman geçtikçe geriye gidiyoruz sanki birbirimizi dahada sevip mutlu olcağımıza dahada üzüp mutsuz oluyoruz devamlı tek taraflı çabayla olmuyo terapiste ikna edemiyorum kendim terapiste gitsem işe yararmı acaba ?

valla bana kalırsa senin terapistlik bir durumun yok ama eşinle beraber gitmeniz en iyisi, ya bu konuya bu kadar takılıp mutsuz olmanın ne anlamı varki ne diye bu kadar huzursuz oluyosunuz eşine kızıyorum burda sana değil yanlış anlama. ne yani onun istedği olunca rahatlayacakmı ? tam tersi daha mutsuz olucaksınız. ki annesiyle oturmak istemiyorsun diye nasıl senden ayrılmayı göze alır, ya annesi ne diyor bu duruma çok merak ettim? canım inşallah bu huzursuz zamanları bi an evvel atlatırsınız eşin anlar senide bu inadından vazgeçer

bence eşin bencil düşünüyor.başka birilerinin yanında yaşamak kolay olmicak senin için.çeşit çeşit sorunlar olacak ve o annesinin yanındayken mutlu sen mutsuz olcaksaksın.maddi sorunlar aşılabilir.senin çalışma imkanın yok mu?acaba kayınvalindenler de mi böyle istiyor?

kynvaldem başta istiyodu beraber oturmak ama snra bu konuda tavrımı görünce vazgeçti gibi göründü, snra daha bişey demedi ama eşim hep tekrarladı bana hatta söz verdi bi daha demicem diye yine dedi. kynvaldem şu anda sessiz kalıyo durumu görüyo ama eşime böyle yapma hoş deil falan demiyo, o yüzden bu durumuda onla konuşamıyorum aileme hep tek gidiyorum eşim yanımda yok bende artık onun ailesine gitmek istemiyorum maddiyat konusundada allaha şükür geçinebiliyoruz ama eşim birikim yapmak istiyo ve ben onun istekleri için önünde bi engelim o beni öyle görüyo

Back
X