Size bir şey soracağım

Bu durumdan ben de uzunca bir süredir muzdaripim maalsef.
bize kış gecirmeye geliceklerdi kayınvalidemler, görümcem falan, kış gecirilmeye gelse bile gerek yok.herkes kendi evinde kendi düzeninde olmalı bence.
dünyanın en melek kv bile olsa aynı evde olmayacak. bnm kendi evimde bir düzenim var ama gelicekler ve herşeye karısıcaklar.
gerek yok.
ben evimde rahat olmak isterim. ve cogu bayanda eşiyle yalnız kalmak ister

Buna sen karar vereceksin konu sahibi..
Yapabilirim diyorsan beraber yasa.
Ben sahsen yapamam.sadece ben degil,çoğu insan yapamaz .
Ama bu senin kaynananla nasıl anlastigina bağlı .
Eger hastaysa yardıma muhtacsa olabilir

Tabiki hayir.
Hasta muhtaç bile olsa yapabileceğim en iyi sey yakinina oturmak olur.
Eve girdiğimde kendi evim oldugunu hissetmek isterim ben, bu da çekirdek aileyle mümkün.

siz bebeğinize isim arıyordunuz

gelsin bebeğe baksın vs konusu mu oldu acaba

burada konuları okuyunca cevaplar açık olur esasen

mesela bir zeynep vardı soyadı güven miydi bilemedim şimdi

ya da daha kısa süreli kalıp da sıkıntı yaşayanlar

kv ile ömür boyu yaşayamam

hastalık vs gibi bir durumda da kendi evinde bakım daha uygun olur diye düşünürüm

Yok kabul etmezdim.
Evlenmeden once olur nolcak sanki bisey olmaz yasarim deniyor ama sonra hicte oyle olmuyor evlenince.
Herkes kendi evinde yasasin.

Siz kayinvaldenizle ömür boyu yaşamayı aynı evde kabul edermiydiniz?

Ben birlikte yaşıyorum yurt dışında yaşıyorum yeni geldim. ama şöyle söyleyeyim ben herkesin evinin ayrı olması taraftarıyım ve onlara da öyle söyledim. Allah izin verirse de kendi evimize tasinacagiz..ev ev üstüne olmuyor gerçekten. Bence kendi evine çık. kendi mutfağın kendi eşyaların mis gibi. hoşlanmadığım çok şey oluyor ama bişey söyleyemiyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…