• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size bir şey soracağım

ee o zaman bize neden sorup canını daha çok sıkıyorsun

bu durumda ne yapacaksın

bizim orada bir söz vardır bir iyi huyunu bir kötü huyuna denk getireceksin diye

zira o yola girmişsin ama neden bir arada yaşandığı da önemli

annem yalnız kalamaz diye mi maddi olarak geçinemeyiz diye mi aile böyle uygun görüyor diye mi
Tek oğlu kocamda annemi asla yanlız bırakmam dedi

Tek oğlu kocamda annemi asla yanlız bırakmam dedi

işte bunu evlenirken idrak edemiyor kızlarımız sonra aynı eve girince sıkıntılar oluyor

tek oğlu dediğinize göre tek çocuğu değil

bakın ben tek kızım tek çocuğum

bavulumu alıp 8 saat uzağa taşındım

kimseye de sormadım verdim kararımı bitti

eşinizin büyümesi, annesi olmadan onun ve tabii ki o olmadan annesinin de yaşayabileceğini gösterin

anneannem 80 yaşında Ankara da yalnız yaşıyor 4 oğlu bir kızı var akrabası vs yok yakında yani küçük şehir değil ki herkes birbirini tanısın

şimdi sıkmayın canınız hamilesiniz

aynı ev içinde ayrı yaşam alanı yaratın
mesela ona bir tv size bir tv gibi

yani akşam o bir odada siz eşinizle başka odada olabilin ya da bebek geldiğinde de bağımsız olabilin

Ozaman gecmis olsun sana. Omrunun hatasini yaparsin. Evlisin heralde kocam dedigine gore. Annesi yalnizmi?
Bitane yenge var yasiti oda tek onunla kalabilir ama bizle kalmak istior bizimle yasicak hep tek olmak istemiyor ya anlayışı olsa yine neyse ama anlayışli biri de değil geçen tek bir çoçocuk odası var oraya bana yatak alın dedi orda yatscsm ja mısır odası var kocaman istedi gibi dizdi etti ne bilim ja

Aslaaa :KK53:
Arkadaşım kayınvalidesiyle çok iyi anlaşıyordu aynı evde oturmayı kabul etti uyardım ev üstüne ev olmaz diye olsun iyi anlaşıyoruz dedi iki ay dayanabildi haklıymışsın Alevbuse dedi:)
Herşeyine karışmaya başlamış ev bakıyorlar şimdi.. olmuyor olmuyor kabul etmeyin kısacası :KK51:

işte bunu evlenirken idrak edemiyor kızlarımız sonra aynı eve girince sıkıntılar oluyor

tek oğlu dediğinize göre tek çocuğu değil

bakın ben tek kızım tek çocuğum

bavulumu alıp 8 saat uzağa taşındım

kimseye de sormadım verdim kararımı bitti

eşinizin büyümesi, annesi olmadan onun ve tabii ki o olmadan annesinin de yaşayabileceğini gösterin

anneannem 80 yaşında Ankara da yalnız yaşıyor 4 oğlu bir kızı var akrabası vs yok yakında yani küçük şehir değil ki herkes birbirini tanısın

şimdi sıkmayın canınız hamilesiniz

aynı ev içinde ayrı yaşam alanı yaratın
mesela ona bir tv size bir tv gibi

yani akşam o bir odada siz eşinizle başka odada olabilin ya da bebek geldiğinde de bağımsız olabilin
Hakliisin gerçekten öyle benim de anneannem 6 coccugu var ama tek kalmak istedi kimseye yük olmasın gurulu bir bayan ama bu böyle değil oğluna yapışmış

Aslaaa :KK53:
Arkadaşım kayınvalidesiyle çok iyi anlaşıyordu aynı evde oturmayı kabul etti uyardım ev üstüne ev olmaz diye olsun iyi anlaşıyoruz dedi iki ay dayanabildi haklıymışsın Alevbuse dedi:)
Herşeyine karışmaya başlamış ev bakıyorlar şimdi.. olmuyor olmuyor kabul etmeyin kısacası :KK51:
Aynen herşeye karisiyorls öyle böyle değil kimse kabul etmesin ben ettim Allah sonumuzu hayırlı etsin

Kac yasindasin,kac yillik evlisin, kac zamandir yaninizda yada yaniniza gelmek istiyor?

Kabul ettiysen gercekten gecmis olsun yani konuyu kapatsinlar madem. Yapacak fazla bisey kalmadi ki.

Back
X