• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size bir şey soracağım

Ayyyy sakinnnnn.. ben ilk evliligimdeki yapmis oldugum hata.. tabikide yasarim hemde seve seve derdim.. neyse yasadim gordum.. karsimdaki kv degildi seytandi, o yetmezmis gibi birde kizi vardi.. elinden geleni ardina koymadi en sonunda bosandimda oyle kurtuldum..

Ayyyy sakinnnnn.. ben ilk evliligimdeki yapmis oldugum hata.. tabikide yasarim hemde seve seve derdim.. neyse yasadim gordum.. karsimdaki kv degildi seytandi, o yetmezmis gibi birde kizi vardi.. elinden geleni ardina koymadi en sonunda bosandimda oyle kurtuldum..
Ben kabul ettim 4 aydır evliyim ama keşke etmeseydim allah sonumuzu hayır etsin :(

Neden ömür boyu?evet derken imza atarken nikah defterinde böyle bir maddenin altına mı imza attınız...
Baştan kabul etmiş olabilirsiniz ama aynı evin içine girince huyunü suyunu yakından görünce kararınız değişebilir bunun için illede KHK mı çıkarmak lazım evde...
Yapamadığınıza ikna etmeye çalışın eşinize mutsuz olduğunuzu hissetsin.
Annesi mutlu olacak ,oğlu mutlu olacak ee bir kişi mutsuz olup sırtlanmak zorunda mı bu hayatı...
Nesli tükensin artık şu yapışkan gillerin.

Ev ev üstüne olmaz.... ilerde ne olur bilemem dört eltiyiz dönüşümlü bakılabilir sürekli zor ya o eskidendi

Back
X