size bir soru..

Hadi eski sevgiliyi geçtim de, eski eşimin yazdığı tüm mektuplar, notlar, şiirler olduğu gibi duruyor.
Sonradan çıkıp da, hayatımın 13 yılını verdiğim, çocuğumun babası olan insanın bir kutuda, dolapın üstünde duran yazdıklarına laf edecek adamın da alnını karışlarım kusura bakmasın.

Kimsenin nazını da cazını da kıskançlığını da çekemem bu saatten sonra. Halen aklımda olsaydı boşamazdım herhalde. O ayrı bu ayrı. Bunu algılayamayacak bi adamla da işim olmaz zaten, selametle...

Resimlerin hepsini sildim bilgisayardan ..
Güllerinide sakladım bi süre..ama annem görünce 'Bunları nie saklıosun yoksa hala bişeyler hissediomusun ?'die die başımın etini yedi en sonunda da attırdı beraber gittik çöpe attığımı gördü =)

amann eskide kalan şeyler çocuklukda olanlar yane benim açımdan öle pek bişeyim yoktu atıyım daha iyi oldu düşünme zahmetinded bulunmadım

ilk erkek arkadaşım küçük bi ayıcık almıştı bana şimdi kızım oynuyoo :)))))

ben elimde bir şey tutmam çöpe atarım hepsini de çünkü gidenin yerine mutlaka yenisi gelecektir ve onun geçmişte kaldığım, eski eşim ya da sevgilimi hala unutamadığım gibi bir hisse kapılmasını ve geçmişten kalanların yeni ilişkimi gölgelemesini istemem zaten biten bitmiştir

ßenim $u anki sevgiLim, eski sevgiLimin ßana verdiği teLefonu denize fırLattı. "ßuna artık ihtiyacın yok!" dedi...Sert erkegim ßenim....kaydirigubbakcemile3

ßenim $u anki sevgiLim, eski sevgiLimin ßana verdiği teLefonu denize fırLattı. "ßuna artık ihtiyacın yok!" dedi...Sert erkegim ßenim....kaydirigubbakcemile3

Bunu yapan yerine yenisini almalı amayerimseniben

Soruya gelince,giden gittikten sonra kalanları ben ne yapayım.Önemli olan giden.

eskiye dair şeyleri atmaya ben de kıyamam... özellikle eski aşklarıma dair yazılarım vardır... benim hissettiklerim... bana ait şeyler... onlar duruyor... atmam da... belki evlenirsem...

ayrıldığım sevgilime ait hiçbirşeyi atmadım... zaten hediye anlamında fazla birşey yoktu ama birlikte gidilen yerlere ait ufak tefek şeyleri attım... resimler ; mailler ; msn konuşmalarına elimi daha sürmedim... süremem... cesaretim yok... onlar oldukları yerde sessiz sakinler...görmeyeyim yeter...

ona verdiğim şeyleri geri istemedim ; istemem de ... ben ona vermiştim... şimdi onları kullanırken beni hatırladığını da hiç sanmıyorum... çünkü artık ona ait onlar...

yerine yenisini aldı mı peki kaydirigubbakcemile3

Almasına gerek yoktu Cunku attigi teLefonu zaten kuLLanmıyordum ayrıLdıktan sonra sadece ek Yanımda ta$ıyordum...

Bunu yapan yerine yenisini almalı amayerimseniben

Soruya gelince,giden gittikten sonra kalanları ben ne yapayım.Önemli olan giden.

ßence aLmasına gerek yok, yaptıgı hareket ßana ne kadar deger verdigini gösterdi. ßen de oLsam aynısını yapardım..

en son yolarımız ayrıldıgında resmını yırtmıstım..yuzugude telefonuda yollamıstım ılk basta zaten...hala bıkac seyı var
onlarıda gozum gormuyo onlarıda halledıcem..
gormek ıstemıyorum
son olarak gecenlerde parfum setı vardı bende onuda bırısıne verdım..ama bıraz sıktım verırkende ıcım acıdı ya:))

vermeseydin be ebrucum... fıs fıs sıkıp salınırdın ortalarda kaydirigubbakcemile3

Ben terkedildikten sonra bana aldığı herşeyi kargo ile gönderdim iş adresine :))) Fakat başka yol bulamadım. Herbirinin bi hatırası vardı bende atamazdım asla.Kullanamazdımda. O yüzden bende geri gönderdim.O tabi ne yapmıştır bilmem onları.Yani içim acıdığı için gönderdim.Bilgisayardan fotolarınıda sildim.Fakat notebooktan silmeyi unutmuşum sonra fark ettim. Silmeye kıyamadım.Telefonumda halen bi 6-7 mesajı duruyor öyle.Kıyamıyorum işte...

kızlar merhaba..Şeniz
eski sevgilinizden/eşinizden kalan resimleri,hediyeleri,yüzüğü vs..
ne yaptınız:bbo:
geri mi verdiniz yoksa çöpe mi attınız:uhm:
saklayan var mı aranızda:uhm:

resimleri yakın bir zamanda sildim, hediyeleri kaldırdım, bazılarını çöpe attım, ona aldığım tüm hediyeleri geri vermişti, onları da çöpe attım..rahatladımm..

maddi değeri yüksek olan şeyler olsa geri verebilirdim belki.(telefon, yüzük vs..)
ama bendeki şeylerin manevi değeri var,
geri vermedim saklıyorum ama elime gelmiyorlar.
yani gözden uzak bir yere koydum dursunlar...

bende iki tane eşyası vardı birini ayrılınca kargoyla postaladım ona naptın dedim çöpe gitmiş yazık oldu birinide toprağa gömdüm onun mezarı canım sıkınca oraya giderim acaba gömdüğüm yerdemiki? neyse ona ait eşya kalmadı sadece buluşmamızda giydiğim kaldı onuda atacam ama annem kızar diye atamadım (

geri vermedim hiç nedense hoş bulmadım hiçbizaman bu gerı verme olayını alırken ıyı bıtınce al basına çal der gibisakladım bırzman sonra attım:hulya:

yüzüğünü fırlattım denize..resimlerinin hepsini parça pinçik edip attım, onun aldığı hediyeleri kıyafetleri dağıttım..kurtuldum gitti zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…