size bir soru..

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
kızlar merhaba..Şeniz
eski sevgilinizden/eşinizden kalan resimleri,hediyeleri,yüzüğü vs..
ne yaptınız:bbo:
geri mi verdiniz yoksa çöpe mi attınız:uhm:
saklayan var mı aranızda:uhm:

Ben hiçbir şeyi atmam, saklarım. Bütün o malzemeler sonuçta benim hayatımın bir parçası, yok saymam yani, silip atamam hiç yaşanmamış gibi.

bende mektupları vardı eski sevgilimin..aradan çok zaman geçti şuan 2 senedir nişanlıyım zaten ama duruo hala. bi anlamı yok ama ne biliim.bazen okudukça kendi kendime havalara giriorum :roflol:çocukca iltifatlar felan.. anı yaa komik oluo..nişanlım görürse hoş olmaz.aslında hoş bişede diil. evlenmeden yakarım artık

ozman hala değer veriyorsun demektir gidene:sm_confused:

Bir manada elbette veriyorum.

Sonuçta o insanla yaşadığım kötü günlerin dışında bir o kadar ve muhtemelen daha fazla yaşadığım güzel günler, mutlu anlar da var. Ayrıldıktan sonra mutsuz anları anımsıyoruz da mutlu olanları niye yok sayalım diye düşünüyorum. Hepsi beni ben yapan, benim şu andaki kişiliğimi oluşturan olayların bir parçası.

Ben hayatımı iyisiyle de kötüsüyle de kabulleniyorum. Yaptığım, yaşadığım şeylerden pişman değilim. O anda yapılabilecek en doğru şey oymuş demek ki yapmışım. Belki de şu anda yaptığım ve doğru olduğunu düşündüğüm bazı şeyler de ileride bana çok yanlış görünecek. Bilemem. İşte bu yüzden hayatımı ve hayatıma girenleri çıkanları oldukları gibi kabullenip oldukları yerde de bırakıyorum. Silmiyorum. Sil baştan başlamak bu demek değil çünkü bana göre. Okuduğum bir kitabı nasıl unutmuyorsam, geçmişimi de unutmak, çok büyük bir hataymış, büyük bir günahmış gibi düşünüp sümen altı etmek istemiyorum. Etmiyorum da. Benim hayatım o, iyisiyle kötüsüyle.

Sevgili olarak elbette değil ama insan olarak tabiiki değer veriyorum. Eskiden hayatıma girmiş bir insanla bugün sokakta karşılaşsam yine selamımı verir, hatırını sorarım. Zamanında çok içten gelerek ve isteyerek verilmiş bir hediyeyi de o insan artık hayatımda yok diye atamıyorum işte. Atmadım da bugüne kadar.. ama mesajlarını, maillerini silmiştim bak :)

Gördükçe içim cız etmiyor o eşyaları, gözlerim dolmuyor.. gülümseyerek anıyorum belki sadece, o kadar, hayata iyi yönünden bakmaya çalışıyorum. Bilmiyorum belki ben yanlış yapıyorum ama şu ana kadar bunun hiçbir zararını görmedim.

eskiden yaana hiiiç birşey yok bendee geri teslimmm... eğer vermek istemeseydin hala unutamamışımdır demektir.. verdimki unutmuşumm :))

çok güzel ifade etmişsin.. ben de denden koyuyorum :)

bence saklamaya gerek yok çünkü saklayınca bakılıyo bu sefer unutmak daha zor oluyo ben eğer umut yoksa herşeyini kaldırırım ortadan, yok ederim...

bana hazirladigi cdleri hediyeleri mektuplari cogunu attim..
ama kitap almisti.. ve en sevdigim kitapti onu atmaya kiyamadim.. o aldigi icin degil kitap oldugu icin..

attım, zaten o da evlendi, hem eşime hem de onun eşine ya da birlikte olduğu kişi, sevgilisi herneyse artık ona da saygısızlık diye düşünüyorum saklamayı. ilk önce saklamak istemiştim ama ilişkim başlayınca attım.

ben gerı verme zahmetınde bıle bulunmadım onu hayatımdan öyle bır cıkardım kı böyle ıte ıte ucurumun kenrına getrıdm koydum tekmeyı yuvarlandı gıttı gerı kalan bı kaç şeyı vardı onlarıda hiç zaman kaybetmeden onlarla bı kaç sanıyede çöpe attım ve onunla ılgılı tek bı snaıye mı bıle boşa harcamamış oldum ondan bana kalan hiç bişey yok...

ne kadar resim varsa bilgisayarda sildim
ama aldigi giysileri takilari cantalari falan hala tepe tepe kullaniyorum kaydirigubbakcemile3

versın be canım sende gelıp ne yapacam ama yuzuk guzelse vermeye kıyamaya bılırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…