size biraz babamı anlatacagım

Ben de acaba aglayacak miyim mezarinda diye düsünüyorum ileride. Ama beni aramayan sormayan haberimi annemden alan, hicbir zaman bana güven vermeyen, arkamda durmayan, bana bir kere bile olsun icten sarilmamis bir babam var. Bu sebepler kazandigin ilk bölüme girdim üniversite icin. Evde durmayayim da ne is olursa yaparim kafasindaydim.
Malesef beterin beteri var halimize sükür yine. Babam laf söz etmez ama cok kanima dokunan seyler oluyor baba kiz görünce sokakta.
Beni gelin olarak evden alirlarken bile evde yoktu adam ya. Insan bir sarilmaz mi kizina. Neler desem bos herneyse.
Simdi Rabbim babamdan görmedigimi esimden gösterdi cok sükür.
Isler yoluna giriyor. Türlü türlü rahatsizliklarim vardi stresten. Simdi huzurum var ve hepsi gecti geride kaldi.
Insallah sen de bir gün bunlari söyleyebilirsin.
Hersey geciyor ama olani da öyle kabullenmek lazim zaten. Inan kendini yipratirsin düsündükce. Düsünme, yargilama öyle kabul et.
Insanin eline birsey gecmiyor. Keske gecse. Ama bir yerden aglatan Rabbim baska yerden güldürüyor. Umut et ve babani affet. Hepimize bu nasip olsun. Kizginlik bir ömür icimizde yasamak gercekten cok zor.

allah kolaylık versin sanırım eğitimde size destek olmus okutarak bunada sükür

canımm nasıl insan kızının dügün günü evde olmaz ? anlıyorum seni hala bir baba sevgisine ihtiyacın var. ama bak ne güzel eşin iyi biriymiş ordan şans gülmüş sana şu an huzurluysan boşvericek insan düşündkçe daha zor oluyo zaten . dedigin gbi darısı başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…