• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size biri haksız yere “yalancı” dese...

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Hafızam iyidir ve kolay kolay bir şey unutmam. Çok detay hatırlarım. Eskiden okulda bu özelliğimden dolayı öğretmenlerimin dikkatini çekerdim hep...İnsanlar çoktan unutmuş oluyorlar ama benim aklımda hep dün gibi kalır her şey. Unutmak istersin unutamazsın bu yüzden biraz depresifim...yani çok da iyi bir şey değil aslında bu sadece eskiden okulda işime yarardı.
Uzun yıllardan sonra biri ile tesadüfen konuştum sosyal medyada fakat bu kişi benim zaten önceden tanıdığım biriyidi. O yüzden arkadaşlık yollamasını anormal bulmadım yabancı olunca almıyorum. O ama beni tanımadı öylesine ortak arkadaştan dolayı görmüş oysa ki ben onu tanıdım eski işyerindendi ama ayrılmıştı oradan. O beni hatırlayamadı ama ben bütün detayı ile hatırladım ne konuştuk ne yaptı, hatta doğum gününü vs hepsini. Doğum gününü hatırlamam çok kolaydı çünkü zaten aynı günde doğmuşuz😂 Kolay kolay unutulmaz böyle şeyler. Detayları hatırlamama şok oldu fakat durdu durdu bana “yalancı” dedi. Ben de şaşırdım ve ona sitem ettim. Sonra da hoşça kal dedim. Özür diliyordu (yanlış anladın vs) ve şu an hatta arıyor. Kontağı mı keseceksin dedi. Cevap yazmadım. Sizce baştan böyle yapan biriyle konuşmayı sürdürmek saçma mı. Ne yapıcamı bilmiyorum ama kırıldım. Aslında o da bekar ve beni tanımak istediğini belirtmişti. Bence ilk başta tüm konuşmalarına hareketlerine bakılmalı ki balık baştan kokar diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Konu başlığına göre ETMEM
Konu içeriğine göre bazı insanların anlık konuya ilişkin tepkisi "yalannn" "yalancıı/nın" şeklinde olabiliyor belkide diyologlarında bu tür tepkimeler oluşturuyor olabilir
Balık baştan kokar cümlesinin yaşadığın olay ile alakası bile yok
Ekleyeceğim başka birşey yok teşekkürler 😃

Dogru seyleri hatirlamissiniz. Niye yalanci dedi ki peki?
Ben de anlamadım. Çok fazla detay hatırladım ve bana attığımı söyledi. Ee söylediklerim ama doğru neden atayım. Ben de sorunlu biri olduğunu düşündüm. İlk konuşmada böyleyse hiç devam etmemek iyidir sanırım

Neye yalanci dedi peki orasini tam anlamadim
Bir de hemen birilerini böyle direkt siler misiniz? Sizi biraz onyargili gordum belki de yazdiklarinizdandir ama neden kestirip atma ihtiyacı duydunuz ki?
Hafiza iyidir benim de bazi insanlar hakkinda gereksiz detaylar hatirladigim da olmuştur ama hic bana yalancı diyenine denk gelmedim

Ben de anlamadım. Çok fazla detay hatırladım ve bana attığımı söyledi. Ee söylediklerim ama doğru neden atayım. Ben de sorunlu biri olduğunu düşündüm. İlk konuşmada böyleyse hiç devam etmemek iyidir sanırım
Atiyorsun demekle yalancisin demek arasinda cok fark var yalniz

ÇBir de hemen birilerini böyle direkt siler misiniz? Sizi biraz onyargili gordum belki de yazdiklarinizdandir ama neden kestirip atma ihtiyacı duydunuz ki?
Hafiza iyidir benim de bazi insanlar hakkinda gereksiz detaylar hatirladigim da olmuştur ama hic bana yalancı diyenine denk gelmedim
ben de ilk defa denk geldim. Beni bilen bilir ama ilk kez böyle bir şeyle suçlandım. Evet ben dikkatliyimdir genelde sorunlu insan baştan kendini belli eder diye düşündüm.

yani şaka olarak söylemişse bile ben bu tarz üslubu beğenmiyorum bu yüzden görüşmezdim
Ben de aslında şakacıyım ama yerinde yaparım ama onun söylediğini fazlasıyla laubali buldum özellikle çok da iyi tanımadığın yeni yeni samimiyet kurduğun birine karşı

Bence arkadaşınız şoka girmiştir 🤣

O kadar şeyi hatirlayana espri babinda atıyorsun o kadarını da hatırlıyor olamazsin derler ya belki onu kastetmistir belki kalbinde bir sey yoktur.

( yine pembe gözlüğümü taktim)
🤭

Şimdi bence onu

bem de ilk defa denk geldim. Beni bilen bilir ama ilk kez böyle bir şeyle suçlandım. Evet ben dikkatliyimdir genelde sorunlu insan baştan kendini belli eder diye düşündüm.
Evet sorunlu insan kendini belli eder ama biraz sohbet edip ona gore genel bir degerlendirme yapmak gerekir. Mesela ben iyi bir gozlemci oldugumu düşünürüm hatta bunu bir psikolog da demişti bana gözlemciliginiz cok iyi diye. Biriyle tanisip hal ve hareketlerini begenmediysem direkt elerim ama beden dilini analiz etmekle sosyal mecradan sadece yazisarak tanismak arasinda cok fark var. Yuz yuze belki 1 saatte sonuca variyorsam yazisaram belki birkac saatte ya da birkac gunde ayni kaniya varirim çünkü direkt atiyorsun kelimesini yalancisin olarak algılamam

Bence arkadaşınız şoka girmiştir 🤣

O kadar şeyi hatirlayana espri babinda atıyorsun o kadarını da hatırlıyor olamazsin derler ya belki o u kastetmistir ( yine pembe gözlüğümü taktim)
🤭
Ben artık pembe gözlükleri bıraktım ve şüpheciyim😂

Ben de aslında şakacıyım ama yerinde yaparım ama onun söylediğini fazlasıyla laubali buldum özellikle çok da iyi tanımadığın yeni yeni samimiyet kurduğun birine karşı
Bende severim şaka yapmayı, eğlenceli sohbetleri ancak “yalancı” şeklinde bir şakayı kaldırmam diye düşünüyorum.
kaldı ki flörtleşme aşamasında yanlış, patavatsız sanırım.

Bu kadar detayi hatirlamaniz sasirtmis olabilir ve de bunlari o hatirlamayinca bu kelimeyi sarf etti belki.

Baska sekilde de ifade edebilirdi kendisini.

Hafızam iyidir ve kolay kolay bir şey unutmam. Çok detay hatırlarım. Eskiden okulda bu özelliğimden dolayı öğretmenlerimin dikkatini çekerdim hep...İnsanlar çoktan unutmuş oluyorlar ama benim aklımda hep dün gibi kalır her şey. Unutmak istersin unutamazsın bu yüzden biraz depresifim...yani çok da iyi bir şey değil aslında bu sadece eskiden okulda işime yarardı.
Uzun yıllardan sonra biri ile tesadüfen konuştum sosyal medyada fakat bu kişi benim zaten önceden tanıdığım biriyidi. O yüzden arkadaşlık yollamasını anormal bulmadım yabancı olunca almıyorum. O ama beni tanımadı öylesine ortak arkadaştan dolayı görmüş oysa ki ben onu tanıdım eski işyerindendi ama ayrılmıştı oradan. O beni hatırlayamadı ama ben bütün detayı ile hatırladım ne konuştuk ne yaptı, hatta doğum gününü vs hepsini. Doğum gününü hatırlamam çok kolaydı çünkü zaten aynı günde doğmuşuz😂 Kolay kolay unutulmaz böyle şeyler. Detayları hatırlamama şok oldu fakat durdu durdu bana “yalancı” dedi. Ben de şaşırdım ve ona sitem ettim. Sonra da hoşça kal dedim. Özür diliyordu (yanlış anladın vs) ve şu an hatta arıyor. Kontağı mı keseceksin dedi. Cevap yazmadım. Sizce baştan böyle yapan biriyle konuşmayı sürdürmek saçma mı. Ne yapıcamı bilmiyorum ama kırıldım. Aslında o da bekar ve beni tanımak istediğini belirtmişti. Bence ilk başta tüm konuşmalarına hareketlerine bakılmalı ki balık baştan kokar diye düşünüyorum.
Şaka amaçlı kullanmış olamazmi bu kelimeyi ?neden bu kadar tepki verdiniz anlayamadim

Back
X