Hafızam iyidir ve kolay kolay bir şey unutmam. Çok detay hatırlarım. Eskiden okulda bu özelliğimden dolayı öğretmenlerimin dikkatini çekerdim hep...İnsanlar çoktan unutmuş oluyorlar ama benim aklımda hep dün gibi kalır her şey. Unutmak istersin unutamazsın bu yüzden biraz depresifim...yani çok da iyi bir şey değil aslında bu sadece eskiden okulda işime yarardı.
Uzun yıllardan sonra biri ile tesadüfen konuştum sosyal medyada fakat bu kişi benim zaten önceden tanıdığım biriyidi. O yüzden arkadaşlık yollamasını anormal bulmadım yabancı olunca almıyorum. O ama beni tanımadı öylesine ortak arkadaştan dolayı görmüş oysa ki ben onu tanıdım eski işyerindendi ama ayrılmıştı oradan. O beni hatırlayamadı ama ben bütün detayı ile hatırladım ne konuştuk ne yaptı, hatta doğum gününü vs hepsini. Doğum gününü hatırlamam çok kolaydı çünkü zaten aynı günde doğmuşuz

Kolay kolay unutulmaz böyle şeyler. Detayları hatırlamama şok oldu fakat durdu durdu bana “yalancı” dedi. Ben de şaşırdım ve ona sitem ettim. Sonra da hoşça kal dedim. Özür diliyordu (yanlış anladın vs) ve şu an hatta arıyor. Kontağı mı keseceksin dedi. Cevap yazmadım. Sizce baştan böyle yapan biriyle konuşmayı sürdürmek saçma mı. Ne yapıcamı bilmiyorum ama kırıldım. Aslında o da bekar ve beni tanımak istediğini belirtmişti. Bence ilk başta tüm konuşmalarına hareketlerine bakılmalı ki balık baştan kokar diye düşünüyorum.