- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Gereksiz , pastayı yapardım ama kendim yerdim.
Eğer bu çocuğun size ilgisi varsa yapmayın derim . tamam güzel şeyler yaşamışsınız ama bu onu umutlandıracaktırha Yok onda da bittiyse bilemeyeceğim . Ben her iki türlü de yapmazdım .
Bide yaş farkı için çok ufak birşey söylemek istiyorum . 24 ve 20 yaş dönemi itibariyle bence çok uyumsuz . Ama sen 40 o 36 olsaydı hiç bir sorun olmazdı. 20 yaş bir erkekte benim için çocukelini tutup , öpüşemez insan ayol sormamışsınız ama yine de söylemeden edemedim . :)
Güzel şeyler yaşamış olabilirsiniz ama böyle bir şey yaparsanız ağır saçmalamış olursunuz.
Kişisel fikrim el yapımı pasta hedie etmek çok itici.konu ile alakası yok ama yazmak istedim.
Tabiki el emeğini sevenler vardır.Teşekkür ederim yorumunuz için. Pastayı kendi evimde hazırlamam doğru olmaz mı? Ya da şöyle sorayım herhangi biri için evde birşeyler hazirlamak böyle kötü bir izlenim mi bırakıyor, örneğin bir arkadaşıma evde pasta hazırlamam da dışardan almam daha mı makul olur?
Hic gerek yok
Zaten konusmuyorsunuz aranız bozuk bide ellerinizde pasta falan
Tabiki el emeğini sevenler vardır.
Ama ben itici bulurum yani ne gerek var.
He tabi mesela pasta kursuna gitmişsinizdir hazır pastalar gibi yapabiliosunuzdur ozaman yapın.
Aranızda ne geçtiği çok önemli. Bilmeden ahkam kesmek doğru değil.
Yaşadığınız güzel şeyler ilişki içindeykendi. İlişki bitti, o güzel şeylere karşı minnetarlığı ayrıyken yapmanız doğru değil. Barışmak istiyorum diyorsanız neyse. Ama iyi dilekler için kısmını kimse yemez bence.
Çok kötü birşey değilse, bir araya gelmek için iyi bir fırsat olabilir bence. Sonuçta birbirinizi yaralamamışsınız.Kısa ama bir o kadar dolu dolu ve bol kahkahalı. Manevi açıdan inanılmaz birşey yaşamadık tabii, yine de çok çok büyük problemler olmadığı müddetçe insanlarla aram bozulsun istemem. Son yıllarda edindiğim bir huydur, zeytindalı uzatmasını severim. Bu da bir bahane olsun dedim
Jestine karşılık vermek istiyorsanız beraberken yapacaktınız. Şimdi ne hediye yapsanız da barışma sinyali olarak algılanacaktır. Tabii sizin amacınız o ise neden olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?