Size birşey danışmak istiyorum hanımlar

Değer verdiğim biriyse kendim hazırladım.

Evet benim bu düşüncemi farklı yorumlayabilecekler vardir, insanlar kötü. Olaya bu yönden bakmamıştım
Barışma ihtimali için pasta gönderiyorsun yorumunu kötü insanlar yapar diyorsanız, hakaret gibi algılıyorsunuz demektir bu. O zaman asla geri dönüş olsun istemiyorsunuz? Daha yeni bitmiş bir ilişkide sıfır duygu ile hareket edip “sadece teşekkür için” denemez. Çocuğa direk ümit vermiş olursunuz.

Değer verdiğim biriyse kendim hazırladım.

Tam olarak öyle yapmak istedim bende, hazır almaktansa kendim emek verip "Evet ilişkimiz bitti ama hala değerlisin" demenin başka bir yoluydu benim için. Sonuçta her iki tarafında artik birleşme gibi bir düşüncesi yok, pasta vs belki aradaki kırgınlığımızı giderir diye şey ettimdiydi :)

adamla küsseniz neden hediye alacaksınız.barışmak istiyorsanız hediye alın.yaş farkı eğer sevgi gerçekse sorun diil.

Siz de haklısınız, karşı taraf bunu hala duygularımın olduğu yönünde düşünür vs hayat bu olur. Vallaha ben herkesi kendim gibi sandığım için böyle hareket ediyorum ne olacak benim bu halım

24 yaşındayken 20 yaşında bir çocuğa ılgım olmazdı benim..
30 34 olsa oluru var ama 20 li yaşların başında çok başka bı dönem bence

Katılıyorum. Erkek için 20 çok küçük sen umutlandırmak istemezsin belki ama o umutlanır.

Çok gereksiz bir ilişki yaşamışsın bana göre zaman kaybı. Çocuk ayol 20 yaşındaki erkek benim kültürümde. Boşver önüne bak , biraz daha mantıklı ilişkiler kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…