Bır kac secenek geldı aklıma;
1) Esımı, cocugumu alıp yasadıgım ulkenın en uzak noktasına kacardım.
2) Esımı her ne kadar sevsem, onun da benı sevdıgıne ınansam da benı bu denlı ezdırdıgı ıcın ayrılırdım.
3) Onları gormezden gelır, karsılasmam gerektıgınde hak ettıklerı gıbı yanıt verır, mutlulugumla hepsını delırtırdım.
4) Hepsını kursuna dızerdım sempatiksalakcinni
niye evlendirmişlerki ogullarını...ben de bunu anlamıyorum evlen oglu ah evlen diye diretirler sonra gelen geline yapmadıklarını bırakmazlar..
kendilerini tatmin etmenin bir başka yolu mu bu acaba gelinleri hor gormek..bizi hor gordükce kendileri kaf dağına mı cıkıyorlar acaba..
bence sizi ve eşinizin mutlulugunu cekemıyorlar..sızıde huzursuz etmek için kendilerine benzetmek için elinden geleni yapıyorlar..
Aılesı zaten kızlarına ınanmamıs.
Bu vakıtten sonra aılesı ne dese onemsememelı.
Ta kı o ortamdan kacıp, kurtulana dek.
Ondan sonra arayıp aılesını, ızah edecek.
Butun gerceklerı anlatacak.
Yıne mı ınanmıyorlar, daha fazlası ıcın cabalamayacak.
Gerekcelerı oldugu ıcın mecburen bekleyecekler ama,
sureklı erteleme yoluna gıdılırse kurtulması ımkansız olur.
Zamanla alısmaya basla bu tarz hayata.
O nedenle amacını bır an evvel gerceklestırmek ıcın olabıldıgınce hızlı davranmalı.
Ve tabıı bu durumdan onların haberı olmamalı.
Kı arkadasınıza veya esıne engel olamasınlar.
kiz zaten hem kendi ailesiyle hemde esinin ailsiyle kontagi kesmis durumda.en büyük darbeyide kendi ailesinden yedi zaten nedenide kiz esiyle tr gitmiyor ve kaynanasida sürekli türkiyede yasiyor ve kizin ailesini bir güzel dolduruyorlar.ilk zamanlar kizin annesi her anlatiyormus telde, kaynanasinin dediklerini,, ilk basta tehtid eder gibi konusmus kayinpederi, polise gidicem kizinizi sikayet edicem artik ne diyecekse polise kötülük olmasin diye kizin ailesi bunlara ayak uydurmus onlardan yana olmus.
uzun zamandirda kaynanasi ne diyor diye, hic anlatmiyormus kizin annesi..cünki onlarin tarafa gecmis öz kizini karsisina almis asil sebebide arada teyzenin ve enistenin olmasi
onlarla kötü olmuyayim diye kendi kizini karsina almis.
artik ogullarini dolduramazlar cünki artik herseyin farkinda oda karisindan yana..
o teyze vicdaden rahatmı acaba? nasıl aile olduğunu bile bile neden susmuşki çok yazıkk.
o teyze vicdaden rahatmı acaba? nasıl aile olduğunu bile bile neden susmuşki çok yazıkk.
en başta kocamı alırdım karşıma adam gibi konuşurdum...ya yavuna karına sahip çıkacaksın öyle ezdirmiceksin yada hayatımdan defolup gideceksin.....
kesinlikle eşime baskı yapardım....
kayınvalide kayın görümce her ne ise.....beni üzen yuvamın huzurunu tehtit eden kimlerse ne evime sokardım nede görüşürdüm....ne zaman akıllarını topladılar hatalarını anladılar ozaman kapımı açardım...
kimseye kölelik yapmak için yaşamıyoruz, kayınvalideye kayınpedere saygı duyarız ama bunu hakediyolarsa tabii...yuvamın huzurunu bozacak sağda solda ileri geri konuşacak toplum içinde aşağılayacak .....ve ben saygı duyucam evimde ağırlayacağım ve hiçbişey olmamış gibi gidip gelmeye devam edeceğim...bu davranışım onları utandırmaz ancak azdırır.....bukadar....
beni iyi bileceklerine varsın kötü bilsinler...
zuzu biz yaşadık,konuşmak istemıyorum,teyzem yaptı,nelerini bildiği halde gizledi,ama şimdi delirdi teyzem,anlam hiç helal etmedi,kendı oğlu boşandı falan,ama teyzemede allaha sordu,açıklayamıyorum öle bişeyını gizledi,hanı düşman düşmana yapmaz..
eşinize,ben Türkiye'ye dönüyorum istersen benimle gel,gelmek istemezsende sorun çıkartma tek celsede boşanalım deyin. Hiç ummadığı bir zamanda da dönüş yapın. Yaşam böyle geçmez. Kendileri birbirlrini yesinler...
eşinize,ben Türkiye'ye dönüyorum istersen benimle gel,gelmek istemezsende sorun çıkartma tek celsede boşanalım deyin. Hiç ummadığı bir zamanda da dönüş yapın. Yaşam böyle geçmez. Kendileri birbirlrini yesinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?