Size "Çantada keklik" muamelesi yapan oldu mu?

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
evet bayanlar,hiç size çantada keklik muamelesi yapan oldumu?bu durumda sizin tepkiniz ne oldu?yorumlarımızı paylaşalım:kahve:

kaydirigubbakcemile çantada keklikkaydirigubbakcemile

Esen rüzgar uçan kuşlar
Getirdiler kara haberi
Elin diline dolamışsın beni
Çok ayıp:umursamaz:

Sana olan sevgimi hafife alıp da kendini
Üstün tutmuşsun öyle mi çok ayıp
Eş dost diyor ki gıyabında
Atıp tutuyor sağda solda:olmaz:

O her emrime amadedir diyormuşsun ona buna
Daha neler amanın daha neler amma da yaptın
Sen beni çantada keklik farzedip aldandın
Daha neler daha daha neler ammada abarttın:kızgın:

Ben elimi sallasam ellisi güzelim:teytey::teytey::teytey:
Kala kala sana mı kaldımnaniknaniknaniknaniknaniknanik

Sözüne yeminine ihanet edip nasıl da kıyabildin bize
Seni adam gibi adam sanmıştım çok yazık
Sana kapılarını kalbimin sonuna kadar açıpsositososito

Baş köşede yerini ayırmıştım çok yazık
Eş dost diyorki gıyabında
Atıp tutuyor sağda solda
O her emrime amadedir diyormuşsun ona bunayasakkelime

Daha neler amanın daha neler ammada yaptın
Sen beni çantada keklik farzedip aldandın
Daha neler daha daha neler amma da abarttın:dilcikar:

Ben elimi sallasam ellisi güzelim:zemuszemuszemuszemuszemuszemus
Kala kala sanamı kaldım..naniknaniknaniknaniknaniknanik

sibel can

Son düzenleme:
olmadı.eşim herzaman bana bir şey olmasından ve beni kaybetmekten çok korkar.eğer böyle bir şey olsaydı ve ben anlasaydım, beni sevmediğini düşünür evliliğimi noktalardım.

çantada keklık olarak dusunmesi için ;
aşkımın her dediğine ''hee'' demem gerekti.. bana ters olsada..
butun koydugu yasaklara uymam gerekti.. koyun misali...
etrafında deli divane misali,dunya onun etrafında donuyor mısalı pııırrr diye dönmem gerekti :))

buna karsılık..
o bana her ne yapıyorsa benım ona yapmamam gerekti..

ki beni çantada keklık sansın..

onun üstüne çok düşmemden bi an öyle sanmıştı ama öyle olmadığını görünce anladı anında hareketlerini düzeltti

çantada keklık olarak dusunmesi için ;
aşkımın her dediğine ''hee'' demem gerekti.. bana ters olsada..
butun koydugu yasaklara uymam gerekti.. koyun misali...
etrafında deli divane misali,dunya onun etrafında donuyor mısalı pııırrr diye dönmem gerekti :))

buna karsılık..
o bana her ne yapıyorsa benım ona yapmamam gerekti..

ki beni çantada keklık sansın..

yoo..ben biraz çantada keklik durumunda oldum geçmişte ama bu dediklerinizle ilgili değildi..

herneyse..
eşim bene ilk 1 senemizde bunu yaptı..
her aradığında görüşürdük,reddetmezdim fazla onu..o aramadığı zamanlarda o da bende başkalarıyla görüşürdük bu ayrı..:kedi:
bizimkisi fazla birbirimizi önemsememekten oldu sanırım..
birbirimizi istiyor bir o kadarda bağlanmaktan korkuyorduk..hatta dalga geçiyorduk halimizle;seviyeli bir arkadaşlığımız var diye..kaydirigubbakcemile3
sonra yani 1 sene sonra kadar annemi kaybedince o bağ tamamen kuruldu aramızda..

eski erkek arkadasımLayken bi ara böyleydim .. tabi askımızın son demleriydi ve ayrılamazsın benden sen demeye baslamıstı artık .. neyine güveniyosa.. öyle bir ayrıldım ki .. felegi sasırdı tabii .. boslukta hissetti kendini birden .. napıcagını bilemedi .. mecnun gibi olmustu artık beni döndürmek icin neler yapmamıstıkii .. ama artık Cok Gecti .

yoo..ben biraz çantada keklik durumunda oldum geçmişte ama bu dediklerinizle ilgili değildi..

herneyse..
her aradığında görüşürdük,reddetmezdim fazla onu..o aramadığı zamanlarda o da bende başkalarıyla görüşürdük bu ayrı..:kedi:
birbirimizi istiyor bir o kadarda bağlanmaktan korkuyorduk..hatta dalga geçiyorduk halimizle;seviyeli bir arkadaşlığımız var diye..kaydirigubbakcemile3
sonra yani 1 sene sonra kadar annemi kaybedince o bağ tamamen kuruldu aramızda..

başınız sağolsun zor bi durum ama allahtan eşinizle o bağ kurulmuş

Benim de öyle davranan bir sevgilim olmuştu, ancak insan acı gerçekleri öğrendiğinde zaten ilişki bitmiş oluyor. o yüzden ayrılık acısından farklı bir şey olmuyor.

herneyse..
sonra yani 1 sene sonra kadar
annemi kaybedince o bağ tamamen kuruldu aramızda..

öncelıkle Başınız sağolsun.. Annenizin mekanı cennet olsun :Saruboceq:
kırmızıyla işaretlediğim yerle ilgili olarak zaten öyle bir durumunuz asla olmamıs..
Annenizin vefatıyla ilgili olarakta lütfen kendinize öyle demeyiniz sonucta o anda insanın kolu kanadı canı gidiyor..ve bir şekılde insan kendını guvende hıssedebılecek .. acısını paylasabılecek ..sarıp sarmalayacak sevgılısını esını istiyor yanında bu dost / arkadas gibi olmuyor işte..

banada öyle davranmıştı hep ben hep üstüne düşen taraf olduğum için uğraşmasına gerek yoktu nasıl olsa kaybetmem diye düşünüyodu.bunu düşündüren bendim değişmem lazım diye düşünüyorum

Benım koca da benle cıkarken boyle tavırlar ıcınde degıldı ama ne zaman unıden memlekete dondum oyle olmaya basladı. Ayrılınca bır ıkı hafta ne oldugunu anlayamadı algılayamadı ama evlenene kadar cok cektı benden lülülülülülü

benim de eski sevgilim öyle davranmıştı.
ki çantada keklik gibi görünmem tesadüf değildi.
öyleydim. ne dese tamam diyecek haldeydim.
sonra bir anda pes ettim.
hayatımı sıfırladım. sonrasında o perişan oldu.

hiç kendime öyle bir durum yaşatmadım ki...
ben bir erkeği istiyorsam ilk olarak ondan uzak dururum...
duygularımı belli etmem... edemem de... mesela arasa görüşelim diye görüşmem... buluşacaksak beni beklesin isterim... gözü saatine takılsın... yüreği pır pır etsin... ben bunları görmeliyim önce... beni biraz merak etsin... elde etmek için kafa yorsun ... seviyorum, ölüyorum, geberiyorum'u duyana kadar dilsiz olurum ben...o nedenle yüreğimde o olsa da dünyamda o yokmuş gibi olur...
ne kadar istendiğimi görmeliyim ben... o da neyi istediğini sindirmeli...
nasılsa seviyorum... nasılsa o da seviyorsa bensiz olamaz...

ben baya uzunca bir süre keklik oldum.
hemde öyle böyle değil hasından bir kekliktim.
ne derse evet ne derse sen bilirsin herşeyi söyler anlatır yanlış yapmaz o hatalıysa bile aman ben hatalıyım der özürler dilerdim o üzülmesin diye derdimi sıkıntımı söylemezdim aradığında sanıyesıyle tel açar mesaj yazardım.vsss yani kekliğin tüm haklarını verdim.
ama sonra bktım olmadı.
degerkıymet gormedim..
sonra keklik mutasyona uğradı ve acayıp bir şahin oldu çıktı..

Son düzenleme:
oy oy oy valla bende keklikmişim burda yazılanları okuyunca anladım.bitsin derdi biterdi başlasın derdi başlardı.16 ay böyle sürdü.ama çok değerli arkadaşım esmer güzelinin beni cesaretlendirmesi sayesinde resti çektim.içim rahatladı vallahi.ohhhhhhhhhhhhhhhhh dünya varmış. 3 gün olucak ayrılalı :)

bnm kide beni çantada keklik görmeye başladı iyice.. ama bu bnm sayemde oldu tabiki.. şuan kendini dünyanın merkezi sanıyo, bnm ondan asla ayrılamıcagımı düşünüyo, onsuz yapamıcagımı 2 gün snr arıcagımı düşünüyo ama bu kez ciddiyim asla aramıcam. o kdr hırslıyımki ona anlatamam kendni ne sanıyosa sanki ondan baska erkek yok :( uyuz oluyorum yaa . inş bigün degerimi anlarda kapımda sürünür

okuduklarımı gerçekten şaşırıyorum.demekki bu erkeklerin hepsi aynıymış.benimkide öyle bir havalara girmiştiki.en ufak bir şeyde tripler offff görme gitsin.küsmelerde inatlar.tabi emin kekliği dönecek arıycak.keklikte hiç onu yanıltmadı.aradı mesaj attı.ama artık yeterrrrrrrr.bıktım yaaaaaaa.bende kararlı ve hırslıyım.inceldiği yerden kopsun.çk değerli arkadaşım esmerin dediği gibi şimidye kadar hep döndün eline ne geçti daha çok üzüldün daha çok yıprandın.şimdide bu yolu deniycem ve eminim başarılı olucağız.tek yapmamız gereken sabır .onların yaptığı gibi.

bi kapris bi naz.. sanki ben erkek o kız.. hep o haklı ben haksız.. msn den canı sıkıldıkça durup dururken silmeler engellemeler.. ne bu yaa.. ama hata hep bende ben onu bu kdr havalara soktum.. ayy allahım aklıma geldikçe sinirleniyorum.. şimdi bekliyo adı gibi emin bnm arıcagımda.. ama daha cok bekler.. herkesin bi sabrı vardır dımı ama..onu havalara soktugum gibi indirmesinide bilicem

bide bnmkinin bi huyu vardı; bi hatam olmustu ona karsı (onunkilerin yanında 0 kalırdı) o hatam için burnumdan getirmişti bnm. yalvar yakar affettirdim kendimi snr görüşmeye kaldıgı yerden dvm etmiştik.. daha snr aradan bikaç ay geçiyo yada hafta bu durup dururken triplere giriyo sebepte sölemiyo ağzından zorla laf alıyorum sebep olarak hep o hatamı öne sürüyo snr tekrar barısıyoruz yıne aynı sekılde triplere girmeler msnden silmeler vs vs vs.. ya madem o hatamı unutamıyosun bitir o zmn tamamen be adam.. ya bitir ya adam gibi dvm et hayret bişi yaa . çantada keklik görüyo iştee allahın cezası :@

Back
X