Size "Çantada keklik" muamelesi yapan oldu mu?

bide bnmkinin bi huyu vardı; bi hatam olmustu ona karsı (onunkilerin yanında 0 kalırdı) o hatam için burnumdan getirmişti bnm. yalvar yakar affettirdim kendimi snr görüşmeye kaldıgı yerden dvm etmiştik.. daha snr aradan bikaç ay geçiyo yada hafta bu durup dururken triplere giriyo sebepte sölemiyo ağzından zorla laf alıyorum sebep olarak hep o hatamı öne sürüyo snr tekrar barısıyoruz yıne aynı sekılde triplere girmeler msnden silmeler vs vs vs.. ya madem o hatamı unutamıyosun bitir o zmn tamamen be adam.. ya bitir ya adam gibi dvm et hayret bişi yaa . çantada keklik görüyo iştee allahın cezası :@

gerçektende sanki sen erkek o kız,okurken bir kızdan bahsedilir gibi...o da çok nazlıymış:mymeka:

evet oldum hatta itiraf etti direkt keklik olduğumu söyleyemesede:roflol::roflol:

ben sana çok güveniyordum yapmaz diyordum asla böyle birşey

ama yaptim yaptim tekmeyi bastim nazik poposunadelikafadulden
şimdi evliyim ve çok mutluyum:icecream:

yok yok seninkinin popo şişmiş belli.ama hata bizde.bizi kaybetme korkuları yokki bunların.onu yaşatmadıkki hiç.ben hatamı anladım.telafi etmeye çalışıcam.seviyorsa köpek olur peşimde.sevmiyorsada zaten biter.o zamnda sevmeyen bir insan için niye kendimi hasta edimki.değmez.neyse sabret cnm.yılma.o nasıl inat ediyor hatırlasana.şimdi sen onun yaptığı oyunu ona yap.roller tersine dönsün biraz.

taviz vermemişisndir belkide.çok değer filan.olabilirmi sence

taviz vermedim bağımsız olduğumu hayatımda hiç kimse olmasada hayatımı çok mutlu
umutlu devam ettirebilecek güçte olduğumu göstermişimdir. değer veririm sonuna kadar da gösteririm ama bunlar aynı şeyler değil ki benim gösterdiğim değeri sevgiyi bağımlılık göstergesi olarak algılayan bir insanı değil hayatıma yakınıma bile alamam anlayış farkı olur

malesef ben değer verim ilgimi gösteri bağımlılık olarak algılandı.ama yorumları ;blogları okuyunca şunu anladım erkeklerin hemen hepsi yüz verildiği çok ilgi gösterildiği için çantada keklik muamelesi yapıyor.erkeklere köpek gib davran lafına inanmazdım ama artık inanıyorum

Back
X