Selamun aleyküm arkadaşlar.eşimle dört gündür küsüz ve ayrı yatıyoruz.ne o geliyor yanıma nede ben gidiyorum.tartışmamız şöyle oldu,oğlumu giydirirken birtürlü izin vermedi giydirmeme,sürekli hareket edip duruyordu,bende yavaş bir şekilde vurdum oğluma,sonra eşim çocuğu niye ağlattın deyip kafama vurdu.tabi bende çok sinirlendim,bana böyle davranamazsın dedim,bütün akşam küs kaldık.gece yatakta bana sarıldı özür mahiyetinde,bende ittim onu.oda sen madem bana küssün aynı yatakta yatmanın anlamı yok dedi ve ayrı odaya gitti.şimdi dördüncü gecemiz hala yanıma gelmedi,akşamları işten geldikten sonrada birbirimizle konuşmuyoruz.onsuz uykumda gelmiyor.sizce gurur yapmayıp yanına gidip çağırmalımıyım yoksa onun benden özür dilemesinimi beklemeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Erkekler cocuk konusu olunca nedense cok saldrgan oluyolar annelere bakici gozuyle bakiyorlar resmen cocuga kizamazsn mudahale edemzsin..simdiki babalarn cogu öyle benim eşim de oyle.esinizn yaptgi bir hata belli ki kendini kaybetmiş erkekler ozur dileme özürlüler. Size sarilmasi bir ozur dileme sekliydi aslinda kirildnz haklisnz ama hic deglse bir adm atmış uzatmamalisnz ayni evde kus kalmak haramdir zaten...
evet vurmuştu.benden özür dilerdi okadar uzatmazdım.bu defa hatasını anlasın dedim.daha önce de vurmuş muydu?
Sen ogluna vuruyorsun, kocan sana. Bence bu kuslukten daha muhim mevzular var. Su anlattiklarinizdan benim cikarimim oglun sana kusmuyorsa seninde kocana kusme hakkin yok.
cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar.şuan yan odaya gitsemmi bilmiyorum.inanın eve geldimi tüm hizmetini yapıyorum.sade hiç birşey konuşmuyoruz. Off şuan ne yapacam bilemiyorum?bu vurma konusu(cocuga) hep sıkıntı oluyo ya ben evli degılım ama evli olanlardan biliyorum canım ne olursa olsun cocuga el kalkmaması lazım bence derın yaralar acıyo ufak bı vurma olsa bıle bilinci yerine geldiğinde cocukta ilerde kin besleyebilir hatırladıkca hele bir kız cocoguna babanın vurması kız cocugundaki etkisi çok kotu oluyor.
bence eşinizin hatasını anlayıp size sarılmak istemesi olumlu bir davranış meseleyı aranızda cözmeniz gerekli güzel bir dille ama eşinizin size el kaldırma girişimini sonuna kadar yanlış buluyorum bence barışın mutluluklar sizin olsun dilerim tekrar yaşamazsınız ...
Selamun aleyküm arkadaşlar.eşimle dört gündür küsüz ve ayrı yatıyoruz.ne o geliyor yanıma nede ben gidiyorum.tartışmamız şöyle oldu,oğlumu giydirirken birtürlü izin vermedi giydirmeme,sürekli hareket edip duruyordu,bende yavaş bir şekilde vurdum oğluma,sonra eşim çocuğu niye ağlattın deyip kafama vurdu.tabi bende çok sinirlendim,bana böyle davranamazsın dedim,bütün akşam küs kaldık.gece yatakta bana sarıldı özür mahiyetinde,bende ittim onu.oda sen madem bana küssün aynı yatakta yatmanın anlamı yok dedi ve ayrı odaya gitti.şimdi dördüncü gecemiz hala yanıma gelmedi,akşamları işten geldikten sonrada birbirimizle konuşmuyoruz.onsuz uykumda gelmiyor.sizce gurur yapmayıp yanına gidip çağırmalımıyım yoksa onun benden özür dilemesinimi beklemeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?