Boyle konularla canini sikma. Yorumunuda onlarida sil gitsin...
HAKLISIN üzülmeye değmez.ama neden böyle yapıyorlar
kin tutan kişiler böyle olu canım boşver sıkma canını sil gitsin
Bence bosuna sikma canini facebookta cok var bunlardan. Cevap vermeyip cool luk yaptiklarini dusunuyolar. Seni huzursuz ediyosa sil yorumlarini gitsin. Hatta onlari da sil. Senin neler yaptigini merak ettiklerinden de eklemis olabilirler.Bilmesinler bosver
kimseye olmadı mı bu tarz şeyler
kin tutuyorsa eklemesin değil mi.Allahım ne garip insanlar var ...boşveremiyorum ki canım ya...sinirimi bozdular.
Genel geçer ortam budur artık arkadasım.Medya ,devlet,aile,arkadaslık sanal ortamdan yönetilir oldu.Sanal olunca herkes bir efe,bir efe...
Burda da uslup farklı degil.Herkes istedigini yazıyor.Çünki yüz yüze bir durum yok.en fazla girmessin olur biter diye düşünüyor sanırım insanlar.
herkeste bir face takıntısı.akraba diye eski arkadas diye ekleme sende.degmeyenler olmasın hayatında ..yoksa can sıkıyorlar böyle...iyi niyet bazısına yaramıyor..
benim facedede var öyle tarz insanlar.teklif gönderiyorlar sonra iletişim sıfır.sadece meraktan davet gönderiyorlar.bende toplam 5 resimim vardı albümümde onlarıda kaldırdım.şimdi hiç resim yok.hiçbirşey paylaşmıyorum.hem hatta hiç girmiyorum.ohhh böyle daha rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?