size de arkadaş ya da akrabalarınız böyle yapıyor mu?

durusevgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
165
0
26
Ankara
facebooktayım.beni ekleyen arkadaşlarım oluyor okuldan kimisiyle nedensiz yere aramda soğukluk olmuştu,kimiyle konuşmuyordum. aradan zaman geçti,onlar ekleyince bende ozamanki cahillik deyip soğukluğu unuttum. fotoğraflarına yorum yaptım.çocukları olmuş kutladım ama hiçbir cevap yok.hani ya teşekkürler dersin ya da beğenirsin.madem neden ekliyosun!bikaç kişi böyle yaptı nedir sizce bu?O YORUMLARI SİLMELİ MİYİM? hani beni akıllarınca mahçup mu ettiler diğer arkadaşların gördüğü yerde.diğer birşeyde akrabalar. bazen gelip fotoğraflara alaycı şeyler yazıyorlar saçma sapan alakasız.bir akrabam vardı beni biriyle tanıştırdı hemde habersizdim kabul etmeyince garip tavırlar aldı yinede ekledim akrabadır deyip.kabul etmiş yine yorum yaptım bebeğini kutladım yine cevap yok. facebook bir de bunun için kullanılıyor galiba insanları üzmek için

1- neler yapmış diye meraktan eklemişelrdir
2- arkadaş sayısını artırmak için eklemişlerdir.

Her ekleyeni kanki, can saymayın soğuk durduklarınıza yine soğuk olun, yok sayın ya da hiç baştan kabul etmeyin.Çünkü VAR BÖYLE TUHAF İNSANLAR..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bence bosuna sikma canini facebookta cok var bunlardan. Cevap vermeyip cool luk yaptiklarini dusunuyolar. Seni huzursuz ediyosa sil yorumlarini gitsin. Hatta onlari da sil. Senin neler yaptigini merak ettiklerinden de eklemis olabilirler.Bilmesinler bosver

Bence bosuna sikma canini facebookta cok var bunlardan. Cevap vermeyip cool luk yaptiklarini dusunuyolar. Seni huzursuz ediyosa sil yorumlarini gitsin. Hatta onlari da sil. Senin neler yaptigini merak ettiklerinden de eklemis olabilirler.Bilmesinler bosver

demek cool oluyorlar.bende öyle düşündüm çok aptalca yani hani o peşimden geliyor da ben yüz vermiyorum gibisinden.neler yaptığımıda çok merak ediyorlar bu arada ilginç.

Mesajları da silin onları da. Bu tür şeylere can sıkmayın bence değmez.

kimseye olmadı mı bu tarz şeyler

benim facedede var öyle tarz insanlar.teklif gönderiyorlar sonra iletişim sıfır.sadece meraktan davet gönderiyorlar.bende toplam 5 resimim vardı albümümde onlarıda kaldırdım.şimdi hiç resim yok.hiçbirşey paylaşmıyorum.hem hatta hiç girmiyorum.ohhh böyle daha rahat.

kin tutuyorsa eklemesin değil mi.Allahım ne garip insanlar var ...boşveremiyorum ki canım ya...sinirimi bozdular.

Genel geçer ortam budur artık arkadasım.Medya ,devlet,aile,arkadaslık sanal ortamdan yönetilir oldu.Sanal olunca herkes bir efe,bir efe...
Burda da uslup farklı degil.Herkes istedigini yazıyor.Çünki yüz yüze bir durum yok.en fazla girmessin olur biter diye düşünüyor sanırım insanlar.

herkeste bir face takıntısı.akraba diye eski arkadas diye ekleme sende.degmeyenler olmasın hayatında ..yoksa can sıkıyorlar böyle...iyi niyet bazısına yaramıyor..

Genel geçer ortam budur artık arkadasım.Medya ,devlet,aile,arkadaslık sanal ortamdan yönetilir oldu.Sanal olunca herkes bir efe,bir efe...
Burda da uslup farklı degil.Herkes istedigini yazıyor.Çünki yüz yüze bir durum yok.en fazla girmessin olur biter diye düşünüyor sanırım insanlar.

herkeste bir face takıntısı.akraba diye eski arkadas diye ekleme sende.degmeyenler olmasın hayatında ..yoksa can sıkıyorlar böyle...iyi niyet bazısına yaramıyor..

haklısın efelik yapıyorlar.demekki değmiyormuş....reel hayatta karşılaşmak akıllarına gelmiyor işte

benim facedede var öyle tarz insanlar.teklif gönderiyorlar sonra iletişim sıfır.sadece meraktan davet gönderiyorlar.bende toplam 5 resimim vardı albümümde onlarıda kaldırdım.şimdi hiç resim yok.hiçbirşey paylaşmıyorum.hem hatta hiç girmiyorum.ohhh böyle daha rahat.

evet böyle insanlar birde meraklı oluyorlar ki sorma gitsin. kendileriyle karşılaştırıyorlar herhalde

can sıkacak birşey göremedim ben boşuna kuruntu yapma
incelik etmişsin olmuş bitmiş bence boşveeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr:27::27::27:

Insanlarin icini asil bilgisayarin arkasina saklanip yaptiklari hareketlerden anliyorsunuz, madem öyle seyler yapiyorlar sil hepsini sokakta görsende slm verme bence..

Back
X